Pulzar


Kövess minket!

Művész

Miss Nine

Miss Nine

Kristin Schrot karrierét modellként kezdte. 16 évesen sikerült bekerülnie Németország egyik legnívósabb modellversenyének döntősei közé, és az Elite Model Management hamarosan világszintű szerződést kötött vele.

Többre vágyva, zenei szenvedélyétől hajtva Kristin Amszterdamba költözött, ahol “Miss Nine” néven az elektronikus zenei szcénában folytatta pályafutását.

Mindössze három hónappal azután, hogy életében először érintett lemezjátszókat, Miss Nine máris felléphetett a Red Bull mozgószínpadán az amszterdami Queensday ünnepségen. Nem sokkal később, a helyi legendaként ismert ‘Motion’ bulik rezidens DJ-je lett, ahol művészként tovább fejlődhetett, miközben olyan mesterek mellett játszott, mint John Digweed, Dave Seaman, Nick Warren, és James Zabiela. 2003-ban megkezdte külföldi turnéit is, olyan helyeken lépett fel, mint a curacao-i Mambo Beach, vagy a Dance Valley, amelynek 10.évfordulóján ő volt a legfiatalabb előadó.

2005 végén Miss Nine felkérést kapott, hogy csatlakozzon a Bullitt Bookings-hoz, mely olyan elsőrangú deejayk neves ügynöksége, mint a Deep Dish, Nic Fanciulli, és Danny Howells. Ez a társulás lehetővé tette Miss Nine számára, hogy a DJ szcéna élén robbanjon be a köztudatba. Miss Nine jelenleg a Deep Dish-sel turnézik, világszerte, olyan klubokban lép fel, mint az ibizai Pacha, a miami Space, a Los Angeles-i Avalon, a New York-i Crobar, vagy a londoni Ministry of Sound, rajongótábora pedig percről-perce bővül.

Miközben ezt a kimerítő turnétervet teljesíti, Miss Nine továbbra is főidőben dolgozik az Elite-nek modellként. A modellkedés is a világ számos helyére eljuttatja őt, rengeteg fotózás főszereplőjeként és olyan designerek reklámarcaként, mint Tommy Hilfiger, Armani, Lancome, Custo, és a Pepe Jeans. Több magazin címoldalán is szerepelt, melyek közül a legjelentősebb az amszterdami Elle Magazine volt.

Miss Nine az első nő, aki válogatás-mixet készített a washingtoni bázisú Yoshitoshi Recordings számára, mely a progresszív és house zene világszerte elismert vezető kiadója. A “Yoshitoshi Ibiza” mixed by Miss Nine” (YRCDLP15) 2006-ban jelent meg.

Archív partyajánlók

 • [2008-06-14] SHARAM
  @ Syma

  Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.

Zenei stílusok

 • Dance

  A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
 • Trance

  A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó