Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Compact Disco 2nd Anniversary Party @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 12.
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus Progressive House, House
Compact Disco 2nd Anniversary PartyKi hitte volna, hogy így szalad az idő?! Még szinte tegnap volt, amikor a CD-ről mindenki azt hitte, csak a kis adathordozó korongot jelenti.Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.

Compact Disco 2nd Anniversary Party @ Club Cool, Budapest

Ki hitte volna, hogy így szalad az idő?! Még szinte tegnap volt, amikor a CD-ről mindenki azt hitte, csak a kis adathordozó korongot jelenti.

Aztán beindult a Compact Disco…Három elszánt, spirituálisan magas szinten rezgő lemezlovas talált egymásra, összefogott, hogy új minőséget teremtsen a punnyadt hétköznapi esték szürkeségében. Egy bulit, ahol a ház remeg, a táncparkett olvad, a mosoly és a jókedv alapban széles, s mindenhonnan csak úgy árad a pozitív energia. Sok-sok felejthetetlen emlék, áttáncolt éjszaka és a hazai DJ-társadalom színe-java jelzi a Compact Disco eddigi útját. A folytatásban sem engednek ebből a srácok egy jottányit sem! Sőt! Mindjárt itt a következő nagy esemény a CD-sorozat történetében, ami minden szempontból exkluzívnak ígérkezik. Ez lesz a második születésnapja a klubestnek! A fellépők maguk az alapítók, azaz Dandy, Schiipman és Zack Marullo. Újra együtt a nagy csapat!
 
Dandy visszatérése külön öröm, hiszen rég nem pörgette már meg a Compact Disco közönségét popsirázós fekete korongjaival. Az örökké nyüzsgő, sürgő-forgó rádiós, tévés és lemezlovász folyton kitalál valamit, így szinte naprakészen tudhatjuk, éppen hol tart. A Monitorban társ-rezidens a Justmusic.Fm-en, a Truesounds csapat atyja, aki néha kiugrik Amerikába vagy éppen Thaiföldre, közben pedig idehaza is a legnagyobb kluboktól a legeldugottabb helyekig járja az országot. A kétéves Compact Disco-s évfordulóra sem jön üres kézzel: amellett, hogy beáll a lemezjátszók mögé, még egy kis meglepetés ajándékkal is kedveskedik a korán érkezőknek: egy speciális mix CD-vel, ami garantáltan kompakt lesz!
 
A Compact Disco triumvirátus Schiipman-je, aki elsősorban a Coronita Afterparty-k révén vált országszerte ismertté, a keddi Bonus Track estékkel koronázta meg karrierjét a Justmusic.Fm-en. Ráadásul a rádió egyik legrégebben futó, népszerű műsora éppen most éri el a 200. adást! Schiipman kezdettől fáradhatatlan elhivatottsággal neveli a jóra a partik népét, s minden erejével azon van, hogy a minőségi elektronikus zenét közelebb vigye a szélesebb rétegekhez. A szettjeiben az erő és a dinamika egyesül a kifinomultsággal és az igényességgel, éppen ettől olyan különleges mindig, ha Schiipman a „húrok közé csap”. Nagy eséllyel számíthatunk a nem mindennapi esemény alkalmából egy újabb zenei luxusutazásra!
 
Zack Marullo a hármas legifjabb, mégis sokat megélt tagja. Virtuóz DJ-technikájára már a kilencvenes évek közepén felfigyeltek az emberek. Legyen szó 3 lemezjátszós vérbő techno-ról, seggrázós house vagy laza lounge szettről, a lényeg mindig a jó zene nála is. Teltházas bulik, elégedett, mosolygós partiarcok jelzik múltjában a helyes utat, amikor még Experte néven facsarta ki a szuszt a táncolókból. Kis szünet után pedig a saját szerzemények, a Fusion partik és a Centro Musica című vasárnap délutáni műsor a Global Fm-en arról árulkodik: Zack Marullo továbbra is úton van, nagyon is jó úton.
 
A három karizmatikus egyéniség most újra együtt játszik, amire bizony másfél éve nem volt példa!

Kapcsolódó cikkek

  • Új helyszínek, új nevek! A State Of Trance-ben!

    Armin igazi meglepetéssel kecsegtet minden State of Trance rajongót! Hiszen a show születésnapi bulijának alkalmából a töretlen népszerűségre való tekintettel úgy döntött, hogy ideje két extra teremmel, és új nevekkel kibővítenie a line-upot, továbbá érdekesség, hogy a line upban egy hazai név is szerepel, mégpedig Shane 54!
  • A Trance energia Ausztrália felé áramlik!

    A Trance Energy a világ legnagyobb fedett house- trance eseménye tavasszal, külföldön is bemutatkozik.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó