Pulzar

Partyajánló

HYPERSPACE 2007 @ Syma

Fellépők
Dátum 2007. április 28.
Helyszín Syma
Stílus Electro, Minimal, Tech-house, Techno,
Techno
HYPERSPACE 2007Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg – színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.Syma

HYPERSPACE 2007 @ Syma

Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg – színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.

A honi elektronikus zenei életben történelmet írt rendezvénysorozat 2006-ban lezárta első tízéves pályafutását, hogy 2007-ben fesztiválokat idéző koncepcióval térhessen vissza , elképesztően masszív dj-felhozatallal és monumentális technikai körítéssel. A 8-10.000 férőhelyes Syma csarnokba költöztetett Hyperspace ezentúl évente csupán egyszer, tizenkétórás techno-orgiaként vár ránk szupersztárok társaságában. Mi tagadás, az idei bulit tekintve igencsak magas a mérce az elkövetkezendő évek béli folytatáshoz:

Itt lesz Chris Liebing, Németország legkelendőbb techno-lemezlovasa, aki tizenhat éve gyártja fantasztikus szerzeményeit és anno a frankfurti Omen vezető dj-jeként jegyezte meg nevét a világ. Fine Audio Recordings, CLR illetve Stigmata labeles megjelenései a klasszikus techno nélkülözhetetlen darabjaivá váltak. Chris, aki a German Dance Award szerint korunk legkiválóbb techno-előadója, ma többek közt a new yorki Avalonban és az ibizai Privilege-ben rezidens; fellépése pedig presztízsnek számít minden magára valamit is adó komoly techno-fesztiválon.

Éppily népszerű a szakma és a közönség köreiben a portugál születésű Cisco Ferreira, azaz The Advent. A jó ideje brit színekben futó Cisco fenomenális elektro-techno opuszai páratlanok a maguk nemében: a The Advent a földgolyó legismertebb, legsikeresebb live act projectje! Albumai, mint a ’88as Space Opera, vagy a ’99es Kombination Phunk a XX. századi techno megkerülhetetlen munkáiként vonultak be a történelembe. Míg a Kombination Research az underground Advent-zenéket; addig az Alpha Recordings Cisco G Flame alteregojának house-lemezeit gondozza.
Funkkal fűszerezett sajátos stílusát a dance műfaj új testamentumaként jellemzik az avatott fülek..
Tovább erősíti az április 28-i line up-ot Adam Beyer, akinek üstökös-szerű felemelkedése anno egyet jelentett az úgynevezett Stockholm-hangzás nemzetközi elterjedésével; a világ általa figyelt fel a svéd techno tisztaságára és meglepő precizitására. A jelentős producerként sikert sikerre halmozó Adam több kiadót indított útjára: az indusztriális alapú Drumcode és az eklektikus zenei hatásokra figyelő Truesoul után életre keltett Mad Eye a mai modern techno ropogós, fülbemászóan hipnotikus minimaljait képviseli.

A nagymesterek mellett az újhullámos techno egyik legérdekesebb arca, Dominik Eulberg is részt vesz a bulin. Experimentális ízlésvilága meglehetősen egyedi dj-szettekkel ajándékozza meg rajongóit, akik jól tudják, hogy a zene mellett az élővilág Dominik második legnagyobb szerelme. Nem véletlen keresztelte a Traumschallplattennél megjelent első nagylemezét Flora & Fauna-ra. Tehetségére felfigyelt a prominens Cocoon is, így Eulberg ma már a Sven Väth nevével fémjelzett labelnél is alkot. 2007 júniusára várható új szerzői albuma az említett kiadó égisze alatt.

És mert minden sikeres hadjárat mögött van egy nő, így nem hiányozhat a fenti szupersztárok sorából a planéta tán legsikeresebb női dj-je, Monika Kruse sem, aki több mint tizenöt éve forrósítja a táncparkettet individuális techno-funk elképzeléseivel. A színtiszta techno-ban utazó Terminal M-et és a minimál-közeli kiadványokat kedvelő Electric Avenue Recordings-ot igazgató német djane egykor a legendás müncheni Ultraschall révén vált ismertté, ma Berlinben él, a Német Dance Kultúra képviselője, illegális rave-ek szervezője, Japán egyik legnagyobb kedvence. Legfrissebb, On the Nippon Road c. mixlemeze is japán felkérésre készült; zenéi az ázsiai ország modernségének és tradícióinak fura együttélését tükrözik. ’A zene boldoggá tesz!’- vallja, és ennél igazabb zárszót keresve sem találhatnánk.

A grandiózus line up magyar fellépőiként HOT X, BUDAI, IGOR DO’URDEN, COYOTE, valamint a COLLINS & BENHAM hozzák tudásuk legjavát a Hyperspace mindent elsöprő, új korszakának első, 2007 évi party-ján, melyről naprakész információkat a www.deadcode.hu weboldalon találsz. Annyit még elárulhatunk, hogy hamarosan friss Hyperspace CD (mixed by HotX) és vadonatúj shop-kollekció is rendelkezésetekre áll!

2007.04.28. HYPERSPACE - SYMA ARÉNA - BUDAPEST

Dj-k:
CHRIS LIEBING ( CLR - Frankfurt - D )
THE ADVENT - live! ( Combination Rasearch - London - UK )
ADAM BEYER ( Drumcode / Mad Eye - Stockholm - S )
MONIKA KRUSE ( Terminal M - Berlin - D )
DOMINIK EULBERG ( Traum / Cocoon - Frankfurt - D )
HOT X ( deadcode - Budapest - H )
BUDAI ( ego - Budapest - H )
IGOR DO'URDEN ( Reecoba / Mutation - Sopron - H )
COYOTE ( deadcode - Budapest - H )
COLLINS & BEHNAM ( rotation rec. - Budapest - H )

helyszín: Syma Aréna
Cím: 1143 Budapest – Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )

start: 20:00, end: 08:00
elővétel: 4500 HUF
belépő: 5500 HUF
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált )
HYPERSPACE wap microsite: T – ZONES WAP ELECTRONIC BEATS ROVAT

info: 06 30 30 30 220
www.hyperspace.co.hu
www.deadcode.hu
info@deadcode.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2010-04-10] Hyperspace 2010
  @ Syma

  Minden idők legerősebb line up-jával vár minden elektronikus zene rajongót április 10 -én a 2010 -es HYPERSPACE.
 • [2009-04-11] HYPERSPACE 2009
  @ Syma

  E hét végén, április 11-én, végre elérkezik a pillanat, és egy évnyi várakozás után újra feldübörögnek a hangfalak Magyarország vezető technoparti-sorozatán, a fennállásának immár tizennegyedik évét taposó HYPERSPACE-en.
 • [2008-08-30] BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FEST
  @ Syma

  A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában.
 • [2008-08-30] Bónusz Electronic Music Festival 2008
  @ Syma

  2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
 • [2008-06-14] SHARAM
  @ Syma

  Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
 • [2008-06-14] SHARAM / DEEP DISH
  @ Syma

  Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
 • [2008-04-19] HYPERSPACE 2008
  @ Syma

  Nincs mese, a visszaszámolás megkezdődött. Napról napra közeledik az április 19-i dátum és vele az idei év egyetlen HYPERSPACE-e is. A hetek óta tartó kampánynak köszönhetően a fellépőkről már mindent tudni lehet, a technikai körítésről azonban nem beszéltünk még. Pedig érdemes, hiszen a budapesti SYMA-csarnokban megrendezett Hyperspace minden tekintetben a maximumot hozza e téren is.
 • [2007-12-01] KNE' DEEP WORLD TOUR 2007
  @ Syma

  'Először a külsőd alapján döntenek rólad, csak ezt követően lesz a személyiséged is érdekes.' - jelentette ki DJ Rush egy webinterjúban pár évvel ezelőtt, s az idő őt igazolta. Isiah Major, Major Rush, Russian Roulette, mára a chicagoi dj-producer valamennyi alteregoját jól megjegyezte a világ. A szokatlan, gyakran polgárpukkasztóan meghökkentő imázzsal parádézó Rusht egyesek a techno Denis Rodman-jeként aposztrofálják, nem véletlenül. Feltűnő megjelenése, rendkívül magas termete, kaján vigyora és elementáris játéka vélhetően bajnoki posztra emelnék egy képzeletbeli techno NB1-ben. A közönség-díjat legalábbis biztosan bezsebelné.
 • [2007-11-24] HUNGARIAN ALL STARS 2007
  @ Syma

  DJ-k: BUDAI, CHRISS, DANDY, HOT X, KÜHL, NAGA, PALOTAI, PÖLI SLAM JR, STERBINSZKY
 • [2007-10-22] MAYDAY 2007
  @ Syma

 • [2007-09-15] PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007
  @ Syma

  PAUL VAN DYK, világ Nr 1. DJ -je, az augusztusban megjelenő új albumának a lemezbemutató világturnéja keretében 2007. szeptember 15-én, közel másfél év után ismét Magyarországra látogat , hogy a tavalyihoz hasonló gigantikus partit prezentáljon a rajongóinak a budapesti SYMA Arénában !
 • [2007-08-25] Bónusz 2007
   

  2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
 • [2007-06-21] VIVA COMET 2007, a díjátadó, ami lázba hozza a zenei életet!
   

  Június 21-én idén is összegyűl a sztár világ színe-java a SYMA Csarnokban. A színpadon egy óriási show szereplőjeként mindenki ott lesz, aki számít a hazai pop világban!
 • [2007-06-09] ELECTRONIC BEATS FESTIVAL
  @ Syma

  Fellépők: Kelis ( USA ), Felix da Housecat ( USA ), Neo ( H ), Hot X ( deadcode - H ), Coyote ( deadcode - H )
 • [2007-06-09] Electronic beats fesztivál
  @ Syma

  A nemzetközi hírű R&B/soul énekes, Kelis a június 9-ei budapesti „electronic beats” Fesztivál kiemelt sztárvendége olyan nagynevű előadók mellett, mint a chicagói Felix da Housecat, valamint a magyar NEO, Hot X és Coyote . Jegyek már kaphatók.
 • [2007-05-26] Tiesto koncert
  @ Syma

  Már csak 1 hét és TIESTO ismét Budapestre látogat az Elements of Life világturné keretében. Budapestre is 16 kamionnyi hangal és látványtechnikai berendezéssel érkezik a Tiesto cirkusz.
 • [2006-06-17] Paul Van Dyk
  @ Syma

  A dance műfaj rajongói Paul van Dyk-ot 2005-ben a Világ Legjobb DJ-jévé választották a DJ magazin Top 100 listáján. A Grammy díjra jelölt művész, zeneszerző, producer és politikai aktivista az első helyezettnek szóló díjat a londoni Ministry of Sound Clubban megrendezett ünnepségen vehette át.

Szervező

 • Deadcode

  A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Helyszín

 • Syma

  Sport és rendezvényközpont.

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

 • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

  A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
 • Indul az elővételes jegyértékesítés a Hyperspace-re!

  Január hatodikán, déli tizenkét órától megvásárolhatóak az idei HYPERSPACE online elővételes jegyei.
 • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

  Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
 • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

  Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
 • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

  Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
 • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

  RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
 • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

  2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
 • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

  Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
 • Új Podcast Alan Fitzpatrick

  Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
 • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

  Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
 • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

  Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
 • Above and Beyond interjú

  Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
 • Richie Hawtin

  Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

  Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
 • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

  Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
 • DUSTY KID INTERJÚ !

  Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
 • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

  Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
 • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

  2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó