Pulzar

Partyajánló

The Etiket w/ DUSTY KID Live @ Club Vertigo

Fellépők
Dátum 2014. október 22.
Helyszín Club Vertigo
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House
The Etiket w/ DUSTY KID LiveA szeptemberi nyitány után tovább pörgeti idei szezonját a The Etiket, amely ezúttal Dusty Kid-del erősíti a 2014-es felhozatalt.Club Vertigo
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: AngelFire
összes résztvevő megtekintése

The Etiket w/ DUSTY KID Live @ Club Vertigo

A szeptemberi nyitány után tovább pörgeti idei szezonját a The Etiket, amely ezúttal Dusty Kid-del erősíti a 2014-es felhozatalt.

Dusty Kid nyilván nem ismeretlen a hazai közönség számára, pláne, hogy 2010-ben már vendégeskedett a Sikztah által fémjelzett partysorozatban, valamint a DumDum fesztiválon - nem is akármekkora visszhang mellett.

Az olasz DJ és producer 19 évesen jelentette meg első lemezét, amely "I Found a Reason" címmel került a boltokba, így nem vádolható különösebben azzal, hogy sokat várt a sikereire. Persze mindezt megelőzte komoly zenei előképzettsége, ami nyilván jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a brit Lowered Recordings-nél először megjelenhessen. Hivatalosan azonban csak később jelent meg Dusty Kid néven, mégpedig a "The Summer of Love" című kislemezével.

2004-ben pedig, miközben egyre népszerűbbé vált, közös projektbe fogott DJ Andrea Ferlinnel Duoteque néven, aminek eredményei rögtön a legnagyobb nevek laptopjain és lemezes táskáiban landoltak, így Richie Hawtinéban, Tiefschwarzéban, Ricardo Villaloboséban, Dominik Eulbergében, Sven Vath táskájában, vagy Magdánál.

A Duoteque után végül Dusty Kid úgy döntött, hogy egyedül vág neki világnak saját nevével, aminek következő állomása a kétszer is Magyarország legjobb klubsorozatának választott The Etiket.

Dusty Kid mellett azonban nem maradhat szó nélkül a hazai elitegység sem! Október 22-én ugyanis ott lesz a világjáró Jay Lumen, akinek hetek óta a Green Velvettel közös "It's All About Me" című track-jétől hangos a Beatport. De ott lesz a házigazda Sikztah is, aki nem pusztán egymagában, de az Akos Veecs-csel közös The Save formájában is lemezjátszók mögé áll, nem mellesleg pedig érkezik a 2014-es burn Residency győztese, Max Demand is.

A The Etiket tehát október 22-én folytatódik a Club Vertigo-ban Dusty Kid-del, Jay Lumen-nel, Sikztah-val, a The Save-vel és Max Demand-dal.

Line up:

DUSTY KID Live

JAY LUMEN

SIKZTAH

The SAVE aka Sikztah + Akos Veecs Live

MAX DEMAND

2014.10.22. Szerda (Másnap tanítási és munkaszüneti nap)

Venue: / Helyszín: Club Vertigo - Győr Richter J. u. 11.

Start: / Kezdés: 22:00h - End: / Befejezés: 6:00h -

Presale tickets / Jegyek elővételben kaphatók 10.09.-től 10.22.-ig (18:00h-ig) 2500.- Huf / 10 Euro -

At these places: / Az alábbi helyeken:

-Roxy Discount (McDonalds - Győr, Baross út)

-Retro Jeans Store (Győr, Árkád)

-Retro Outlet (Győr, Pláza)

At the venue: / A helyszínen: 3000 Huf / 12 Euro

VIP: 6000 Huf / 24 Euro

www.facebook.com/​events/​1560790827474153/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó