Pulzar

Partyajánló

Feel The Funk Baby! 4th Birthday pres.: Dreadsquad! @ Instant, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. június 27.
Helyszín Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok
Stílus Electronica, Breakbeat, Drum and Bass, Funk
Feel The Funk Baby! 4th Birthday pres.: Dreadsquad!A Feel The Funk Baby! Június 27-én tartja 4. születésnapját az Instantban, melyre nem kisebb névvel kedveskedik, mint a reggae színtér egy meghatározó alakjával, Dreadsquaddal!Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok

Feel The Funk Baby! 4th Birthday pres.: Dreadsquad! @ Instant, Budapest

A Feel The Funk Baby! Június 27-én tartja 4. születésnapját az Instantban, melyre nem kisebb névvel kedveskedik, mint a reggae színtér egy meghatározó alakjával, Dreadsquaddal!

A Funk ne tévesszen meg senkit, mert a csapat otthonosan mozog rengeteg műfajban, a reggae-től a dnb-ig. Talán ez sikerük kulcsa, mert az elmúlt négy évet folyamatos teltházzal viszik hétről hétre minden pénteken. A csapattagok meghatározó alakjai a budapesti éjszakának és produceri szinten is tevékenykednek. Több mint 10 éves rádiós múlttal a hátuk mögött több adónál is megvetették a lábukat, mint pédául a Tilos , az RCKO és az Mr2, amely Magyarország legnagyobb fm rádiója, ami a határon túlra is eljut.

Line up:

-Dreadsquad (Superfly Studio)

-Palotai & Samulkow aka. Specialeast ( Rewind. Tilos Fm)

-Vida G (Nynfus Corporation, GhettFunk, BBP Rec.)

-Nixon (Mustbeat, BBP Rec.)

-Rookie T (Tilos Fm)

-Sam Starion (Rcko.fm)

-Hanzee (BigM, Mustbeat)

DREADSQUAD BIO

a Dreadsquad project 2001es indulása feltette lengyenlországot a nemzetközi zenei térképre, a talpalá való riddimekkel álcázott bassline örülettel. A Lodz-i Superfly Studióból számról-számra olyan kombinációk születtek meg amik ötvözték az eredeti jamaikai reggae-t, Dub-ot, Dancehall-t, SKA és a Rocksteady-t, Breakbeat Dubstep vagy RaggaJungle-é ötvözve. SzámosJamaikai és Europai előadóval dolgozott már együtt mint pl. Ward 21, Tenor Fly, Top Kat, General Levy, U Brown, Milion Stylez, Lady chan, Tipa Irie, Jah Mason, Perfect Gidimani, Dr Ring Ring és még sokan mások! Eddig 4 Mixtape és 4 teljes albumos megjelenés mellett néhány Vinyl megjelenést is a magáévá mondhat a SuperFly Studio és az Afriacn Beat Records valamint a Scotch Bonnet jóvoltából így eljutva a világ nagy neves lemezlovasok táskáiba. A Dreadsquad sound az élet útjait fűrkészi, a Jamaikai Sound System kúlturából merít, hogy beleötvözze a mai bass music kúlturába"

www.facebook.com/​events/​816340978378065/​

Helyszín

  • Instant

    Akácfa u. 49-51. Budapest, Hungary 1065

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó