Pulzar

Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!

A Glass House Club gondolatai a rendezvényről:

Nov.26.-án pénteken Jótékonysági bulit szerveztünk a Glass House diszkóban a Necromencys fiúkkal és a felkért dj.-kel.

Nem gondoltuk,de titkon reméltük, hogy sokan hozzájárulnak az adományozás sikeréhez. Amikor már éjfélre az eső és hó ellenére annyian voltunk,mint egy sima diszkóba akkor már érezhető volt, hogy ez egy különleges este lesz. 

Nagyon nehéz szavakban kifejezni az ember érzéseit,ezt az írók,költők tudják csak igazán szépen leírni...

Ennek a jótékonysági estnek olyan oldott atmoszférája volt a diszkósoktól kezdve a vendégeken át, a személyzetig, és remélem ezt nagyon sokan átélték még. Az alázatos tiszteletet is nehéz szavakba önteni, amit én hétről-hétre átélek, de most különösen mert a zord időjárás ellenére sokan összejöttek és olyan messziről is, mint pl.Tolna, Paks, Dunaújváros, Kecskemét, Kiskőrös Tamási. Akik pénteken eljöttek azok mind tudták,hogy jótékonyság részesei és látszott, hogy ők is örömmel vállalták.

Anyukám tanítása szerint: "okos ember nem dicsekszik", de ez a pénteki buli önmagáért beszél, hiszen mi rendre 5 órakor be szoktunk zárni, de most uszály volt 6 óráig nyitva tartani, mert még annyian voltak és nem tehettük meg a régi és az új vendégeinkkel egy ilyen alkalomkor, hogy időbe bezárjunk.

Mindenki el tudna költeni még több pénzt, mint amennyije van, de a gyerekek egészsége sok-sok mindennél fontosabb.

Én már láttam 3 éves kislányt amikor Szegeden vitték a műtőbe, és végig futott az agyamon, hogy hogy éli át egy ilyen kis test a komoly műtétet. Remélem kicsit hozzájárultunk /vendégekkel együtt/ az ilyen műtétek további sikeréhez.

A Rendőrség segítségére is nagy szükség van az éjszakai életben,és mindig készséggel állnak a rendelkezésünkre,mert az ittas vezetést nagyon nagyon szeretnénk visszaszorítani. A hosszú éveink alatt amikor hallok a diszkós balesetekről nagyon megvisel,főleg ha még ismerős is az áldozat.

Mindenkinek köszönjük,hogy jelenlétével emelte az est színvonalát.

GH.Gabinéni  Harta

Archív partyajánlók

Még több beszámoló

 • Rekord nézőszámmal zárta tizenegyedik szezonját a Budapest Park

  Az idén tíz éves szórakozóhely és kulturális komplexum csúcstechnológiás hangrendszerrel és lenyűgöző látványvilággal indította - három év után végre a tervezett időpontban - idei évadát, amely minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult. Rengeteg külföldi világsztárt és a hazai zenei élet krémjét vonultatták fel, amire közel 610.000 ember volt kíváncsi.
 • B My Lake 2.0

  A tavaly mély nyomokat bennünk hagyó rendkívüli fesztivál élmény után, már rettenetesen vártuk, hogy az idei is kezdetét vegye augusztus 18-án. Tekintve a korábbi tapasztalatokat, az idei rendezvény kapcsán fejben magasra került a léc, hiszen a tavalyi szinte hibátlanra sikerült. Így hát kíváncsian vetettük be magunkat a B my lake 2014-es forgatagába.
 • TOM NOIZE beszámolója a világhírű ADE rendezvényről

  Amikor először jártam az Amsterdam Dance Event-en megfogadtam, hogy onnantól kezdve kötelező program minden évben. Azóta 5 év telt el, és még mindig hihetetlen feltöltődést és inspirációt nyújt. Ha az alábbi kis élménybeszámolót elolvassátok, talán nem is kell magyarázni, hogy miért.
 • B MY LAKE 2013 - röviden, tömören

  Nos, mint azt már az elektronikus zene hívei mind jól tudják, a VOLT Produkció és a Deadcode Production közös gyermekeként idén született meg, és debütált a B MY LAKE fesztivál.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • Belocca hódított Horvátorszàg és Lengyelország legynagyobb fesztiválján

  Újabb izgalmakkal és sikerekkel teli lapok íródtak Belocca 2012-es turnénaplójába. Ezúttal Horvátország és Lengyelország közönségét hengerelte le a magyarok hírének egyik legaktívabb öregbítője…
 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

  Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.
 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • Lesz*rom Projekt – Dave Seaman

  Múlt hét pénteken, azaz 2012. február 12-én startolt a Lesz*rom Projekt (a benzinkutakról már jól ismert Lesz*rom termékek promójaként) Dave Seaman-t, mint sztár DJ-t felvonultató 4 állomásos party sorozata. Pénteken a budapesti Prestige Club-ban, és a kiskunfélegyházi Globe-ban, szombaton pedig a sárospataki Highlander-ben, és a pásztói Miami Club-ban nyílt lehetőség a vájt fülű közönségnek meghallgatni a sámánt.
 • Jótékonyság mindenek felett - Feky interjú

  Emberi gyarlóság-e vagy sem, szégyen vagy sem, bizony, elszorult a torkom az alábbi interjú készítése közben, s többször is elhomályosodott a monitor, mert könnybe lábadt a szemem a meghatottságtól. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny? Mindenesetre a gyermekek kérdése, védelme számomra is kardinális – főleg mitóta gyakorló édesanya vagyok. Ennyi személyes megjegyzés után szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy nagyszerű kezdeményezés kiötlőjével és lebonyolítójával folytatott beszélgetésemet. Feky az egyik ötletgazdája a Jótékonysági Party-knak, mely immár 5-ször kerül megrendezésre hamarosan. Tanulságos és informatív válaszaiból nemcsak a rendezvény részletei derülnek ki, hanem egy csodálatos emberi jellem is kidomborodik a szemeink előtt. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy elkészíthettem ezt az interjút. Alig várom, hogy személyesen is gratuláljak neki mindehhez!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó