Pulzar

Partyajánló

The Etiket w/ FELIX KRÖCHER @ Club Vertigo

Fellépők
Dátum 2013. október 22.
Helyszín Club Vertigo
Stílus Techno, Progressive Psytrance
The Etiket w/ FELIX KRÖCHERFELIX KRÖCHER neve a német techno fogalmának szinonimája. Mixei sebészeti pontosságúak, energiái a zenét folytonos mozgássá alakítják. Hangzásának különlegessége, hogy a lehetõ legfinomabb és legészrevétlenebb módon táncoltatja meg a tömegeket.Club Vertigo

The Etiket w/ FELIX KRÖCHER @ Club Vertigo

FELIX KRÖCHER neve a német techno fogalmának szinonimája. Mixei sebészeti pontosságúak, energiái a zenét folytonos mozgássá alakítják. Hangzásának különlegessége, hogy a lehetõ legfinomabb és legészrevétlenebb módon táncoltatja meg a tömegeket.

 FELIX KRÖCHER-t a könnyedség, mellyel mûvészetét mesterfokon ûzi, a DJ-k új generációjának egyik fénypontjává tette. KRÖCHER frankfurti hangzáson nõtt fel, ott született 1983-ban. Míg a többi gyerek inkább a biciklizés és a komputerezés iránt lelkesedett, Felix 10 évesen kapta meg elsõ lemezjátszóit és 16 évesen már közönség elõtt játszott, apja, idõsebb Felix K. társaságában. Tanulmányai végeztével a Sunshine Live nevû ifjúsági rádiónál lett gyakornok. Kapcsolatai bõvülésével szemlélete és elképzelései is párhuzamosan tágultak.

2002-ben saját rendezvények szervezésébe kezdett, az elektronikus zenei színtér hazai és nemzetközi elõadóit hívta vendégszerepelni. A stúdióban is egyre több idõt töltött, 2004-ben megjelentette elsõ lemezét - a Decksharks EP-t. Ugyanabban az évben debütált saját rádiómûsora is, a Hardliner show a Sunshine Live adón, mely jelenleg is egyre népszerûbb.

2005-ben Kröcher a híres frankfurti klub, az U60311 rezidens DJ-je lett, ahol Chris Liebing legendás péntek estjeit folyatva mostanában havi rendszerességgel jelentkezik. A legjelentõsebb német elektronikus zenei magazin, a Raveline olvasói 2007-ben és 2008-ban is az 'Év Legjobb Német DJ'-jének választották. FELIX KRÖCHER 61 kiadványt tudhat eddig maga mögött, beleértve elõadói albumjait, EP-ket, remixeket, és egy DVD-t is, 'The Live Collection'-t, olyan elõadók és labelek közremûködésével, mint az Alphabet City, Compressed, Kne' Deep, V2 és a ZYX.

Ha neked a techno jön be, akkor FELIX KRÖCHER-re van szükséged. Nevét megtalálod DJ Rush playlist-jeiben és a bingen-i Palazzo klub válogatásalbumain egyaránt. Hogy a móka még teljesebb legyen, FELIX elindította saját labelét is: az FK Recordings- t. Nem csoda, hogy határozottan bekerült az európai fesztivál körkép legjobb DJ-i közé. Az elektronikus zenei szcéna olyan fiatal DJ-knek ad otthont, akik nemcsak átvették a staféta botot a régiektõl, de teljesen újszerû, sajátos módon teszik dolgaikat. KRÖCHER az egyikük. Bár még mindig csak húszas évei elején, módszeresen és tudatosan építi karrierét, máris elõkelõ helyet szerezve a nemzetközi DJ palettán.

Világhíre ellenére azonban továbbra is elsõsorban mûvészi fejlõdésére koncentrál. Bármilyen irányt is vegyen hangzása a jövõben, biztos, hogy érdemes lesz rá odafigyelni.

Az októberi The Etiket hivatalos magyarországi turné állomása a 2013-ban megjelent LÄUFT albumának ahol a hazai körítés Dandy, SanfranciscoBeat, Chriss Ronson és a házigazda Sikztah lesz.

2013.10.22.Kedd (Másnap tanítási szünet és munkaszüneti nap)
www.sikztah.com presents:
The Etiket w/ FELIX KRÖCHER (LÄUFT Album Tour-DE), DANDY, SANFRANCISCOBEAT, CHRISS RONSON, SIKZTAH



Venue: / Helyszín: Club Vertigo - Győr Richter J. u. 11.
Start: / Kezdés: 22:00h - End: / Befejezés: 6:00h - 
Presale tickets / Jegyek elővételben kaphatók 10.05.-től 10.22.-ig (18:00h-ig) 2500.-
Huf / 10 Euro

At these places: / Az alábbi helyeken:
-Roxy Discount (McDonalds - Győr, Baross út)
-Retro Jeans Store (Győr, Árkád)
-Retro Outlet (Győr, Pláza)

At the venue: / A helyszínen: 3000 Huf / 12 Euro
VIP: 6000 Huf / 24 Euro

Mailto: info@mecca.hu

Web:
www.sikztah.com
www.theetiket.hu
www.clubvertigo.hu

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

17+ / 18- megkülönböztetve / 18 éven aluliakat szeszesitallal illetve dohányárúval nem szolgálunk ki.

Facebook: www.facebook.com/​events/​611266972245075/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó