Pulzar

Művész

State of Mind

State of Mind

Az új-zélandi 2002-ben alakult State of Mind duónak mindössze két évre volt szüksége ahhoz, hogy zenekészítői tudásukat olyan szintre emeljék, hogy lenyűgözzék a Total Science tagokat.

uiff és Spinback annak rendje és módja szerint le is csaptak a Patrick és Stu alkotta párosra, néhány maxi erejéig a C.I.A. kiadónál, amelyeken olyan számok vannak, mint például a sokáig szinte minden buliban pörgő Sunking, vagy annak Chris.SU remixe.

A fiúk ettől kezdve kelendőek lettek: megfordultak A Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31-es számú kiadójánál, az Uprising-on egy egész nagylemezzel, Viperen, a Bad Company labelén, és még sorolhatnánk.

2008-ban útjára indítják SOM Music névre keresztelt saját kiadójukat, ahol egyedi hangzásviláguk mellett olyan előadókkal közösen készített zenéket jelentetnek majd meg, mint a The Upbeats, Chris.SU, Axiom, vagy a Black Sun Empire.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó