Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Compact Disco 2nd Anniversary Party @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-02-12
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus Progressive House, House
Compact Disco 2nd Anniversary PartyKi hitte volna, hogy így szalad az idő?! Még szinte tegnap volt, amikor a CD-ről mindenki azt hitte, csak a kis adathordozó korongot jelenti.Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.

Compact Disco 2nd Anniversary Party @ Club Cool, Budapest

Ki hitte volna, hogy így szalad az idő?! Még szinte tegnap volt, amikor a CD-ről mindenki azt hitte, csak a kis adathordozó korongot jelenti.

Aztán beindult a Compact Disco…Három elszánt, spirituálisan magas szinten rezgő lemezlovas talált egymásra, összefogott, hogy új minőséget teremtsen a punnyadt hétköznapi esték szürkeségében. Egy bulit, ahol a ház remeg, a táncparkett olvad, a mosoly és a jókedv alapban széles, s mindenhonnan csak úgy árad a pozitív energia. Sok-sok felejthetetlen emlék, áttáncolt éjszaka és a hazai DJ-társadalom színe-java jelzi a Compact Disco eddigi útját. A folytatásban sem engednek ebből a srácok egy jottányit sem! Sőt! Mindjárt itt a következő nagy esemény a CD-sorozat történetében, ami minden szempontból exkluzívnak ígérkezik. Ez lesz a második születésnapja a klubestnek! A fellépők maguk az alapítók, azaz Dandy, Schiipman és Zack Marullo. Újra együtt a nagy csapat!
 
Dandy visszatérése külön öröm, hiszen rég nem pörgette már meg a Compact Disco közönségét popsirázós fekete korongjaival. Az örökké nyüzsgő, sürgő-forgó rádiós, tévés és lemezlovász folyton kitalál valamit, így szinte naprakészen tudhatjuk, éppen hol tart. A Monitorban társ-rezidens a Justmusic.Fm-en, a Truesounds csapat atyja, aki néha kiugrik Amerikába vagy éppen Thaiföldre, közben pedig idehaza is a legnagyobb kluboktól a legeldugottabb helyekig járja az országot. A kétéves Compact Disco-s évfordulóra sem jön üres kézzel: amellett, hogy beáll a lemezjátszók mögé, még egy kis meglepetés ajándékkal is kedveskedik a korán érkezőknek: egy speciális mix CD-vel, ami garantáltan kompakt lesz!
 
A Compact Disco triumvirátus Schiipman-je, aki elsősorban a Coronita Afterparty-k révén vált országszerte ismertté, a keddi Bonus Track estékkel koronázta meg karrierjét a Justmusic.Fm-en. Ráadásul a rádió egyik legrégebben futó, népszerű műsora éppen most éri el a 200. adást! Schiipman kezdettől fáradhatatlan elhivatottsággal neveli a jóra a partik népét, s minden erejével azon van, hogy a minőségi elektronikus zenét közelebb vigye a szélesebb rétegekhez. A szettjeiben az erő és a dinamika egyesül a kifinomultsággal és az igényességgel, éppen ettől olyan különleges mindig, ha Schiipman a „húrok közé csap”. Nagy eséllyel számíthatunk a nem mindennapi esemény alkalmából egy újabb zenei luxusutazásra!
 
Zack Marullo a hármas legifjabb, mégis sokat megélt tagja. Virtuóz DJ-technikájára már a kilencvenes évek közepén felfigyeltek az emberek. Legyen szó 3 lemezjátszós vérbő techno-ról, seggrázós house vagy laza lounge szettről, a lényeg mindig a jó zene nála is. Teltházas bulik, elégedett, mosolygós partiarcok jelzik múltjában a helyes utat, amikor még Experte néven facsarta ki a szuszt a táncolókból. Kis szünet után pedig a saját szerzemények, a Fusion partik és a Centro Musica című vasárnap délutáni műsor a Global Fm-en arról árulkodik: Zack Marullo továbbra is úton van, nagyon is jó úton.
 
A három karizmatikus egyéniség most újra együtt játszik, amire bizony másfél éve nem volt példa!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó