Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
23 óráig1 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz pres. State of Mind @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 30.
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz pres. State of MindAz új-zélandi State of Mind 2002-ben alakult, és a duónak mindössze két évre volt szüksége ahhoz, hogy zenekészítői tudását olyan szintre emelje, ami lenyűgözte a Total Science tagokat.Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.

Bladerunnaz pres. State of Mind @ Club Cool, Budapest

Az új-zélandi State of Mind 2002-ben alakult, és a duónak mindössze két évre volt szüksége ahhoz, hogy zenekészítői tudását olyan szintre emelje, ami lenyűgözte a Total Science tagokat.

 Quiff és Spinback annak rendje és módja szerint le is csaptak a Patrick és Stu alkotta párosra, néhány maxi erejéig a C.I.A. kiadónál, amelyeken olyan számok vannak, mint például a nagy sikerű Sunking.

A fiúk ettől kezdve kelendőek lettek: megfordultak A Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, az Uprising-on egy egész nagylemezzel, Viperen, a Bad Company labelén és még sorolhatnánk.

A duó jelenleg második nagylemezét fejezte be, a Faster Than Light album a fiúk saját, SOM Music elnevezésű kiadójánál lát napvilágot nagyjából akkortájt, amikor Budapestre érnek turnéjukkal.

Bladerunnaz pres. State of Mind

2009. október 30., péntek

Club Cool (VI. ker. Teréz krt. 55 - a Nyugati Pályaudvar mellett)

 

Belépő: 1000 HUF 23 óráig, utána 1500 HUF

 

Line up

State of Mind (CIA - NZ)

Chris.su (Subtitles)

Mastif (Bladerunnaz)

Danny Darko (Weekandbass)

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó