Pulzar

Partyajánló

THE ETIKET w/ GUY J @ Club Vertigo, Győr

Fellépők
Dátum 2015. január 24.
Helyszín Club Vertigo, Győr, Richter J. u. 11.
Stílus Progressive, House, Techno
THE ETIKET w/ GUY JÚjabb év kezdődött, ami egyben a The Etiket 16. esztendejének kezdete is, Sikztah pedig nem különösebben szándékozza elaprózni a klubsorozat első buliját az új évben.Club Vertigo, Győr, Richter J. u. 11.

THE ETIKET w/ GUY J @ Club Vertigo, Győr

Újabb év kezdődött, ami egyben a The Etiket 16. esztendejének kezdete is, Sikztah pedig nem különösebben szándékozza elaprózni a klubsorozat első buliját az új évben.

Olyannyira nem, hogy idén január 24-től szombatonként fog összeállni egy olyan masszív line up, amely tökéletes ívben vezeti végig a The Etiket közönségét az elektronikus zenét jelenleg is leginkább meghatározó house és techno ösvényein - mindezt a műfajok mérföldköveinek számító külföldi és hazai fellépőkkel.

A 2015-ös első The Etiket headlinere pedig ezúttal Guy J, akit amellett, hogy egyáltalán nem kell bemutatni a hazai közönségnek, továbbra is a house műfajának egyik legjelentősebb képviselője, aki töretlenül járja a legnagyobb fesztiválokat és klubokat a világban. Őt fogják erősíteni a magyar élvonal tagjai, úgyis mint Chriss Ronson, valamint a Truesounds csapatának oszlopos tagja, Gregory S aka Invoice, illetve a házigazda Sikztah.

Az évindítás tehát a szokásos lendülettel fogja előrerúgni az új évi kedélyeket, ami a The Etiket esetében újfent egy masszív, karcos éjjelben fog kicsúcsosodni, mégpedig a sorozattól megszokott eklektikával.

Line up:

GUY J

CHRISS RONSON

INVOICE aka GREGORY S (Truesounds)

SIKZTAH (The SAVE.DUM.The Etiket)

Start: / Kezdés: 22:00h - End: / Befejezés: 6:00h -

Presale tickets / Jegyek elővételben kaphatók: 01.12.-től 01.24.-ig

2500 Huf / 10 Euro -

At these places: / Az alábbi helyeken:

-Roxy Discount (McDonalds - Győr, Baross út)

-Retro Jeans Store (Győr, Árkád)

At the venue: / A helyszínen: 3000 Huf / 12 Euro

VIP: 6000 Huf / 24 Euro

www.facebook.com/​events/​554894807980846/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó