Pulzar

Művész

Miss Nine

Miss Nine

Kristin Schrot karrierét modellként kezdte. 16 évesen sikerült bekerülnie Németország egyik legnívósabb modellversenyének döntősei közé, és az Elite Model Management hamarosan világszintű szerződést kötött vele.

Többre vágyva, zenei szenvedélyétől hajtva Kristin Amszterdamba költözött, ahol “Miss Nine” néven az elektronikus zenei szcénában folytatta pályafutását.

Mindössze három hónappal azután, hogy életében először érintett lemezjátszókat, Miss Nine máris felléphetett a Red Bull mozgószínpadán az amszterdami Queensday ünnepségen. Nem sokkal később, a helyi legendaként ismert ‘Motion’ bulik rezidens DJ-je lett, ahol művészként tovább fejlődhetett, miközben olyan mesterek mellett játszott, mint John Digweed, Dave Seaman, Nick Warren, és James Zabiela. 2003-ban megkezdte külföldi turnéit is, olyan helyeken lépett fel, mint a curacao-i Mambo Beach, vagy a Dance Valley, amelynek 10.évfordulóján ő volt a legfiatalabb előadó.

2005 végén Miss Nine felkérést kapott, hogy csatlakozzon a Bullitt Bookings-hoz, mely olyan elsőrangú deejayk neves ügynöksége, mint a Deep Dish, Nic Fanciulli, és Danny Howells. Ez a társulás lehetővé tette Miss Nine számára, hogy a DJ szcéna élén robbanjon be a köztudatba. Miss Nine jelenleg a Deep Dish-sel turnézik, világszerte, olyan klubokban lép fel, mint az ibizai Pacha, a miami Space, a Los Angeles-i Avalon, a New York-i Crobar, vagy a londoni Ministry of Sound, rajongótábora pedig percről-perce bővül.

Miközben ezt a kimerítő turnétervet teljesíti, Miss Nine továbbra is főidőben dolgozik az Elite-nek modellként. A modellkedés is a világ számos helyére eljuttatja őt, rengeteg fotózás főszereplőjeként és olyan designerek reklámarcaként, mint Tommy Hilfiger, Armani, Lancome, Custo, és a Pepe Jeans. Több magazin címoldalán is szerepelt, melyek közül a legjelentősebb az amszterdami Elle Magazine volt.

Miss Nine az első nő, aki válogatás-mixet készített a washingtoni bázisú Yoshitoshi Recordings számára, mely a progresszív és house zene világszerte elismert vezető kiadója. A “Yoshitoshi Ibiza” mixed by Miss Nine” (YRCDLP15) 2006-ban jelent meg.

Archív partyajánlók

 • [2018-01-26] The Etiket w/ Klaudia Gawlas (DE)
  @ Club Vertigo

  A legutóbbi DumDum Electronic Music Fest-en úgy elrakta Győrt a kisasszony, hogy azóta emlegetitek. Itt az ideje újra felidézni azt az estét. Klaudia Gawlas-al és garantált teltházzal nyitja meg az újévet az ország legpatinásabb klubestje!
 • [2016-11-18] The Etiket w/ Black Asteroid X Axel Karakasis
  @ Club Vertigo

  November 18-án ismét egy különleges eseménnyel fogja emelni a győri elektronikus zenei- és klubélet fényét a The Etiket, amely ezúttal is a kortárs techno legelőremutatóbb hazai és külföldi vonalából válogatta össze a line upot.
 • [2016-10-28] The Etiket presents: Deadcode & Friends
  @ Club Vertigo

  Az őszi szezon sem maradhat hazánk legkedveltebb techno DJ-i nélkül! Éppen ezért ismét Nyugat-Magyarország elsőszámú elektronikus zenei fellegvárába érkezik a DEADCODE & FRIENDS, ahol HOT X-et, SanFranciscoBeatet és Gabor Kraftot Sikztah fogja vendégül látni, illetve kiegészíteni október 28-án.
 • [2016-09-23] The Etiket Season Opening
  @ Club Vertigo

  Drumcode-sztárokkal indítja a klubszezont a The Etiket.
 • [2016-05-06] The Etiket ✖ Truesounds
  @ Club Vertigo, Győr

  Több mint egy évet várt a Truesounds Music legénysége, hogy újra együtt visszatérjenek Győrbe. A tavaly áprilisi első egységes TS party mély nyomokat hagyott a fiúk szívében, de a győri közönségében is. Nem titok, hogy srácok külön-külön is nagyon szeretik a Vertigo atmoszféráját és a nyugat-magyarországi közönséget, de a legjobb mégiscsak az, amikor mindenki együtt van és egységes utazásban részesítik egyik kedvenc publikumukat. Rengeteg dolog történt ez egy év alatt, érettebbek lettek a srácok a pultban és érettebb, felnőttebb lett a világ zenei színvonala is, amit a TrueSounds Music remekül képvisel itthon és már hazánkon túl is.
 • [2016-03-14] The Etiket w/ KOLLEKTIV TURMSTRASSE (LIVE)
  @ Club Vertigo, Győr

  Élő szettel érkezik Győrbe a Kollektive Turmstrasse! Ha vannak olyan különleges előadói ma az elektronikus zenének, akiket nem lehet elégszer meghívni egy-egy országba, akkor a Kollektiv Turmstrasse biztosan közéjük tartozik.
 • [2016-02-19] The Etiket w/ ANDREY PUSHKAREV
  @ Club Vertigo, Győr

  Február 19-én a kortárs orosz elektronikus zene egyik úttörője, Andrey Pushkarev érkezik Magyarország egyik legjobb klubsorozatának vendégeként a The Etiket-re!
 • [2015-12-25] THE ETIKET 16th Christmas Edition w/ NIEREICH (AT)
  @ Club Vertigo, Győr

  Hungarian All Stars és Niereich a 16. karácsonyi The Etiket-en!
 • [2015-10-22] The Etiket presents: DEADCODE & FRIENDS
  @ Club Vertigo

  A 2015-ös klubturnéjának megkezdése óta teltházzal kísért DEADCODE & FRIENDS október 22-én Győrbe veszi az irányt, ahol a The Etiket prezentálásában lépnek fel az ország elsőszámú techno DJ-i.
 • [2015-09-18] The Etiket Season Opening 2015 w/ DANDI & UGO (IT)
  @ Club Vertigo

  Nemcsak a klub-, illetve saját szezonjának kezdetét fogja ünnepelni szeptember 18-én az ország kétszeresen legjobbnak választott klubsorozata, a The Etiket, hanem az otthonául szolgáló Vertigo újranyitását is, amely egyben a felújítás utáni első rendezvényét fogja vendégül látni.
 • [2015-04-18] The Etiket X Truesounds
   

  A vadnyugaton mindig forró a helyzet. Nincs ez másképp Győrben, az ország nyugati fellegvárában sem, pláne ha az elektronikus partyk helyzetét nézzük. Ez az a város, ahol a közönség az évek óta tartó gondos nevelésnek köszönhetően mindig hálásan fogadja a jó bulikat. Ez az a város, ahova a DJ-k kivétel nélkül szeretnek visszatérni.
 • [2015-03-14] The Etiket X Hungarian DJ Festival
  @ Club Vertigo, Győr

  Ha vannak dolgok, amikre nem lehet panaszkodni Magyarországon, akkor a hazai DJ-k nívója és töretlen népszerűsége a közönség soraiban mindenképp ezek közé tartozik.
 • [2015-02-21] THE ETIKET w/ FORMAT:B (DE)
  @ Club Vertigo, Győr

  A hangos évnyitó után még hangosabb folytatással lendül tovább a The Etiket - ezúttal a németországi Format:B párosának vezetésével.
 • [2015-01-24] THE ETIKET w/ GUY J
  @ Club Vertigo, Győr

  Újabb év kezdődött, ami egyben a The Etiket 16. esztendejének kezdete is, Sikztah pedig nem különösebben szándékozza elaprózni a klubsorozat első buliját az új évben.
 • [2014-12-25] The Etiket 15th Christmas Edition
   

  Idén lesz 15. éve, hogy egy egyszerű karácsonyi buliból elindult a The Etiket, amely mára az ország egyik legjobb klubsorozatává vált.
 • [2014-11-21] The Etiket w/ Stephan Bodzin x Luigi Madonna
  @ Club Vertigo

  Eddig sem volt vádolható a The Etiket azzal, hogy nem produkált volna szezonról szezonra olyan műsorrendet, amelyek nemcsak országos, de európai szinten is a legjobb klubestek színvonalát hozzá - és ez aligha fog idén változni.
 • [2014-10-22] The Etiket w/ DUSTY KID Live
  @ Club Vertigo

  A szeptemberi nyitány után tovább pörgeti idei szezonját a The Etiket, amely ezúttal Dusty Kid-del erősíti a 2014-es felhozatalt.
 • [2014-09-19] The Etiket Season Opening 2014
  @ Club Vertigo

  Az őszi partyszezon nyitányait mindig nagy érdeklődés övezi, hiszen bulik tekintetében ekkor indul "hivatalosan" is az év utolsó egyharmada. E nyitányok közül a The Etiket az első, amely az ország egyik legpatinásabb klubestjeként kétszer is elnyerte a Soundhead 'Legjobb klubsorozat' közönségdíját - s amely idén szeptember 19-én, rendezi meg saját Season Opening-jét.
 • [2014-02-14] The Etiket w/ EGBERT live (NL)
  @ Club Vertigo

  2014.02.14. Péntek www.sikztah.com presents: The Etiket w/ EGBERT live (GEM.Cocoon - NL)
 • [2013-12-25] The Etiket 13th Christmas Edition w/ MONOLOC
   

  www.sikztah.com presents: The Etiket 13th Christmas Edition w/ MONOLOC (CLR - DE), HOT X, DANDY, JAY LUMEN, SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH, YVEL&TRISTAN, KARANYI
 • [2013-11-22] The Etiket w/ PAUL RITCH
   

  2013.11.22.Péntek www.sikztah.com presents: The Etiket w/ PAUL RITCH (DrumCode - FR), BUDAI, COYOTE, SIKZTAH, COLLECTIVE MACHINE, ANDRE
 • [2013-10-22] The Etiket w/ FELIX KRÖCHER
  @ Club Vertigo

  FELIX KRÖCHER neve a német techno fogalmának szinonimája. Mixei sebészeti pontosságúak, energiái a zenét folytonos mozgássá alakítják. Hangzásának különlegessége, hogy a lehetõ legfinomabb és legészrevétlenebb módon táncoltatja meg a tömegeket.
 • [2008-06-14] SHARAM
  @ Syma

  Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.

Zenei stílusok

 • Dance

  A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
 • Trance

  A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó