Pulzar

Lemezajánló

DJ W!LD - Techno City LP

DJ W!LD - Techno City LP

A párizsi underground szcéna bástyáját, az ibizai DC10 CircoLoco rezidensét, azaz a dijoni születésű DJ W!LD-ot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Pályafutása során több mint 300 track-et jelentett meg számos neves kiadónál, valamint 2010-ben megalapította saját kiadóját is, a ’W’-t.

Az eddigi munkája az igen kreatív művészi vénájának köszönhetően a most megjelent ’Techno City’ című albumában teljesedett ki, mely lényegesen sötétebb és letisztultabb stílust képvisel, mint a legutóbbi – 2 évvel ezelőtt megjelent - ’When You Feel Me’ albuma.

Az albummal a francia veterán a techno-s szellemiségét hivatott bemutatni, melynek jó értelemben vett egyszerűsége tükrözi üdítő stílusát, ezzel is bizonyítva egy régi mondás örökérvényűségét, miszerint „A kevesebb több”.

Az album dupla lemezen jelenik meg:

Part 1

Part 2

Track Lista:

1 - The Hike (Intro) [digital only]

2 - Love On The Beat

3 - Time To Say Goodbye [digital only]

4 - Street Religion

5 - Americana

6 - Aimer et C'est Tout

7 - Techno City

8 - All Night

9 - Talking With Hoffman

10 - King Hit

11 - Mon Cote Obscur (Outro) [digital only]

Az albumba itt hallgathattok bele: https://soundcloud.com/djwild/sets/dj-w-ld-techno-city-lp-snippet

 

Zenei stílusok

  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Biográfiák

  • W!ld

    Hihetetlen, hogy Guillaume Duchastel de Montrouge aka DJ W!LD tornádásszerűen söpört végig 2010-ben az elektronikus zene underground klubjain világszerte. A 36 éves francia Dj fenomén már a ’80-as években elkötelezte magát a zene oltárán, megérintette a funky, a disco, a hip-hop. Laurent Garnier hatására indult el a techno és a house útján, és szép lassan kiteljesítette magát az elektronikus zene világában. Kizárólag érzéseire és ösztöneire hallgat, ha produceri munkáról van szó, nem törődik a trendekkel, vagy szabályokkal, a zene puszta önkifejezés számára. 1996-ban már Párizs legmenőbb techno klubjaiban játszott, majd elindult szép lassan világkörüli turnéjára és bejárta a Twilo-t (Tenaglia New York-i rezidenciája), elmerült a híres brazil és argentin mega bulikba, meghódította Miami-t, újjat mutatott a Burning Man-en, és a Sonar Festival közönségének is.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó