Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
VIP10 000 Ft
Elővételben 2008. június 13.-ig4 500 Ft

Partyajánló

SHARAM @ Syma

Fellépők
Dátum 2008. június 14.
Helyszín Syma
Stílus House, Progressive House, Dubstep
SHARAMKezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.Syma

SHARAM @ Syma

Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.

2008. június 14-én pont ilyen fejedelmi körülmények között bulizhat ismét mindenki a leszőnyegezett, és kényelmes fotelekkel kiegészített Syma C csarnokban; ahol a 2006-os partyval vetekvő, csúcsminőségű hang- és fényélményt, továbbá elképesztő vizuális megjelenést csodálhatunk meg. Csak épp most a világhírű DEEP DISH-tag, SHARAM (USA) játszik díszvendégként a dj-pultban !

A többszörös Grammy jelölt, és a 2002-ben 'Dido - Thank you' remix-szel díjat is nyert washingtoni duó a dance-világ talán legismertebb párosa. Los Angelestől Libanonig, Európától Ausztráliáig kántálják extázisban a Deep Dish nevet a rajongók egy-egy jól sikerült buli záróráján. Dolgoztak már többek között Madonnával, P. Diddy-vel, Justin Timberlake-kel. Maga Sharam 2006-ban egy Eddie Murphy-átirattal sokkolta a Miami WMC közönségét. Murphy akkoriban zenészi babérokra tört, és nem a nagy meglepetést okozó remixen múlt, hogy végül maradt a színészet mellett. Hiszen bármihez fog a Deep Dish, abból úgymond arany lesz. A duó három rendkívül sikeres kiadót igazgat: a Yoshitoshi - melyet a srácok érdekes mód az 'ukiyoe' néven ismert tradicionális japán művészet utolsó nagy mesteréről, az 1839-ben született Tsujioja Yoshitoshiról neveztek el -, a szintén japán keresztnevet kapott Shinichi, valamint a YO nevű labelek a földkerekség legütősebb dance-muzsikáit gondozzák. Ha mindehhez hozzá adjuk, hogy Sharam és Dubfire hosszú éveken keresztül játszottak fej fej mellett a világ legnevesebb fesztiváljain és klubjaiban, akkor nem csoda, ha egy idő után úgy érezték, nem ártana külön-külön is kipróbálniuk, mire képesek.

'Meguntuk, hogy ugyanazt csináljuk.' - kommentálja a történéseket Sharam, és eképp folytatja: 'Valójában mindig is különálló producerek voltunk és különálló djk, akik az elmúlt években kollaboráltak. Úgy éreztük most már ideje kockáztatni, lépni egy merészet, tenni valamit a magunk útján, erősíteni a saját zenei stílusunkat. Szeretjük azt hinni, hogy multidimenzionálisak vagyunk. Élvezzük a változatosságot. Most különböző dolgokat tehetünk külön-külön dolgozva, együtt, vagy épp más producerekkel kooperálva... Egyébként sem szeretem a stagnáló állapotokat. Kockáztatni kell, új és új dolgokba fogni!

Nos, az újítást eddig csak pozitív visszhang kíséri. Sharam nemrégiben orbitális sikert aratott kanadai szóló-turnéjával bizonyította, hogy akár duóban lép fel, akár egyedül, a táncparkett így is, úgy is tele lesz, mert a lényeg még mindig a jól kivehető 'Deep Dish-hangzás'. Június tizennegyedikén három órás dj-szettel mutatja be, mit is jelent ez az ő értelmezésében. Az biztos, hogy messzemenően változatos előadásban lesz részünk, hisz Sharamot nem érdekli a stílus, csak a minőség: 'Mivel magam is producer vagyok, ezért dj-ként olyan darabokat szeretek játszani, melyek jól vannak elkészítve. Ha a szettben passzolnak egymáshoz a track-ek és ezáltal képesek elmesélni egy történetet, amely megragadja a figyelmet, akkor mindegy milyen stílusból játszunk. Lehet hiphop, trance, tech house, minimal - hívd, aminek akarod. Az egész a JÓ zenéről szól, tök mindegy, honnan származik.'

Magyarán szólva, aki hamisítatlan Deep Dish érzésű muzsikákat akar hallani luxus-körülmények között, az június 14-én a budapesti Syma C’ csarnok felé veszi az irányt. Sharam előtt egyébként a Bullit Booking üdvöskéje, a Yoshitoshi első női lemezlovasa, Miss Nine melegíti be a terepet; aki ha épp nem djzik, akkor az Elite ügynökség keresett modelljeként járja a legnagyobb nemzetközi divatházak bemutatóit. Mellette a honi house-kultúra egyik legnagyobbjaként ismert Tommyboy kap még szerepet a dj-pultban ezen az ominózus szombat éjjelen.

Figyelem! Belépés csak 18 éven felülieknek!!

2008.06.14. SHARAM / DEEP DISH - SYMA "C" ARÉNA - BUDAPEST
SHARAM / DEEP DISH ( Yoshitoshi - USA )
MISS NINE ( Yoshitoshi - NL )
TOMMYBOY ( House Matic - H )
JUNKIE ( Secret Fusion - H )
helyszín: Syma "C" Aréna
cím:1143 Budapest - Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )
kapunyitás: 22:00, start: 22:00, end: 06:00
elővétel: 4500 HUF
belépő: 5500 HUF
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált !!! )
VIP asztalfoglalás: 06 30 30 30 220 ( június 8 -ig )
info: 06 30 30 30 220
www.deadcode.hu
www.myspace.com/​deadcodeproduction
info@deadcode.hu

Internetes jegyrendelés:
info@deadcode.hu
www.deadcode.hu/​jegyrendeles
Jegyelővétel:
Budapest:
Volt Bolt - VII. Klauzál Tér 14.
Deep Hanglemezbolt - VI. Aradi u. 22.
DJ Service Records - VI. Jókai utca 14. ÚJ !
Record Store - I. Hattyú u. 4.
Dedrecen:
Discoland - Kossuth u. 58.
Győr:
Music Dome - Bajcsy-Zsilinszky u. 42.
Miskolc:
Mistral Dj Shop - Széchenyi u. 8.
Pécs:
60MPH Shop - Király u. 24.
Sopron:
MAX - Ferenczy J. u. 46.
Szeged:
Bahia Music - Klauzár Tér 5.
Székesfehérvár:
Westside Music Club - Vörösmarty Tér 1.
Szolnok:
60MPH Shop - Gárdonyi G. u. 2.
Szombathely:
Líra Könyvesbolt - Foghíj u. 3.
Zalaegerszeg:
Boris Tatto

Ajánlott lemezek

 • Charles Webster - Coast 2 Coast

  Charles Webster, a deep techy house veteránja állítja össze az NRK kiadó Coast 2 Coast című mix sorozatának legújabb darabját. A duplalemezes kiadvány egy aktuális és egy retrospektív mixet tartalmaz majd.

Szervező

 • Deadcode

  A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Helyszín

 • Syma

  Sport és rendezvényközpont.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2010-04-10] Hyperspace 2010
  @ Syma

  Minden idők legerősebb line up-jával vár minden elektronikus zene rajongót április 10 -én a 2010 -es HYPERSPACE.
 • [2009-04-11] HYPERSPACE 2009
  @ Syma

  E hét végén, április 11-én, végre elérkezik a pillanat, és egy évnyi várakozás után újra feldübörögnek a hangfalak Magyarország vezető technoparti-sorozatán, a fennállásának immár tizennegyedik évét taposó HYPERSPACE-en.
 • [2008-08-30] BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FEST
  @ Syma

  A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában.
 • [2008-08-30] Bónusz Electronic Music Festival 2008
  @ Syma

  2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
 • [2008-06-14] SHARAM / DEEP DISH
  @ Syma

  Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
 • [2008-04-19] HYPERSPACE 2008
  @ Syma

  Nincs mese, a visszaszámolás megkezdődött. Napról napra közeledik az április 19-i dátum és vele az idei év egyetlen HYPERSPACE-e is. A hetek óta tartó kampánynak köszönhetően a fellépőkről már mindent tudni lehet, a technikai körítésről azonban nem beszéltünk még. Pedig érdemes, hiszen a budapesti SYMA-csarnokban megrendezett Hyperspace minden tekintetben a maximumot hozza e téren is.
 • [2007-12-01] KNE' DEEP WORLD TOUR 2007
  @ Syma

  'Először a külsőd alapján döntenek rólad, csak ezt követően lesz a személyiséged is érdekes.' - jelentette ki DJ Rush egy webinterjúban pár évvel ezelőtt, s az idő őt igazolta. Isiah Major, Major Rush, Russian Roulette, mára a chicagoi dj-producer valamennyi alteregoját jól megjegyezte a világ. A szokatlan, gyakran polgárpukkasztóan meghökkentő imázzsal parádézó Rusht egyesek a techno Denis Rodman-jeként aposztrofálják, nem véletlenül. Feltűnő megjelenése, rendkívül magas termete, kaján vigyora és elementáris játéka vélhetően bajnoki posztra emelnék egy képzeletbeli techno NB1-ben. A közönség-díjat legalábbis biztosan bezsebelné.
 • [2007-11-24] HUNGARIAN ALL STARS 2007
  @ Syma

  DJ-k: BUDAI, CHRISS, DANDY, HOT X, KÜHL, NAGA, PALOTAI, PÖLI SLAM JR, STERBINSZKY
 • [2007-10-22] MAYDAY 2007
  @ Syma

 • [2007-09-15] PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007
  @ Syma

  PAUL VAN DYK, világ Nr 1. DJ -je, az augusztusban megjelenő új albumának a lemezbemutató világturnéja keretében 2007. szeptember 15-én, közel másfél év után ismét Magyarországra látogat , hogy a tavalyihoz hasonló gigantikus partit prezentáljon a rajongóinak a budapesti SYMA Arénában !
 • [2007-08-25] Bónusz 2007
   

  2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
 • [2007-06-21] VIVA COMET 2007, a díjátadó, ami lázba hozza a zenei életet!
   

  Június 21-én idén is összegyűl a sztár világ színe-java a SYMA Csarnokban. A színpadon egy óriási show szereplőjeként mindenki ott lesz, aki számít a hazai pop világban!
 • [2007-06-09] ELECTRONIC BEATS FESTIVAL
  @ Syma

  Fellépők: Kelis ( USA ), Felix da Housecat ( USA ), Neo ( H ), Hot X ( deadcode - H ), Coyote ( deadcode - H )
 • [2007-06-09] Electronic beats fesztivál
  @ Syma

  A nemzetközi hírű R&B/soul énekes, Kelis a június 9-ei budapesti „electronic beats” Fesztivál kiemelt sztárvendége olyan nagynevű előadók mellett, mint a chicagói Felix da Housecat, valamint a magyar NEO, Hot X és Coyote . Jegyek már kaphatók.
 • [2007-05-26] Tiesto koncert
  @ Syma

  Már csak 1 hét és TIESTO ismét Budapestre látogat az Elements of Life világturné keretében. Budapestre is 16 kamionnyi hangal és látványtechnikai berendezéssel érkezik a Tiesto cirkusz.
 • [2007-04-28] HYPERSPACE 2007
  @ Syma

  Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg – színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.
 • [2006-06-17] Paul Van Dyk
  @ Syma

  A dance műfaj rajongói Paul van Dyk-ot 2005-ben a Világ Legjobb DJ-jévé választották a DJ magazin Top 100 listáján. A Grammy díjra jelölt művész, zeneszerző, producer és politikai aktivista az első helyezettnek szóló díjat a londoni Ministry of Sound Clubban megrendezett ünnepségen vehette át.

Kapcsolódó cikkek

 • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

  A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
 • Indul az elővételes jegyértékesítés a Hyperspace-re!

  Január hatodikán, déli tizenkét órától megvásárolhatóak az idei HYPERSPACE online elővételes jegyei.
 • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

  Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
 • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

  Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
 • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

  Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
 • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

  RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
 • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

  2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
 • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

  Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
 • Új Podcast Alan Fitzpatrick

  Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
 • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

  Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
 • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

  Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
 • Above and Beyond interjú

  Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
 • Richie Hawtin

  Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

  Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
 • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

  Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
 • DUSTY KID INTERJÚ !

  Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
 • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

  Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
 • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

  2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó