Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft

Partyajánló

Ticon & U-Recken @ Dabas

Fellépők
Dátum 2008. szeptember 20.
Helyszín Dabas
Stílus Electro, Full-on, Goa, Progressive Goa,
House, Progressive House, Techno
Ticon & U-ReckenIdén a nyár utolsó buliját a TrancePort szervezi a már megszokott helyen Dabason. A Kardos tanya ideális helyszínnek bizonyult már több rendezvény számára is.Dabas
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Addict
összes résztvevő megtekintése

Ticon & U-Recken @ Dabas

Idén a nyár utolsó buliját a TrancePort szervezi a már megszokott helyen Dabason. A Kardos tanya ideális helyszínnek bizonyult már több rendezvény számára is.

Idén a nyár utolsó buliját a TrancePort szervezi a már megszokott helyen Dabason. A Kardos tanya ideális helyszínnek bizonyult már több rendezvény számára is. Itt tartották többek között a No Mans Land fesztivált is 2005-ben és legutóbb itt volt a nagysikerű Astrix & Friends is, ahol 2500 ember tudott kultúrált keretek között szórakozni. Ismét már mondhatni hagyományosan a közönségre volt bízva, hogy kit szeretne látni-hallani a szervezők által "delegált" progresszív Ticon mellé és végül a több mint 300 szavazó a dallamos full-ont képviselő U-Recken mellett tette le a voksát.

A fellépőkről

A buli gyakorlatilag két fő részre lesz osztható. Az estét a pörgősebb és dallamosabb full-on, a reggelt a progresszív ütemek és az electro fogja meghatározni. Este a győztes izraeli U-Recken fellépése előtt a TrancePort üdvöskéjét a Y-Eastet, előttük pedig hazánk másik kiemelkedő full-on projectjét a Beyondot hallhatjuk. A legnehezebb feladat most Olegre hárul, neki kell a két stílust átvezetnie. A feladatot 2 órában fogja teljesíteni a szokott színvonalon. A felkelő nap látványa mellett pedig már a progresszív zenét játszó svéd Ticon fog nekünk egy valószínűleg felejthetetlen live szettet produkálni. Ezután a vadonatúj Multi Effect Professor nevű csapatot hallhatjuk, aki a három hazai dj mellett egy scratch-mestert DJ Quick-et is takarja. Ez a liveact a viágon egyedülállóan keveri a progresszív/minimal ütemeket az élő jammeléssel, effektezéssel. Érdemes lesz őket meghallgatni. A buli végén pedig egyre inkább szerepet kap a techno/minimal/electro hangzás Wegha, majd az izraeli páros Tom és Guri, majd pedig James vezényletével. A fellépőkről egy külön cikkben részletesen is fogunk foglalkozni.

A rendezvényről

A visszajelzésekre hallgatva ezúttal kiemelt figyelmet kap a szemétkérdés és a megvilágítás. Mivel a sok ember nagyon sok szemetet hagy maga után, ezért a szervezők még több szemetest helyeznek el a rendezvény területén. Mivel ez önmagában nem elég, ezért a belépő árából 500 forintot visszakap az, aki a bejáratnál található 20 darab szemeteszsák valamelyikét visszahozza megtöltve. De hogy biztosan ne kelljen üres sörösdobozokon táncolni ezért a TrancePort keresi azt az 5 jelentkezőt, aki fizetésért és 2 vip belépőért cserébe hajlandó a buli elejétől a végéig tisztán tartani a területet. Sajnos a legutóbbi rendezvényen nem volt megfelelően megvilágítva a tó, ezért sokan beleestek. Ezt elkerülendő a szervezők színes fényekkel víz alatti világítást használva gondoskodnak a víztükör láthatóságáról, ami egyben nagyon látványos és biztos megoldás a tóba esés ellen.

Lineup:

22:00 Green Cosmos (TrancePort)
00:00 Beyond (Procyon / Phantasm)
01:00 Y-East (TrancePort)
02:00 U-Recken (Dooflex Records, ISR)
04:00 Oleg (Deepsmile, HumanTouch)
06:00 Ticon (Digital Structures, SWE)
07:30 Multi Effect Professor (Gammer, Plaz, Oyle, Quick)
08.30 Wegha (HumanTouch)
10:00 Tom vs Guri (Groove Criminals, ISR)
11:30 James (TrancePort)

Helyszín:

Dabas, Kardos-tanya

Megközelítés:

Busszal: Népligetől indulnak buszok, és Dabas tatárszentgyörgyi
elágazásig kell kérni a jegyet. Onnan kb. 5 perc gyalog Tatárszentgyörgy
irányába.

Kocsival: Budapestről M5, majd onnan a Dabas leágazás, majd át Dabason Tatárszentgyörgy irányába, a várost elhagyva kb. 1 Km. Részletes térkép a Google Mapsen itt.

Partybusz: 23:00-tól minden órában az Ibis hotel elől! (Kispest, Határ út)

Jegyár:

Első 100 db: 2000 Ft
Második 100 db: 2500 Ft
Ezután 3000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft

Elővételes helyek:

Psybaba Recordstore, Bp., VI. ker. Király u. 28.
Nyitvatartás: 13-18-ig

Extrák:


Cökxpôn teljesen fedett chill
http:/​/​www.cokxponambient.hu/​

Tűzfészek Akrobatikus Tűzzsonglőr Társulat
http:/​/​www.firenest.hu/​

Trixx partydekoráció
http:/​/​www.trixx.hu/​

Flames of Szentes Tűzzsonglőr Társulat
http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=aJF_5sgoqnU

Eső esetén 500nm-es full esővédett partysátor!

Árnyéktáncosok, őrzött parkoló, Kenguru ruhashop, Psybaba ruhashop

Kontakt:

psytherapy@freemail.hu | info@tranceport.org
Info Tel: 06-70-201-00-27 | InfoTelEng: 0036-70-234-84-84

Munkalehetőség:

A TrancePort Bt. keres 5 fő alkalmazottat szeptember 20-ára a TrancePort presents Ticon & U-Recken nevű rendezvényre Dabasra. Munkaleírás: szemétszedés a rendezvény egész területén 22:00-tól reggel 10 óráig. Munkavégzés helye: Dabas, Kardos-tanya Bérezés: 10000 forint plusz két vip belépő a rendezvényre. Jelentkezni az info@tranceport.org emailcímen lehet szeptember 1-ig.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó