Pulzar

Belépő
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

House Classics @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 24.
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus House
House ClassicsEzen a különleges péntek estén felcsendülnek mindazok az örök klasszikusok, amelyekre sokan mosolyogtak, ismerkedtek, melyekre szívesen gondolunk vissza. A legnagyobb klubhimnuszok egy éjjen át 1995-től napjainkig.Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Ancsyyy Timcyyy
összes résztvevő megtekintése

House Classics @ Club Cool, Budapest

Ezen a különleges péntek estén felcsendülnek mindazok az örök klasszikusok, amelyekre sokan mosolyogtak, ismerkedtek, melyekre szívesen gondolunk vissza. A legnagyobb klubhimnuszok egy éjjen át 1995-től napjainkig.

CLUB COOL House Classics 04.24.

 

Az éjszaka a lemezjátszó pultoknál Swen b2b Aaron Drako szetjét hallhatjátok, Chapman (a volt E-klub Underhouse terméből), Simbyan Project (N-tony b2b Fabian), Levi  (a volt Club Speed & E-Play residense) előadásában  a közel és régmúlt mega slágerei egy éjszakán, úgy ahogy azt a fellépő dj-k megélték. Olyan trackek fognak megszólalni, mint például a Filterheadz, Silvio Ecomo, Hardhead, Timo Maas, Drill, Der Dritte Raum, Chriss Source… és még sorolhatnánk. Az est szépsége, hogy a cd lemezek mellett teret kapnak a bakelit lemezjátszók is, így számtalan olyan zene is ékesíti, színesíti majd a zenei pelettát, amelyeket már szinte más formában nem is lehet pörgetni. Várunk mindenkit szeretettel!

  

Line up:

- Chapman

- Swen b2b Aaron Drako

- Levi

- Simbyan Project

 

Hölgyeknek a belépés díjtalan, az Uraknak 1000 HUF

Helyszín: Club COOL, Nyugati tér

Nyitás 22h

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó