Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 300 Ft
Mindenkinek éjfél után1 000 Ft

Partyajánló

Dátum 2010. október 8.
Helyszín Teka, Kecskemét
Stílus House, Electro, Dubstep

Fellépők 
Buzzlight, Geri, Pedro
Earwig pres. Error. ROBOTROCKError névre keresztelt sorozat következő partyja Október 8-án lesz.Teka

Earwig pres. Error. ROBOTROCK @ Teka

Error névre keresztelt sorozat következő partyja Október 8-án lesz.

Earwig pres. Error. ROBOTROCK
2010. Október 08.
TEKA, Kecskemét
 
Ezen sorozat elsősorban a dubstep, electro, bassline, fidget house szerelmeseinek próbál eleget tenni a Kecskemét és környékbeli régiókban egyaránt. Nyitó akkordként a Noise Night Life zászlósait, a budapesti
székhelyű ROBOTROCK csapatot látjuk vendégül, névszerint:
Geri / Buzzlight / Pedro / R’Jean

A “robot srácok” karrierje 2009-ben indult a Trafóban majd folytatódott az A38-on és rohamos léptekben szökött az egekbe, még nem elérte a Dürer Kertet ahol jelenleg is a Noise Night Life rezidensei. Játszottak már együtt a szcéna meghatározó alakjaival: Crookers (IT), Gigi Barocco (IT), Kelevra (UK), Last Japan (UK), Castle Vania-val (USA), és hamarosan a tarsolyukban tudhatják majd a Pendulum-ot (UK) is.

Belépő:
Éjfél előtt: 1000 HUF
Éjfél után: 1300 HUF

Kapunyitás: 21:00
Cím: Kecskemét, Tudomány és Technika Háza (Rákóczi u.2.)

ROBOTROCK a YouTube-on:
http:/​/​www.youtube.com/​user/​robotrockmusik

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=-HQdBHf3FOQ
http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=js4j6kXZ6nQ
http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=tgQ9NOrLsjE

MySpace:
http:/​/​www.myspace.com/​robotrockmusik

Robotrock Facebook rajongói oldal:
http:/​/​www.facebook.com/​robotrockmusik

mixek:

I HEART DUBSTEP VOL. 8. BY BUZZLIGHT by RobotRock DJs

I HEART DUBSTEP VOL. 7. FOR HAVIMIX BY BUZZLIGHT by RobotRock DJs

I HEART DUBSTEP VOL. 6. by Buzzlight by RobotRock DJs

Exclusive Antropos Mix by R'Jean by RobotRock DJs

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-09-10] Futurevibez pres. Ludmilla
    @ Teka

  • [2011-08-20] Earwig pres. 3RROR - Season Closing Open Air
    @ Teka

    Ahogy azt az alcím is takarja: szezont zárunk a 2011-es szabadtéri bulikkal, hisz elérkezett a fesztivál szezon és a nyár nem várt vége. Az idén 4 alkalmat megélt open air sorozatunk méltó zárásáról ezúttal a ROBOTROCK, az Ideal Sound-ból VARIAL, és hazai vizekről LEVO és GREENHELL gondoskodik. Mind emellett pedig egy nem mindennapi beatbox show-ra számíthattok, ahol a 'Vugyvurugy Lények' atyja DÖME és társa SHACKLE mutatja meg milyen dubstep basszusok férnek ki egy emberi torokból. A látvány felelős SZECSKA lesz a Lucky Lux csapatból.
  • [2011-06-24] Futurevibez - Summer Open Air series
     

    Itt az idő a szabadtéri dobbasszusokra és törtekre, melynek keretein belül a következő csillagsátras bulira a Szabadidő Központ csúszdáját választottuk ismét. A vizparti táncteret ezúttal az Earwig fiúk mellett az Ideal Sound ikrek lemezei fogják megtölteni ritmussal, az Autorun képviseletében pedig IAN érkezik. Sok szeretettel és törttel várunk mindenkit!
  • [2011-06-10] 3RROR pres. ROBOTROCK (Otherside)
    @ Teka

  • [2011-05-27] Futurevibez
    @ Teka

    Gyertek, és búcsúztassuk együtt a “fedett pályás” megmozdulásokat, a Futurevibez szezonzáró buliján a szeptemberi visszatérésig! Nyáron se hagyunk magatokra, hisz több szabadtéri bulival is készülünk!
  • [2011-05-13] Irie Maffia Soundsystem
    @ Teka

    Egy igazán forró hangulatú, dancehall & reggae, hip-hop estre szeretnénk meginvitálni benneteket, ahol Kecskemét történetében elöször lép fel az Irie Maffia Soundsystem. Előzenekaruk a megannyiszor remekül vizsgázott kecskeméti Afrodzaqm lesz, a ropogós ütemekről az Afro Sounds házigazdája, DJ Diamond fog gondoskodni, a szájhagyományait pedig a 2010-es It’s Rite szájdob bajnok Beatbox Döme fogja átadni nektek. Várunk mindenkit sok szeretettel!
  • [2011-04-23] Futurevibez: State Of Mind (NZ)
    @ Teka

    Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.
  • [2011-04-16] EDM Fest
    @ Teka

  • [2011-03-19] Futurevibez
    @ Teka

  • [2011-02-19] 3rror + Futurevibez Premium Event
    @ Teka

    Úttörőkre mindig szükség van, még a zenei világ kevésbé populárisabb szegleteiben is. Napjaink magyar elektronikus zenei kultúrájának egyik ilyen úttörője a Robotrock. A dj csapat megalakulása 2007-ben történt. A kezdeti nu-rave, indietronic stílust hamar felváltotta a hazánkba is begyűrűző electro és dubstep, és lett a meghatározó hangzása a csapatnak mind a mai napig. 2009-ben belefogtak a modern budapesti elektronikus parti világ sorsfordító sorozatába a Noise Night Life-ba. November 26-án egy dubstep sorozatot hoztak létre Otherside néven. A sorozat keretein belül olyan nevek jutottak el kishazánkba mint Bar9, Cookie Monsta, Bare Noize, Calvertron vagy Hostage.
  • [2010-11-20] Robotrock @ 3RROR
    @ Teka

    Jó hírünk van mindazok számára akik lemaradtak az októberi 3RROR epizódról, vagy éppen megismételnék, ugyanis November 20-án újra tiszteletüket teszik városunkban a ROBOTROCK DJ-k!
  • [2010-12-17] Drum & Folk
    @ Teka

    December 17-én 19:00 órától Konyári Németh Zsolt kiállítását tekinthetitek meg a kecskeméti TEKA-ban, majd 21:00 órától a Drum & Folk népzenei és elektronikus vegyületeket használó zenekar koncertje következik, amit mi azaz az Earwig oldskool dnb szettje követ majd.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó