Pulzar

Partyajánló

The Etiket w/ Stephan Bodzin x Luigi Madonna @ Club Vertigo

Fellépők
Dátum 2014. november 21.
Helyszín Club Vertigo
Stílus Tech-house, Techno
The Etiket w/ Stephan Bodzin x Luigi MadonnaEddig sem volt vádolható a The Etiket azzal, hogy nem produkált volna szezonról szezonra olyan műsorrendet, amelyek nemcsak országos, de európai szinten is a legjobb klubestek színvonalát hozzá - és ez aligha fog idén változni.Club Vertigo
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: AngelFire
összes résztvevő megtekintése

The Etiket w/ Stephan Bodzin x Luigi Madonna @ Club Vertigo

Eddig sem volt vádolható a The Etiket azzal, hogy nem produkált volna szezonról szezonra olyan műsorrendet, amelyek nemcsak országos, de európai szinten is a legjobb klubestek színvonalát hozzá - és ez aligha fog idén változni.

A The Etiket őszi szezonjának harmadik felvonásában ugyanis rögtön két olyan név szerepel, akik külön-külön is megtöltik bármelyik szórakozóhelyet a világon, november 21-én viszont egyszerre érkeznek a győri Club Vertigo-ba. Stephan Bodzin és Luigi Madonna aligha szorul bemutatásra, hiszen mindketten a világ legnagyobb bulijaiban, fesztiváljain lépnek fel, illetve a legnevesebb kiadóknál jelentetik meg szerzeményeiket, amik eleve garantálják a prémium bulit bárhol a világon.

Ha azonban él olyan a szubkultúrában, aki ne ismerné Stephan Bodzint, annak itt van néhány érdekesség: zeneszerző család gyerekeként számos európai színháznak dolgozott mint sikeres zeneszerző, DJ-ként pedig rögtön olyan producerek vették gondozásukba, mint Oliver Huntemann, Thomas Schumacher és Marc Romboy. Utóbbival nemrég megjárta a legendás Boiler Room-ot, természetesen számos korszakos track fűződik a nevéhez, nem mellesleg pedig olyan zenekaroknak készített remixeket, mint a Depeche Mode, a Booka Shade vagy a The Knife.

Luigi Madonna-ról pedig legyen elég annyi, hogy szerzeményeit olyan kiadók jelentetik meg, mint az Adam Beyer által fémjelzett Drumcode, illetve Richie Hawtin és John Aquaviva Plus 8-a. Emellett pedig folyamatosan dolgozik együtt olyan nevekkel, mint Trapez, Hidden, Analytictrail, Mauro Picotto, Markantonio, The Advent, Sasha Carassi vagy Spektre.

A 2014-es szezon harmadik része tehát, ha lehet, ezúttal még erősebb lesz, hiszen Stephan Bodzin és Luigi Madonna kettőse mellett fellép a The Etiket nagyfőnöke, Sikztah, a Junkie & Hawky által jegyzett Secret Factory, a legutóbbi The Etiket-en hangos sikerrel debütált The Save, valamint Snash NG is.

Line up:

Stephan Bodzin (Herzblut - Bremen / D)
Luigi Madonna (DrumCode / Analytic Trail - IT)
Secret Factory ( Official ) aka JUNKIE + HAWKY (Secret Fusion)
Sikztah
The SAVE aka Sikztah + Akos Veecs
Snash NG (Roughly.IT-CT)

Start: / Kezdés: 22:00h - End: / Befejezés: 6:00h - 
Presale tickets / Jegyek elővételben kaphatók 11.15.-től 10.21.-ig (18:00h-ig) 2900.- Huf / 12 Euro - 

At these places: / Az alábbi helyeken:
-Roxy Discount (McDonalds - Győr, Baross út) 
-Retro Jeans Store (Győr, Árkád)

At the venue: / A helyszínen: 3500 Huf / 14 Euro
VIP: 7000 Huf / 26 Euro

www.facebook.com/​events/​384651098354809/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó