Pulzar

Partyajánló

𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 with 𝗩𝗢𝗟𝗘𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗧𝗜𝗥 & 𝗔𝗠𝗢𝗡𝗜𝗧𝗔 @ Le Bistro

Fellépők
Dátum 2023. május 6.
Helyszín Le Bistro
Stílus House
𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 with 𝗩𝗢𝗟𝗘𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗧𝗜𝗥 & 𝗔𝗠𝗢𝗡𝗜𝗧𝗔Bemutatjuk az új, szívünket-lelkünket feltöltő 𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 partisorozatot!Le Bistro

𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 with 𝗩𝗢𝗟𝗘𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗧𝗜𝗥 & 𝗔𝗠𝗢𝗡𝗜𝗧𝗔 @ Le Bistro

Bemutatjuk az új, szívünket-lelkünket feltöltő 𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 partisorozatot!

A 𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 sorozattal arra törekszünk, hogy egy jó hangulatú, könnyed, barátságos atmoszférájú eseményt teremtsünk a finom, léleksimogató house zene rajongóknak. Célunk, hogy a bulikon pozitív, jó energiák uralkodjanak, amelyek segítik az embereket, hogy kikapcsolódjanak és átadják magukat a zenének és a szórakozásnak. Egyszerűen élvezzék a jelen pillanatot és az elektronikus zene varázsát!

 

A 𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 egy életérzés, ami szabadságot, pozitivitást sugall és egy olyan parti ahol nyugodtan elengedhet a fantáziád és kiöltözhetsz, mintha a Burning Man-ra vagy Tulumba készülnél!

 

A nappali, szabadtéri sorozat egy nagyon hangulatos helyszínen debütál: Budapest egyik közkedvelt nyári lokációján, a Kopaszi-gáton található 𝗟𝗲'𝗕𝗶𝘀𝘁𝗿��-ban, mely nyárra egy új designt és szép dekorációt kap!

 

Az első bulin 𝗩𝗢𝗟𝗘𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗧𝗜𝗥 és 𝗔𝗠𝗢𝗡𝗜𝗧𝗔 fogja felavatni a sorozatot! Mind a két művész zenei világát a harmónia, a szép groove-ok, a mélység, a kifinomult ritmusok jellemzik.

 

Volen Sentir novemberben óriási teltházas bulit csinált a Halászbástyán és most ismét egy nappali eseményre tér vissza az All Day I Dream, az Anjunadeep, a Lost&Found, a Shanti Radio, a deephouse, a minimal rajongók örömére.

 

Hozzá csatlakozik 𝗔𝗠𝗢𝗡𝗜𝗧𝗔, aki szintén az 𝗔𝗹𝗹 𝗗𝗮𝘆 𝗜 𝗗𝗿𝗲𝗮𝗺-nél, a 𝗦𝗵𝗮𝗻𝘁𝗶 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼-nál és 𝗔𝗻𝗷𝘂𝗻𝗮𝗱𝗲𝗲𝗽-nél visszatérő vendég varázslatos megjelenéseivel. Gorje Hewek-et és Makebo-t rendszeresen produceri társainak vallhatja, de készített már remixet Marsh-nak is – mind egytől egyik igazi műremek!

 

A 𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 által képviselt stílus egyik hazai megtestesítője az 𝗜𝗻𝗱𝗶𝗴𝗼 𝗧𝗵𝗲𝗼𝗿𝘆 – Kinga különleges hangját csak fokozza egyedi és színes megjelenése, csodás kisugárzása, Norbi pedig mindig tudja, mivel okozzon libabőrözős perceket a keverőpult mögül. Ők maguk a harmónia, fantasztikusak lesznek a napsütötte, vízparti helyszínen!

 

𝗣𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗸𝘁𝗼 szintúgy egy nagyon sokrétű személyiség, aki nemcsak a melodic house és techno vonalon mozog otthonosan, hanem a deep és organic house világában is. Emiatt alapította kifejezetten a Zenebona nevű kiadót, ahol felkarolja a tehetségeket és hasonló mentalitással megálmodott rendezvényeket alkot. Olyan oldalát fogja megvillantani amit eddig kevesen hallottak tőle.

Gyertek és éljétek át velünk a 𝑳𝒐𝒗𝒆𝒃𝒆𝒂𝒕𝒔 életérzést! Garantáljuk, hogy odáig lesztek érte!

 

𝐋𝐈𝐍𝐄𝐔𝐏

VOLEN SENTIR

AMONITA

PETER MAKTO

INDIGO THEORY

www.facebook.com/​events/​755898972401671

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó