Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz pres. Gridlok @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. december 5.
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz pres. GridlokGridlok a napfányes Florida szülötte, aki a hegedűről nyergelt át az elektronikus zenére, azon belül is a drum and bass mellett tette le voksát.Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.

Bladerunnaz pres. Gridlok @ Club Cool, Budapest

Gridlok a napfányes Florida szülötte, aki a hegedűről nyergelt át az elektronikus zenére, azon belül is a drum and bass mellett tette le voksát.

Bladerunnaz pres. Gridlok

Drum Club

2009. december 5., szombat

Club Cool (VI. ker. Teréz krt. 55.)

 

Belépő: 1500 HUF

 

Line up

Gridlok (C.I.A.. Project 51 - USA)

Mindscape (Citrus)

Longman (Tactile)

Sickboy (Weekandbass)

MC Agent (Unusual Suspects - RO)

MC Blu-ID

 

Gridlok (C.I.A., Project 51 - USA)

 

A lemezpörgetés mellett elsősorban saját szerzeményeinek 2000-ben kiadót is alapított, a Technorganic kiadványok irányították rá a figyelmet, ez juttatta maxihoz például az Audio Blueprint-nél.

Új kiadóját, a Project 51-et már a nyugati parton, San Franciscoban alapítja meg, ahol egy szerencsés véletlen folytán megismerkedett Hive-val. A történet szerint Gridlok épp a felette levő lakásban pecózó Hive-hoz kopogtatott be cukorért. A két producer hamarosan egyesítette erőit és kiegészülve Echo-val, valamint a Usual Suspects-ből és Universal Project-ből épp kiszálló Keaton-nal összehozták a drum and bass jelenlegi legütőképesebb csapatát a Violence Recordings égisze alatt. A négyes minden idők egyik legjobb drum and bass albumát hozta össze, a Welcome To Violence jazz inspirálta számai tudtak újat hozni a dobbasszus durvább ágába is. Azóta a négyes már külön utakon jár, Gridlok túl van egy szólóalbumon a Total Science fiúk C.I.A. kiadójánál és idén érkezik az új Void címen a Project 51-nél.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó