Pulzar

Irie Maffia Soundsystem flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 200 Ft
Mindenkinek éjfél után1 400 Ft

Partyajánló

Irie Maffia Soundsystem @ Teka

Fellépők
Dátum 2011. május 13.
Helyszín Teka, Kecskemét
Stílus Ragga, Dancehall, Hip-hop
Irie Maffia SoundsystemEgy igazán forró hangulatú, dancehall & reggae, hip-hop estre szeretnénk meginvitálni benneteket, ahol Kecskemét történetében elöször lép fel az Irie Maffia Soundsystem. Előzenekaruk a megannyiszor remekül vizsgázott kecskeméti Afrodzaqm lesz, a ropogós ütemekről az Afro Sounds házigazdája, DJ Diamond fog gondoskodni, a szájhagyományait pedig a 2010-es It’s Rite szájdob bajnok Beatbox Döme fogja átadni nektek. Várunk mindenkit sok szeretettel!Teka

Irie Maffia Soundsystem @ Teka

Egy igazán forró hangulatú, dancehall & reggae, hip-hop estre szeretnénk meginvitálni benneteket, ahol Kecskemét történetében elöször lép fel az Irie Maffia Soundsystem. Előzenekaruk a megannyiszor remekül vizsgázott kecskeméti Afrodzaqm lesz, a ropogós ütemekről az Afro Sounds házigazdája, DJ Diamond fog gondoskodni, a szájhagyományait pedig a 2010-es It’s Rite szájdob bajnok Beatbox Döme fogja átadni nektek. Várunk mindenkit sok szeretettel!

 Irie Maffia Soundsystem (Shiftin’ Gears Records)

A 2005-ben alakult 11 tagú Irie Maffia, rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát. A reggae, hiphop, rock és funk műfajokat vegyítve, zenéikben a ghánai-magyar énekesnő Sena, a legeredetibb jamaikai ragga hanggal megáldott MC Columbo, és a reppsztár-családapa, MC Busa licitálnak egymásra szövegeikkel. Az elmúlt négy évben az Irie Maffia az összes hazai fesztivál minden lehetséges színpadán koncertezett, soundsystem felállásban (lemezlovasok és énekesek) pedig az ország klubjait járták be.

Irie Maffia: Hands In The Air
http://www.youtube.com/watch?v=7zAb-6mwYsI

Wikipedia:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Irie_Maffia

MySpace:
www.myspace.com/iriemaffia

Facebook:
http://www.facebook.com/iriemaffia

Web:
http://www.iriemaffia.com/

AfroDZAQM (Goatmét)
Toma és Moe 2008-ban alapította az Afrodzaqm-ot. Ezt megelőzve a goatméti AMPS crewban emelték a hangulatot. Egy 2007–es It’s rite Hiphop Jam 1. helyezése és egy album megjelenése után döntött úgy Moe, hogy megpróbálkozik azzal a műfajjal, ami hiphopon kívül leginkább közel áll hozzá: a reggae zenével. Ebben Toma is társa lett, és kompromisszumaikat megkötve elkezdték a munkálatokat először ketten, majd később csatlakozott hozzájuk: a “szexuálisan túlfűtött hangú” Kiss Boglárka, a basszer Luki, a ritmusgitáros Kiss Milán, a szólógitáros Korbi, és a dobos Bazsoo. Zenéjükben a Hiphop, dub, jazz, blues, rock, ska kavarog, itt-ott drum & bass-es betétekkel fűszerezve.

AfroDZAQM – A zene legyen szeretet ne biznisz!
http://www.youtube.com/watch?v=B8MBDpncn8A

DJ Diamond (Afro Sounds)
A 90es évek elején fertőzte meg a hip hop kultúra. Kezdetben csak vásárolta a bakeliteket nagy szorgalommal, de csak később, 2002-ben kezdte el pörgetni őket. Jelenleg 6000 db korongot tudhat a gyűjteményében. Főleg a 90es évek eleji new yorki boom bap hip hop hangzás és a francia hip hop áll hozzá közel, de örömmel utaztat reggae és dancehall műfajokban is. Többnyire a helyi goatmate party-sorozatban zenélt illetve saját partysorozatán az Afro Sounds-ban.

Döme

Döme Beatbox Reklám “Döme ébredés”
http://www.youtube.com/watch?v=Cx_VEI1svaQ

ᵠᵠᵠLINEUPᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠ

22:00 – 23:00 Döme (Airtist, Vugyvurugy lények)
23:00 – 00:00 AfroDZAQM (Goatmét)
00:00 – 03:00 IRIE MAFFIA SOUNDSYSTEM (Shiftin’ Gears Records)
03:00 – 05:00 DJ Diamond (Afro Sounds)

ᵠᵠᵠINFOᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠᵠ

Jegyár: 1200 HUF
Éjfél után 1400 HUF
Helyszín: Kecskemét, TEKA (Rákóczi u. 2.)
Kapunyitás: 22:00

Facebook esemény:
http://www.facebook.com/event.php?eid=213189588695713


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-09-10] Futurevibez pres. Ludmilla
    @ Teka

  • [2011-08-20] Earwig pres. 3RROR - Season Closing Open Air
    @ Teka

    Ahogy azt az alcím is takarja: szezont zárunk a 2011-es szabadtéri bulikkal, hisz elérkezett a fesztivál szezon és a nyár nem várt vége. Az idén 4 alkalmat megélt open air sorozatunk méltó zárásáról ezúttal a ROBOTROCK, az Ideal Sound-ból VARIAL, és hazai vizekről LEVO és GREENHELL gondoskodik. Mind emellett pedig egy nem mindennapi beatbox show-ra számíthattok, ahol a 'Vugyvurugy Lények' atyja DÖME és társa SHACKLE mutatja meg milyen dubstep basszusok férnek ki egy emberi torokból. A látvány felelős SZECSKA lesz a Lucky Lux csapatból.
  • [2011-06-24] Futurevibez - Summer Open Air series
     

    Itt az idő a szabadtéri dobbasszusokra és törtekre, melynek keretein belül a következő csillagsátras bulira a Szabadidő Központ csúszdáját választottuk ismét. A vizparti táncteret ezúttal az Earwig fiúk mellett az Ideal Sound ikrek lemezei fogják megtölteni ritmussal, az Autorun képviseletében pedig IAN érkezik. Sok szeretettel és törttel várunk mindenkit!
  • [2011-06-10] 3RROR pres. ROBOTROCK (Otherside)
    @ Teka

  • [2011-05-27] Futurevibez
    @ Teka

    Gyertek, és búcsúztassuk együtt a “fedett pályás” megmozdulásokat, a Futurevibez szezonzáró buliján a szeptemberi visszatérésig! Nyáron se hagyunk magatokra, hisz több szabadtéri bulival is készülünk!
  • [2011-04-23] Futurevibez: State Of Mind (NZ)
    @ Teka

    Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.
  • [2011-04-16] EDM Fest
    @ Teka

  • [2011-03-19] Futurevibez
    @ Teka

  • [2011-02-19] 3rror + Futurevibez Premium Event
    @ Teka

    Úttörőkre mindig szükség van, még a zenei világ kevésbé populárisabb szegleteiben is. Napjaink magyar elektronikus zenei kultúrájának egyik ilyen úttörője a Robotrock. A dj csapat megalakulása 2007-ben történt. A kezdeti nu-rave, indietronic stílust hamar felváltotta a hazánkba is begyűrűző electro és dubstep, és lett a meghatározó hangzása a csapatnak mind a mai napig. 2009-ben belefogtak a modern budapesti elektronikus parti világ sorsfordító sorozatába a Noise Night Life-ba. November 26-án egy dubstep sorozatot hoztak létre Otherside néven. A sorozat keretein belül olyan nevek jutottak el kishazánkba mint Bar9, Cookie Monsta, Bare Noize, Calvertron vagy Hostage.
  • [2010-11-20] Robotrock @ 3RROR
    @ Teka

    Jó hírünk van mindazok számára akik lemaradtak az októberi 3RROR epizódról, vagy éppen megismételnék, ugyanis November 20-án újra tiszteletüket teszik városunkban a ROBOTROCK DJ-k!
  • [2010-10-08] Earwig pres. Error. ROBOTROCK
    @ Teka

    Error névre keresztelt sorozat következő partyja Október 8-án lesz.
  • [2010-12-17] Drum & Folk
    @ Teka

    December 17-én 19:00 órától Konyári Németh Zsolt kiállítását tekinthetitek meg a kecskeméti TEKA-ban, majd 21:00 órától a Drum & Folk népzenei és elektronikus vegyületeket használó zenekar koncertje következik, amit mi azaz az Earwig oldskool dnb szettje követ majd.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó