Pulzar

Futurevibez: State Of Mind (NZ) flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 200 Ft
Mindenkinek éjfél után1 400 Ft

Partyajánló

Futurevibez: State Of Mind (NZ) @ Teka

Fellépők
Dátum 2011. április 23.
Helyszín Teka
Stílus Drum and Bass, Tech-house, Techno, House
Futurevibez: State Of Mind (NZ)Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.Teka

Futurevibez: State Of Mind (NZ) @ Teka

Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.

 A srácok harmadik nagylemezüket nemrég fejezték be, a ’Nil By Ear’ album azokban a napokban kerül ki a boltok polcaira, amikor Kecskeméten is fellép egyikük az európai turné során.

Belépő: 1200 HUF

Éjfél után: 1400 HUF

Kapunyitás: 22:00

Helyszín: TEKA, Kecskemét (Rákóczi u. 2.)

Web:

http:/​/​futurevibez.hu

http:/​/​autorun.hu

http:/​/​earwig.hu

on Facebook:

http:/​/​www.facebook.com/​stateofmindnz

http:/​/​www.facebook.com/​autoruncrew

http:/​/​www.facebook.com/​earwigofficial

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=144067188993842


State of Mind - Next Level Podcast 004 by State of Mind


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-09-10] Futurevibez pres. Ludmilla
    @ Teka

  • [2011-08-20] Earwig pres. 3RROR - Season Closing Open Air
    @ Teka

    Ahogy azt az alcím is takarja: szezont zárunk a 2011-es szabadtéri bulikkal, hisz elérkezett a fesztivál szezon és a nyár nem várt vége. Az idén 4 alkalmat megélt open air sorozatunk méltó zárásáról ezúttal a ROBOTROCK, az Ideal Sound-ból VARIAL, és hazai vizekről LEVO és GREENHELL gondoskodik. Mind emellett pedig egy nem mindennapi beatbox show-ra számíthattok, ahol a 'Vugyvurugy Lények' atyja DÖME és társa SHACKLE mutatja meg milyen dubstep basszusok férnek ki egy emberi torokból. A látvány felelős SZECSKA lesz a Lucky Lux csapatból.
  • [2011-06-24] Futurevibez - Summer Open Air series
     

    Itt az idő a szabadtéri dobbasszusokra és törtekre, melynek keretein belül a következő csillagsátras bulira a Szabadidő Központ csúszdáját választottuk ismét. A vizparti táncteret ezúttal az Earwig fiúk mellett az Ideal Sound ikrek lemezei fogják megtölteni ritmussal, az Autorun képviseletében pedig IAN érkezik. Sok szeretettel és törttel várunk mindenkit!
  • [2011-06-10] 3RROR pres. ROBOTROCK (Otherside)
    @ Teka

  • [2011-05-27] Futurevibez
    @ Teka

    Gyertek, és búcsúztassuk együtt a “fedett pályás” megmozdulásokat, a Futurevibez szezonzáró buliján a szeptemberi visszatérésig! Nyáron se hagyunk magatokra, hisz több szabadtéri bulival is készülünk!
  • [2011-05-13] Irie Maffia Soundsystem
    @ Teka

    Egy igazán forró hangulatú, dancehall & reggae, hip-hop estre szeretnénk meginvitálni benneteket, ahol Kecskemét történetében elöször lép fel az Irie Maffia Soundsystem. Előzenekaruk a megannyiszor remekül vizsgázott kecskeméti Afrodzaqm lesz, a ropogós ütemekről az Afro Sounds házigazdája, DJ Diamond fog gondoskodni, a szájhagyományait pedig a 2010-es It’s Rite szájdob bajnok Beatbox Döme fogja átadni nektek. Várunk mindenkit sok szeretettel!
  • [2011-04-16] EDM Fest
    @ Teka

  • [2011-03-19] Futurevibez
    @ Teka

  • [2011-02-19] 3rror + Futurevibez Premium Event
    @ Teka

    Úttörőkre mindig szükség van, még a zenei világ kevésbé populárisabb szegleteiben is. Napjaink magyar elektronikus zenei kultúrájának egyik ilyen úttörője a Robotrock. A dj csapat megalakulása 2007-ben történt. A kezdeti nu-rave, indietronic stílust hamar felváltotta a hazánkba is begyűrűző electro és dubstep, és lett a meghatározó hangzása a csapatnak mind a mai napig. 2009-ben belefogtak a modern budapesti elektronikus parti világ sorsfordító sorozatába a Noise Night Life-ba. November 26-án egy dubstep sorozatot hoztak létre Otherside néven. A sorozat keretein belül olyan nevek jutottak el kishazánkba mint Bar9, Cookie Monsta, Bare Noize, Calvertron vagy Hostage.
  • [2010-11-20] Robotrock @ 3RROR
    @ Teka

    Jó hírünk van mindazok számára akik lemaradtak az októberi 3RROR epizódról, vagy éppen megismételnék, ugyanis November 20-án újra tiszteletüket teszik városunkban a ROBOTROCK DJ-k!
  • [2010-10-08] Earwig pres. Error. ROBOTROCK
    @ Teka

    Error névre keresztelt sorozat következő partyja Október 8-án lesz.
  • [2010-12-17] Drum & Folk
    @ Teka

    December 17-én 19:00 órától Konyári Németh Zsolt kiállítását tekinthetitek meg a kecskeméti TEKA-ban, majd 21:00 órától a Drum & Folk népzenei és elektronikus vegyületeket használó zenekar koncertje következik, amit mi azaz az Earwig oldskool dnb szettje követ majd.

Ajánlott lemezek

  • DJ W!LD - Techno City LP

    A párizsi underground szcéna bástyáját, az ibizai DC10 CircoLoco rezidensét, azaz a dijoni születésű DJ W!LD-ot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Pályafutása során több mint 300 track-et jelentett meg számos neves kiadónál, valamint 2010-ben megalapította saját kiadóját is, a ’W’-t.
  • DJ W!LD – WHEN YOU FEEL ME

    A Circoloco rezidense, DJ W!ld bemutatta vadi új albumát, a 'When You Feel Me'-t.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó