Pulzar

Seb Fontaine

1969-ben látta meg a napvilágot Jean Sebastien Fontaine néven.
Édesanyja nyaranként Ibizán különböző bárokban kereste a kenyérre valót, néha még zenés műsorvezetőként is tevékenykedett.

 Hatévesen a sok zaklatás miatt angolosította nevét Sebastian Fontain-re. Iskolai tanulmányait 16 évesen megszakította, és úgy döntött, megpróbál iskola nélkül érvényesülni az életben. Egy szupermarketben kapott először munkalehetőséget, ami nem igazán jött be neki. 1988-ban elhatározta, hogy lemezlovasként próbálkozik tovább, amihez London-t és a Crazy Larry’s Club-ot választotta, ahol poplemezeket kellett pörgetnie. A kilencvenes évek elején megkapta a The Wag Club rezidens állását, majd később ugyanezt a Choice klubesteken. A Choice volt az, ahol olyan nevek mellett pörgethetett, mint Norman Jay vagy Jeremy Healey. 1993-ban a The Cross Club-ban adódig először lehetősége arra, hogy bemutatkozhasson, mint house dj. Az 1994-es év meghozta számára az elismerést és már országszerte szívesen látott lemezlovas. Még mindig 94-et írunk, amikor is Craig Richards-al saját klubestet indítanak a Hanover Grand nevezetű diszkóban, nem sokkal később pedig megnyitják közös klubjukat a Malibu Stacey-t, aminek egy öreg színház adott otthont. A Ministry Of Sound promotere is felfigyel tehetségére és felajánl számára egy állást a klubban. 1998-ban Paul Oakenfold szerepét veszi át a Cream-ben, aminek égisze alatt mixlemeze is jelenik meg. Az idő tájt kereste meg és kérte fel a Global Underground kiadója a Boxed azzal, hogy ő készítse a Nu Breed első lemezét. Végül is úgy döntöttek, hogy a Nu Breed helyett indítanak egy új sorozatot Prototype néven, aminek sikere nem maradt el. Mindezek mellett pedig saját kiadót alapított Spot On néven, és a BBC Radio One-on jelentkezik rendszeresen saját műsorával, nemrégiben pedig mixlemeze jelent meg a Perfecto Records-nál New Horizone címmel.

Archív partyajánlók

 • [2016-09-17] Legendary Moments pres.: Legends of House
  @ Cinema Hall

  House legendákkal indít a Cinema Hall: QUASAR, Danny Howells, Seb Fontaine.
 • [2007-08-25] Bónusz 2007
   

  2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
 • [2006-03-18] A visszaszámlálás megkezdődött. MAYDAY 2006
  @ Papp László Sportaréna

  Már csak pár nap és az elektronikus zene szerelmesei birtokba vehetik a Budapest Sportarénát. Neves DJ-k, High-tech hang-, fény- és látványtechnika, VIP terasz és különleges beltéri design mindez március 18-án este hattól másnap délelőtt tízig. Szombaton megnyitja kapuit a Mayday.
 • [2005-07-08] The Rising Sun Festival
  @ Petőfi sziget

  Az idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a The Rising Sun Festival a bajai népünnepélyek sorában. Az évről évre egyre magasabb színvonalú party-sorozat eddigi fellépői között tudhatjuk a hazai DJ-társadalom elitjét, mig tavaly a német Tomcraft volt a vendégünk.
 • [2003-11-15] Flört Halloween 2003. november 15.
  @ Flört, Siófok

  A Flört Halloween partyján a sztárvendég Seb Fontaine. A warm up szerepét Pöli tölti be. A buli érdekessége, hogy a megszokottól eltérően Chriss back2back ben áll majd a lemezjátszók mögé Kühl-el.
 • [2006-01-21] Club Of Colors ZÁRÓBULI!
  @ Club of Colors, Keszthely

  2006. január 21-én szombaton egy legenda véget ér. Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy a keszthelyi Club Of Colors több, mint 10 színes év után végleg bezárja kapuit. A szervezők szeretnék méltón búcsúztatni azt a sokezer hangos órát, amit vendégként náluk töltöttetek, és egyben megköszönni Neketek, hogy az évek során a Colors-ot legendává tettétek. Szeretettel várnak Titeket a búcsúéjszakán Seb Fontaine, Kühl, James Cole és Geri da Pig játékával!

Zenei stílusok

 • Deep-House

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Electro

 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó