Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 000 Ft

Partyajánló

Bónusz 2007

Fellépők
Dátum 2007. augusztus 25.
Helyszín Budapest
Stílus Progressive House, Tech-house, Techno, Drum and Bass,
Electro, House, Tech-house
Bónusz 20072007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.

Bónusz 2007

2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.

A világsztárokkal teletűzdelt nemzetközi és magyar dj-mezőny, professzionális live act produkciók, különleges MC-k 2007-ben 3 kiemelt helyszínen vonulnak fel a Népstadionkertben és a SYMA Rendezvényközpont csarnokaiban. A nemzetközi sztárfellépőkön kívül a hazai szcéna legjobbjait is viszontláthatjuk a monstre fesztiválon. A Sziget Szervezőiroda és a Deadcode Production által jegyzett nemzetközi sztárparádén augusztus 25-én este 9 órától ismét közel 50 dj szórakoztatja majd a várhatóan tízezrével érkező fanokat. Az elektronikus zenei paletta szinte teljes egészét bemutató helyszínek mellett további chill out teraszok, szabadtéri bár, sokezer ülőhely, nyugágyak várják a Bónusz rajongóit.
A SYMA Rendezvénykomplexum 'B' csarnokból a legtágabb értelemben vett techno-muzsikákat viheted haza lélekben CARL CRAIG (USA), MAURO PICOTTO (I), DJ RUSH (USA), ADAM BEYER (S), JOHANNES HEIL live! (D), ALEXANDER KOWALSKI live! (D), DJ TEARZ (J), HOT X, BUDAI, IGOR DO'URDEN & COYOTE, DJ NEWL, COLLINS & BENHAM valamint MC SPOT & MC MARS jóvoltából, ha az idei nyár utolsó szombatján a Népstadionkert felé veszed az irányt.
CARL CRAIG személyében a mítosszá alakult detroiti techno egyik leginnovatívabb előadóját köszönthetjük. A Roland 808 dobgéppel fémjelzett, sajátosan egyedülálló low-tech hangzás Craig esetében némi avantgárd életérzéssel párosul, basszusai nem egyszer a chicagoi acid jazz bádoghangú hullámait idézik. 'A szívem a 808as ütemére dobog, a vérem szignálhullámokkal áramlik.' - vallja Craig, akinek csavaros logikájú, agyas zenéje lassan 20éve halad MotorCity útjain.
MAURO PICOTTO szintén úttörő a maga nemében, hiszen ő az első és egyetlen olasz dj, akit a világ tíz legjobb lemezlovasa között említenek. A 2002-es Miami Wintermusic Conference-en debütált, Meganite néven futó party-sorozata tömegeket kápráztat el Ibizától New Yorkig, Ázsiától Ausztráliáig. Játszott már 45,000 embernek Amszterdamban, 18,000 partyturistának Amazónia dzsungelében, többezer techno-fannak az Ibizai Privilege-ben. Most mi következünk!
DJ RUSH, vagy ha úgy tetszik Russian Roulette, de nevezhetjük Major Rush-nak is, többször kergette már őrületbe magyar közönségét. Akárhányszor is tette, népszerűsége nem kopik, sőt! A chicagói dj-producer bizarr, karizmatikus egyénisége, valamint eszméletlenül dinamikus ritmusú, kemény szövegekkel töltött, túlzásokkal teli techno-felfogása elől most sem lesz menekvés.
ADAM BEYER szintén régóta jól ismert a magyar techno-rajongók köreiben. Az úgynevezett Stockholm-hangzást megalkotó svéd dj-producer 17 évvel ezelőtt nyúlt először lemezjátszókhoz és dallamos zenéi illetve hihetetlen pontosságú mix-technikája rögtön elindította a világhír felé. Azóta is elmozdíthatatlan a techno-elit élvonalából, modern, ropogós, tempós minimáljait imádja a közönség. A Drumcode, Truesoul és Mad Eye címen jegyzett kiadói a legmegbízhatóbb minőséget képviselő labelek sorát erősítik.
A fenti urakkal ellentétben ALEXANDER KOWALSKI, valamint JOHANNES HEIL nem dj szettel, hanem live produkcióval készül a Bónusz közönsége elé. A német technót képviselő Kowalski a legendás berlini Tresorban kezdte live pályafutását, majd Johannes Heil-lel egyetemben hamarosan a nagyhírű Kanzleramt kiadó elsőszámú művésze lett. Alexander kitűnő, dallamos techno-zenéi ma már vokálokkal tarkítva ragadják meg a vájtfülűek figyelmét. Johannes ízlését pedig mi más jellemezhetné jobban, mint az egyik létező legnagyobb techno-himnusz, az örökérvényű Paranoid Dancer. Nem csoda, hogy Heil-ért folyamatosan oly kiadók versengenek, mint Cocoon, a Klang Electronic  vagy a Datapunk.
De hogy ne csak a techno-rajongók érezzék magukat elkényeztetve, a Bónusz további sztár-djk fellépésével szórakoztatja a nagyérdeműt.
A SYMA 'C' Arénájában színpadra lép az X-PRESS 2 (UK), SEB FONTAINE (UK), TIEFSCHWARZ (D), SCARLETTE ETIENNE (UK), SAVAS PASCALIDIS (D), PHILIPP STRAUB aka FELIPE (A). Hazai színekben CHRISS, SLAM JR, KÜHL, DANDY, PÖLI, JUNKIE & HAWKIE és GOODSPEED játszik ugyanitt.
Az X-PRESS 2 tagjai anno London külvárosából érkezve hódították meg a brit főváros klubjait és klubbereit. 2002-es Muzikizum című debütáló albumuk már a világsikert jelentette a triónak, akiknek 6 lemezjátszós előadása azóta is rendre örömtáncba torkollik a planéta legkülönfélébb house bulijain.
Nem kevésbé izgalmas muzikális élményt ígér SEB FONTAINE, akinek ibizai fogantatása óta vérbeli dance csörgedezik ereiben, hiszen édesanyja is DJ. Ma már Seb is közel 20 éve éli a lemezlovasok életét, ’99 óta az ibizai szcéna, 2001-től a patinás Radio 1 állandó vendége. Táncorientált lemezeit egyformán imádják a napfényes Baleári sziget partyarcai és a trendirányító Anglia műértői.
Ha újhullámos elektronika, akkor TIEFSCHWARZ. Ali és Basti ráadásul 2007-ben ünneplik a Tiefschwarz fennállásának 10. évfordulóját, kétségtelen, hogy az idei turnéba beleadnak apait-anyait. A Berlinből érkező testvérpáros a 2005-ös Mish Mash-sal írta be nevét véglegesen az elektronikus zene nagykönyvébe. Remixeltek a Depeche Mode-nak, Madonnának és Missy Elliotnak, kiadtak már Fabric és Time Warp mixalbumot.
A Bónusz férfiuralmát megtörő USA-béli szépség, SCARLETTE ETIENNE Hong Kongban született, amerikai katonacsaládban. Ennek köszönhetően gyermekkora óta utazik a ma már New Yorkban élő djane, akinek ízlését leginkább Tenaglia és Junior Vasquez befolyásolták. Utazásainak hála, Scarlette zenéje rendkívül sokszínű, határok nélküli fantáziával keveri az amerikai underground house-t az elektroval vagy épp funkos elemekkel.
A Syma 'C' aréna fellépői közül kiemelendő még SAVAS PASCALIDIS, aki a Tiefschwarzhoz hasonlóan szintén 10 éve robbant be az elektronikus szcénába. A Lasergun Records tulajdonosaként is hírnevet szerzett dj-producer a ’80-as évek disco-ját vegyíti mai elektronikával oly egyedien, hogy pár éve leszerződtette a Hell nevével fémjelzett Gigolo. Savas azóta a híres-hírhedt Gigolo életérzés egyik legkreatívabb művészeként járja a világot.
S hogy a Bónusz zenei palettája valóban teljes legyen, kapunk még egy kis populárisabb vonalat megszólaltató euro-trance-et is augusztus 25-én. A Népstadionkertben kialakított több száz négyzetméteres, fedett szabadtéri Terasz headlinere az a BLANK & JONES akik saját műfajukban egyértelműen etalonnak számítanak. Piet Blank és Jaspa Jones egy évtizede megkerülhetetlen az európai dance-trance szcénában. 48 kiadott kislemez után aligha van populáris elektronikát kedvelő fiatal, aki ne ismerné nevüket.
Andrea Cerutti alias FUZZY HAIR Olaszországból érkezik a Bónusz lemezjátszói mögé. Fuzzy a legkomolyabb house és electro neveknek készített remixeket az elmúlt években, szinte mindenkivel dolgozott, aki számít ebben a műfajban, köztük Bob Sinclair-rel, Benny Benassival, Junkie XL-el vagy a Mousse-T-vel. Legutóbb az év egyik legnagyobb klubslágerét David Guetta – Love is gone-ját remixelte.
A szépséges July de Lane és Anie a két electro house-t pörgető dj lány Thüringenben döntött úgy, hogy közösen fognak zenélni és bulikat csinálni, így jött létre a 2 ELEMENTS! Húzós zenei stílusuk - glamorous, pushing Ibiza sounds és electro beats - hamar a kiadók és partyszertvezők figyelmét is felkeltette és a német top kiadó a Superstar Recordings szerződtette is a lányokat olyan nagy nevek mellé mint Tocadisco vagy a Global Deejays. Most először látogatnak Magyarországra ráadásul Anie a BÓNUSZon ünnepli szülinapját is!
Rajtuk kívül a magyar vonalat hozó NÁKSI & BRUNNER duó, INPIECES & REB, valamint TOTPETI felelnek a hamisítatlan euro-trance buliért.

3 party, 1 helyen, 1 jeggyel. Rengeteg dj, még több zene, party bent és kint, nyugányak, chill out terasz, professzionális fény- és hangtechnika. 2008 augusztus végéig nem lesz rá több alkalom!

Fellépők:
SYMA RENDEZVÉNYKÖZPONT / "B" CSARNOK
CARL CRAIG (USA), MAURO PICOTTO (I), DJ RUSH (USA), ADAM BEYER (S)
JOHANNES HEIL live (D), ALEXANDER KOWALSKI live (D), DJ TEARZ (J)
HOT X, BUDAI, IGOR DO'URDEN & COYOTE, DJ NEWL, COLLINS & BEHNAM live
MC SPOT & MC MARS (A)
SYMA RENDEZVÉNYKÖZPONT / "C" CSARNOK
X-PRESS 2 (UK), TIEFSCHWARZ (D), SEB FONTAINE (UK), SCARLETT ETIENNE (UK)
SAVAS PASCALIDIS (D), PHILIPP STRAUB aka FELIPE (A), CHRISS, KÜHL, SLAM JR.
PÖLI, DANDY, GOODSPEED, JUNKIE & HAWKY
NÉPSTADIONKERT / TERASZ
BLANK & JONES (D), FUZZY HAIR (I), 2 ELEMENTS (D), NÁKSI vs. BRUNNER aka STEREO PALMA, INPIECES & REB, TOTPETI

kapunyitás: 20:30
start: 21:00, end: 07:00
elővétel: 4000 HUF
belépő: 5000 HUF
info: 06 30 321 1111
www.afterparty.hu

2007.08.25. BÓNUSZ 2007 - SYMA aréna + SYMA "C" aréna - Budapest

www.afterparty.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2009-04-11] HYPERSPACE 2009
    @ Syma

    E hét végén, április 11-én, végre elérkezik a pillanat, és egy évnyi várakozás után újra feldübörögnek a hangfalak Magyarország vezető technoparti-sorozatán, a fennállásának immár tizennegyedik évét taposó HYPERSPACE-en.
  • [2008-08-30] BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FEST
    @ Syma

    A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában.
  • [2008-08-30] Bónusz Electronic Music Festival 2008
    @ Syma

    2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
  • [2008-06-14] SHARAM
    @ Syma

    Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
  • [2008-06-14] SHARAM / DEEP DISH
    @ Syma

    Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
  • [2008-04-19] HYPERSPACE 2008
    @ Syma

    Nincs mese, a visszaszámolás megkezdődött. Napról napra közeledik az április 19-i dátum és vele az idei év egyetlen HYPERSPACE-e is. A hetek óta tartó kampánynak köszönhetően a fellépőkről már mindent tudni lehet, a technikai körítésről azonban nem beszéltünk még. Pedig érdemes, hiszen a budapesti SYMA-csarnokban megrendezett Hyperspace minden tekintetben a maximumot hozza e téren is.
  • [2007-12-01] KNE' DEEP WORLD TOUR 2007
    @ Syma

    'Először a külsőd alapján döntenek rólad, csak ezt követően lesz a személyiséged is érdekes.' - jelentette ki DJ Rush egy webinterjúban pár évvel ezelőtt, s az idő őt igazolta. Isiah Major, Major Rush, Russian Roulette, mára a chicagoi dj-producer valamennyi alteregoját jól megjegyezte a világ. A szokatlan, gyakran polgárpukkasztóan meghökkentő imázzsal parádézó Rusht egyesek a techno Denis Rodman-jeként aposztrofálják, nem véletlenül. Feltűnő megjelenése, rendkívül magas termete, kaján vigyora és elementáris játéka vélhetően bajnoki posztra emelnék egy képzeletbeli techno NB1-ben. A közönség-díjat legalábbis biztosan bezsebelné.
  • [2007-11-24] HUNGARIAN ALL STARS 2007
    @ Syma

    DJ-k: BUDAI, CHRISS, DANDY, HOT X, KÜHL, NAGA, PALOTAI, PÖLI SLAM JR, STERBINSZKY
  • [2007-10-22] MAYDAY 2007
    @ Syma

  • [2007-09-15] PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007
    @ Syma

    PAUL VAN DYK, világ Nr 1. DJ -je, az augusztusban megjelenő új albumának a lemezbemutató világturnéja keretében 2007. szeptember 15-én, közel másfél év után ismét Magyarországra látogat , hogy a tavalyihoz hasonló gigantikus partit prezentáljon a rajongóinak a budapesti SYMA Arénában !
  • [2007-06-21] VIVA COMET 2007, a díjátadó, ami lázba hozza a zenei életet!
     

    Június 21-én idén is összegyűl a sztár világ színe-java a SYMA Csarnokban. A színpadon egy óriási show szereplőjeként mindenki ott lesz, aki számít a hazai pop világban!
  • [2007-06-09] ELECTRONIC BEATS FESTIVAL
    @ Syma

    Fellépők: Kelis ( USA ), Felix da Housecat ( USA ), Neo ( H ), Hot X ( deadcode - H ), Coyote ( deadcode - H )
  • [2007-06-09] Electronic beats fesztivál
    @ Syma

    A nemzetközi hírű R&B/soul énekes, Kelis a június 9-ei budapesti „electronic beats” Fesztivál kiemelt sztárvendége olyan nagynevű előadók mellett, mint a chicagói Felix da Housecat, valamint a magyar NEO, Hot X és Coyote . Jegyek már kaphatók.
  • [2007-05-26] Tiesto koncert
    @ Syma

    Már csak 1 hét és TIESTO ismét Budapestre látogat az Elements of Life világturné keretében. Budapestre is 16 kamionnyi hangal és látványtechnikai berendezéssel érkezik a Tiesto cirkusz.
  • [2007-04-28] HYPERSPACE 2007
    @ Syma

    Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg – színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.
  • [2006-08-26] Parádé Bónusz
    @ Népstadion kert

    A főváros hivatalos nyárzáró karneválját, a megújult Budapest Parádét az idei évben is a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Budapest Parádé Bónusz zárja. A Parádé hivatalos afterpartija 2006-ban minden eddiginél masszívabb dj-gárdát vonultat fel. A Bónuszra az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, akik idén is négy helyszínen lépnek fel a Népstadionkertben.
  • [2005-08-27] Bp Paradé Bónusz
    @ Népstadion kert

    Már csak 4 nap van... Már csak négyet kell aludniuk a Parádézóknak és ismét kinyitja kapuit Magyarország legnagyobb elektronikus rendezvénye, a Budapest Parádé hivatalos afterpartija, a Budapest Parádé Bónusz. A hagyományosan a Népstadionkertben megrendezésre kerülő esemény az idei évben is rekordszámú, közel 50 fellépőt, világsztárokkal teletűzdelt nemzetközi és magyar élvonalbeli dj-mezőnyt, professzionális live act produkciókat, különleges MC-ket vonultat fel: techno-t, house-t, tört ütemet és mindent ami belefér... Idén augusztus 27-én este 9 órától 4 helyszínen, egy belépőjeggyel szórakozhatnak a fanok, lássuk a felhozatalt!

Helyszín

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó