Pulzar

Ninja Tune XX

Húszéves évfordulójára több különleges kiadvánnyal is készül a Ninja Tune, jó hír, hogy ezek mind beszerezhetőek lesznek nálunk!

 A sor elejére nem kerülhet más, mint a limitált Ninja Tune XX box, hat cédével, hat hétincses kislmezzel, és a kiadó történetét bemutató Ninja Tune - 20 Years Of Beats & Pieces c. könyv keményfedeles változatával. Ezekre többek között olyan nevek szállítják az új és exkluzív zenéket, mint Mr. Scr uff, Roots Manuva, Floating Points, Modeselektor, Amon Tobin, a Cinematic Orchestra, El-P, Diplo, Flying Lotus, Benga, stb.

A brutális csomag mellett két duplacédés válogatás is elérhető a jubileumi kiadványok között, továbbá négy 12" maxi lemez is az ünneplés részét képezi, szóval nem aprózzák el! Az alábbi linkeken mindegyiket megtalálhatjátok, az oldalon pedig nemcsak a különleges megjelenéseket, hanem a soros Ninja Tune, ill. Big Dada lemezeket is megrendelhetitek. 

www.deep.hu

Archív partyajánlók

 • [2023-05-28] Cruisin 10 X Be Massive 20
  @ Európa Hajó

  20 éves lett a Be Massive! Magyarország egyik legrégebbi szervezőcsapata 20 exkluzív rendezvénnyel fogja megünnepeln idén ezt a kerek évfordulót. A jubileum egyik első állomására május 28-án fog sor kerülni, amikor is a szintén jubiláló 10 éves Cruisin együttműködésében megvalósuló hajós buli alkalmából szállhatunk a Duna vizére. De nem csak a környezet miatt lesz különleges ez az esemény, hanem azért is mert felcsendül a Be Massive eddigi történetének teljes zenei repertoárja, az oldschool törtektől kezdve egészen a jelenlegi kedvenc hangzásokig.
 • [2018-03-16] Breakbeat Massive Special: Meat Katie Old School Breakbeat Set
  @ FRAME

  Meat Katie-t nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a tech-funk név szülőatyját szinte kötelező, hogy helyet kapjon az Old School Break sorozatunkon!
 • [2014-11-22] BE MASSIVE 11 Birthday!
  @ Corvintető, Budapest

  Funzine & Burn presents: BE MASSIVE 11. Születésnap
 • [2012-01-26] Corvintető 4. szülinap
  @ Corvintető, Budapest

  Ezen a héten a Corvintető negyedik születésnapját tartja: ebből az alkalomból csütörtöki ingyenes partynkon minden Corvintető-rezidens dj jelen lesz és remélhetőleg együtt játszik-bulizik a közönséggel, pénteken a Soerii és Poolek EP-bemutatót tart Valahol messze címmel, majd Kecske legújabb Tesco Disco-oldalhajtás partyja, a We Love 80s debütál, szombaton ismét egy közönségkedvenc, a Kerekes Band csángóbugizza át az éjszakát.
 • [2011-09-10] Futurevibez pres. Ludmilla
  @ Teka

 • [2011-08-20] Earwig pres. 3RROR - Season Closing Open Air
  @ Teka

  Ahogy azt az alcím is takarja: szezont zárunk a 2011-es szabadtéri bulikkal, hisz elérkezett a fesztivál szezon és a nyár nem várt vége. Az idén 4 alkalmat megélt open air sorozatunk méltó zárásáról ezúttal a ROBOTROCK, az Ideal Sound-ból VARIAL, és hazai vizekről LEVO és GREENHELL gondoskodik. Mind emellett pedig egy nem mindennapi beatbox show-ra számíthattok, ahol a 'Vugyvurugy Lények' atyja DÖME és társa SHACKLE mutatja meg milyen dubstep basszusok férnek ki egy emberi torokból. A látvány felelős SZECSKA lesz a Lucky Lux csapatból.
 • [2011-06-24] Futurevibez - Summer Open Air series
   

  Itt az idő a szabadtéri dobbasszusokra és törtekre, melynek keretein belül a következő csillagsátras bulira a Szabadidő Központ csúszdáját választottuk ismét. A vizparti táncteret ezúttal az Earwig fiúk mellett az Ideal Sound ikrek lemezei fogják megtölteni ritmussal, az Autorun képviseletében pedig IAN érkezik. Sok szeretettel és törttel várunk mindenkit!
 • [2011-06-10] 3RROR pres. ROBOTROCK (Otherside)
  @ Teka

 • [2011-05-27] Futurevibez
  @ Teka

  Gyertek, és búcsúztassuk együtt a “fedett pályás” megmozdulásokat, a Futurevibez szezonzáró buliján a szeptemberi visszatérésig! Nyáron se hagyunk magatokra, hisz több szabadtéri bulival is készülünk!
 • [2011-05-13] Irie Maffia Soundsystem
  @ Teka

  Egy igazán forró hangulatú, dancehall & reggae, hip-hop estre szeretnénk meginvitálni benneteket, ahol Kecskemét történetében elöször lép fel az Irie Maffia Soundsystem. Előzenekaruk a megannyiszor remekül vizsgázott kecskeméti Afrodzaqm lesz, a ropogós ütemekről az Afro Sounds házigazdája, DJ Diamond fog gondoskodni, a szájhagyományait pedig a 2010-es It’s Rite szájdob bajnok Beatbox Döme fogja átadni nektek. Várunk mindenkit sok szeretettel!
 • [2011-04-23] Futurevibez: State Of Mind (NZ)
  @ Teka

  Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.
 • [2011-04-16] EDM Fest
  @ Teka

 • [2011-03-19] Futurevibez
  @ Teka

 • [2011-02-19] 3rror + Futurevibez Premium Event
  @ Teka

  Úttörőkre mindig szükség van, még a zenei világ kevésbé populárisabb szegleteiben is. Napjaink magyar elektronikus zenei kultúrájának egyik ilyen úttörője a Robotrock. A dj csapat megalakulása 2007-ben történt. A kezdeti nu-rave, indietronic stílust hamar felváltotta a hazánkba is begyűrűző electro és dubstep, és lett a meghatározó hangzása a csapatnak mind a mai napig. 2009-ben belefogtak a modern budapesti elektronikus parti világ sorsfordító sorozatába a Noise Night Life-ba. November 26-án egy dubstep sorozatot hoztak létre Otherside néven. A sorozat keretein belül olyan nevek jutottak el kishazánkba mint Bar9, Cookie Monsta, Bare Noize, Calvertron vagy Hostage.
 • [2011-02-12] Breakbeat Massive Special: Meat Katie
  @ Corvintető, Budapest

  Meat Katie-t nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a tech-funk név szülőatyját szinte kötelező, hogy végre egy Breakbeat Massive-eseményen vendégül lássuk. Összetéveszthetetlen, a house-t, a technót, a breaket, az elektrót és a funkot ötvöző hangzása, tökéletes technikája hallatán nem véletlen, hogy ő az egyik legsokoldalúbb DJ és producer a világon.

 • [2010-11-20] Robotrock @ 3RROR
  @ Teka

  Jó hírünk van mindazok számára akik lemaradtak az októberi 3RROR epizódról, vagy éppen megismételnék, ugyanis November 20-án újra tiszteletüket teszik városunkban a ROBOTROCK DJ-k!
 • [2010-10-08] Earwig pres. Error. ROBOTROCK
  @ Teka

  Error névre keresztelt sorozat következő partyja Október 8-án lesz.
 • [2010-05-23] MNML special with MEAT KATIE
  @ A38, Budapest

 • [2009-11-21] Antropos.hu Night pres. Meat Katie
  @ A38, Budapest

  November 21-én egy különleges Antropos.hu Night-on bulizhatunk az A38 hajón. Fellép Meat Katie (UK), Metha (antropos.hu) és Sikztah (Ayra Recordings), a bárban pedig Rori Breaker vs Joe Soft (Radio Cafe), Daniel Debug és Cheeky (antropos.hu) áll a dj-pult mögé.
 • [2009-01-17] Meat Katie
  @ Prestige (ex Privé), Budapest

  London - Győr - Budapest. A kopasz az atléta és a fenegyerek. Január 17-én! Nem a mozikban és nem is a tv-ben hanem a Tölgyfa utcában, a Privé klubban ahol Meat Katie, Palotai és Sikztah zenél, egy új, tört ütemeket favorizáló sorozat első estjén.
 • [2007-10-20] Blacklight presents ~LOT49 Label Night~ MEAT KATIE, DYLAN RHYMES, & 30Hz
  @ A38, Budapest

  Világpremier Magyarországon! Meat Katie és Dylan Rhymes közös kiadója, a nehézsúlyú LOT49 egyedülálló produkcióval jelentkezik októberben a soron következő Blacklight bulin.
 • [2007-10-10] Blacklight presents ~LOT49 Label Night~
  @ A38, Budapest

  Világpremier Magyarországon! Meat Katie és Dylan Rhymes közös kiadója, a nehézsúlyú LOT49 egyedülálló produkcióval jelentkezik októberben a soron következő Blacklight bulin.
 • [2007-03-17] Deck Attack Birthday Party with Dreadzone Sound System (UK)
  @ A38, Budapest

  A38 márciusi programok, olyan nevekkel mint Meat Katie, DJ Quest, Dreadzone Sound System...
 • [2007-03-14] BLACKLIGHT presents MEAT KATIE & DJ QUEST
  @ A38, Budapest

  Meat Katie(UK): A nagyszerű művésznevet választott Mark Pembert még a nyolcvanas években fertőzte meg a hiphop- és b-boy-kultúra (a kicsi Mark elismert graffitiművészként indult).
 • [2007-03-14] Meat Katie (UK), DJ Quest (UK)
  @ A38, Budapest

  A38 márciusi programok, olyan nevekkel mint Meat Katie, DJ Quest, Dreadzone Sound System...
 • [2005-03-26] AAD Special - Meat Katie
  @ A38, Budapest

  Mark Pember, minden hentesinas Meat Katie-ja, a tech-funk atyja ismét AAD-n pörgeti a tevaly alapított kiadójának (Lot49) friss zsengéit.
 • [2010-12-17] Drum & Folk
  @ Teka

  December 17-én 19:00 órától Konyári Németh Zsolt kiállítását tekinthetitek meg a kecskeméti TEKA-ban, majd 21:00 órától a Drum & Folk népzenei és elektronikus vegyületeket használó zenekar koncertje következik, amit mi azaz az Earwig oldskool dnb szettje követ majd.

Kapcsolódó cikkek

 • James Lavelle GU26

  Romániából jelntkezik, a nagy népszerűségnek örvendő Globalunderground sorozat következő kiadványa, ami a 'Bucharest' nevet kapta.

Ajánlott lemezek

 • Fabriclive 21.

  Meat Katie, a breakbeat egyik legelismertebb figurája miközben új albumát készíti, szakított egy kis idõt, hogy elkészítse a nagyszerû Fabriclive sorozat 21.-ik részét, melyen bemutatja többek közöt Lee Coombs, Atomic Hooligan, vagy épp a legutóbb nálunk járt, Force Mass Motion legújabb szerzeményeit.

Biográfiák

 • Floating Points

 • 9b0

  pár kontroller, egy laptop, egy hangkártya és néhány saját fejlesztésű szoftver szükséges 9b0-nak ahhoz, hogy a hangot zenévé alakítsa akár a studióban, akár a színpadon. egyedi, folyton változó hangzását hosszú évek óta tartó evolució formálja ma is, stílusok helyett inkább hangulatokban gondolkodik. egy-egy setjében egyidőben vannak jelen korai breakbeat hatások úgy, mint mai postdubstep mozzanatok. első, error című albumán is tetten érhető ez a felfogás. live act koncepcióját 2007-ben próbálta ki először élesben, amit azóta folyamatosan fejleszt, állandóan változtat és bővít.
 • Modeselektor

 • Amon Tobin

 • Benga

 • El-P

 • Mr. Scr uff

 • Diplo

 • Flying Lotus

 • Cinematic Orchestra

 • Roots Manuva

Zenei stílusok

 • Nu Beats

 • Trip-hop

 • Breaks

 • Nu Jazz

 • Dubstep

  A dubstep eredete a szintén "brit találmányként" aposztrofálható uk garage-ból vezethető le: a pattogó, gyors, r'n'b vokálokkal és a korai drum and bassból ismert basszusokkal megtűzdelt, alapvetően optimista kicsengésű műfajban akadtak kísérletező kedvű producerek, akik a sémát és annak tempóját - körülbelül 140 bpm - alapul véve egy sokkal sötétebb, ridegebb hangzásban kezdtek gondolkodni.
 • Electronica

  Maga az elektronikus hullámokkal történő hangtovábbítás Alexander Graham Bell ötlete.
 • Experimental

  Kísérleti elektronika.
 • Electro

 • Tech-house

 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó