Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft
Belépő (csak a helyszínen)23 Ft

Partyajánló

Meat Katie @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 17.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Breaks
Meat KatieLondon - Győr - Budapest. A kopasz az atléta és a fenegyerek. Január 17-én! Nem a mozikban és nem is a tv-ben hanem a Tölgyfa utcában, a Privé klubban ahol Meat Katie, Palotai és Sikztah zenél, egy új, tört ütemeket favorizáló sorozat első estjén.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Meat Katie @ Prestige (ex Privé), Budapest

London - Győr - Budapest. A kopasz az atléta és a fenegyerek. Január 17-én! Nem a mozikban és nem is a tv-ben hanem a Tölgyfa utcában, a Privé klubban ahol Meat Katie, Palotai és Sikztah zenél, egy új, tört ütemeket favorizáló sorozat első estjén.

A világ számos pontján, őrjöngő tömegeket táncoltató Meat Katie jó párszor megfordult már hazánkban. Játszott fesztiválokon, alternatív party helyszíneken, vízen - hajón, ám hagyományos értelemben vett klubban jó pár éve nem, így ezen hiány pótlására kerül sor január 17-én.

Anglia talán első számú break-tech-house-elektrógerének megjelenéseit, felsorolni egy egész Révai lexikont felölelne, így csak a legfontosabbakra szorítkozván, mindenképp meg kell említeni a mérföldkőnek számító Destination - Australia sorozat második részét, a Bedrock Breaks hozzá fűződő kiadványát, a legendás Fabriclive sorozat 21-ik részét, vagy az igen beszédes saját szerzői albumot a Vibrator-t. Ezen anyagok alapján vérbő basszusokra, egetverő dallamokra készülhetünk ami kiváló hang és fénytechnika mellett igazi pótszilveszteri élményt ígér a fagyos januári éjszakában.

Akik pedig a hazai vonalból emelik a rendezvény színvonalát, a senkinek bemutatni nem szükséges, a törtütemek magyar doyenje,  Palotai, illetve a szintén sokak által ismert és egyre kedveltebb Sikztah lesz.

A kiemelkedő fellépő gárda mellett kedvezményes belépési lehetőséggel, és ital akciókkal vár minden breakert január 17-én a Privé.

 

2009. január 17. szombat

Privé Breaks prés. Meat Katie

Club Privé

 

Meat Katie (Lot49 / UK)

Palotai

Sikztah

 

Club Privé

1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

 

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk!

További információk: (30) 713 7401, e-mail: info@prive.hu

 

Belépő (csak a helyszínen): 23:45-ig: 2000 Ft , 23:45-től 2500 Ft

 

www.meatkatie.com

www.myspace.com/​meatkatie1

www.myspace.com/​djpalotai

www.myspace.com/​sikztah

www.prive.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó