Pulzar

Nixon

aka Basspencer

Archív partyajánlók

 • [2020-09-18] NEU House Music LIGHT
   

  Gyertek a Nehru partra a fák alá bólogatni!
 • [2020-07-24] NEU House Music LIGHT
  @ PaviloN

  Gyertek a Nehru partra a fák alá bólogatni!
 • [2019-03-14] Um-Laut vol. II
  @ Ambient

  A következő állomásához ért az Um-Laut. Továbbra is pattognak a beatek, koszosak a cinek és morognak a mélyek.
 • [2019-02-14] Um-Laut w/ TMX + Nixon & Raw-Soul
   

  Csütörtökön indul az Um-Laut Középtempós, 4/4 alapú sorozat, a lofi csapáson indulva!
 • [2019-01-26] SANSZ
   

  A kínálkozó lehetőséget nem szabad kihagyni, avagy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Ezzel a gondolattal áll össze egy ad hoc csapat az Ambient és Legars vezényletével egy kivételes queer party erejéig. Az ötlet mögé hadrendbe álló DJ-k jó ideje ismerik egymást, és régóta dédelgetnek olyan terveket, amelyek most - talán a különleges csillagállásoknak köszönhetően - végre megvalósulhatnak.
 • [2014-12-31] Tilos Selection Party
  @ Mika Tivadar Mulató, Budapest

  Nem volt év, mikor jobbat hozott volna a maratonunk! Nem volt év, mikor több pénz jött volna az adótokból! Nem volt év, mikor kevesebbet szkenneltünk volna mindenkinél! Nem lesz év, miben nem ad éterben a tilos!
 • [2014-12-27] Instant New Year's Week 12.27
  @ Instant, Budapest

  - New Years Week - 1 week long NYE - Egy hét szilveszter! Szünni nem akaró mulatság, szinte az összes underground és mainstream műfajjal és neves képviselőikkel december 26-tól január 2 reggelig.
 • [2014-12-13] CityMood
   

  CityMood klub-estünk a FUNK zene sokszínűségét hirdeti.
 • [2014-10-11] CityMood
  @ Akvárium Lokál

  Szombati sorozatunk, a CityMood klub-est a FUNK zene sokszínűségét hirdeti.
 • [2014-09-27] CityMood
  @ Akvárium Lokál

  Szombati sorozatunk, a CityMood klub-est a FUNK zene sokszínűségét hirdeti.
 • [2014-09-13] CityMood
   

  A City Mood klub-est a funk zene sokszínűségét hirdeti. A stílusnak megannyi alfaja és hibridje özönlik nálunk a hangfalakból minden szombaton, úgy, hogy mindenki megtalálhassa a magának valót: szeressen hagyományosabb felfogásút, basszusoktól túlfűtött formájút, karcos, élő hangzásút vagy dallamosabb tánctér-barát felfogásút. Válogatott lemezlovasaink hétről-hétre, egy-egy olyan tánc orientált éjszakával kecsegtetnek, ami a funk zene változatosságát ünnepli!
 • [2014-08-16] CityMood
   

  E heti vendégünk, Ferenc Zenit Badics, leginkább az új örületből, a ghetto-funk zenei stílusból fog nekünk szemezgetni ma este. Ám, sokoldalúságát bizonyítandó, aktív zenei producerként, a vaskos és hangszeres funk iránti szenvedélyének gyümölcsét is megcsillantja nálunk... A nu-funk.hu alapítója, jelenleg az rcko.fm oszlopos műsorszerkesztője, naprakészségével és harsány dj-setjeivel számos budapesti klub táncterét boldogítitta már - így vidámságból és a magasba emelt kezekből most sem lesz hiány!
 • [2014-08-09] CityMood
   

  A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. Kid Panel és Clairvo duo-ja, ezen a néven, legutoljára BadboE számára készített remix-et, amit a Breakspoll 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt megjelent szám követett, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a Junodownload összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát.
 • [2014-08-02] CityMood
   

  Vendégünk ezúttal DJ Sam Starion, aki, bár nem egy régi harcos az éjszakában, viszont annál felkészültebb!
 • [2014-07-26] CityMood
   

  E heti vendégünk, a Holy Rollerz csapatát alapító DJ Bem, az elmút 8-10 évben megkerülhetetlen alakja volt a budapesti klubboknak és bároknkak. Megszámlálhatatlan mennyiségű órát töltött már el azzal, hogy kellemes baráti beszélgetésekhez belevarázsolja a ritmust az emberek szájába. Ma este nálunk a lábainkkal fogja ugyan ezt tenni a táncoláshoz. Mindenki a puha talpú cipójében jöjjön!!
 • [2014-07-19] CityMood
   

  A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. Kid Panel és Clairvo duo-ja, ezen a néven, legutoljára BadboE számára készített remix-et, amit a Breakspoll - International Breakbeat Awards 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt megjelent szám követett, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a junodownload összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát. Hogy valóban olyan sokoldalúak-e fellépéseik során is, mint szerezeményeikben, arról mindenki győzödjön meg maga!
 • [2014-07-05] CityMood
   

  A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. Kid Panel és Clairvo duo-ja, ezen a néven, legutoljára BadboE számára készített remix-et, amit a Breakspoll 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt megjelent szám követett, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a junodownload összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát.
 • [2014-06-27] Feel The Funk Baby! 4th Birthday pres.: Dreadsquad!
  @ Instant, Budapest

  A Feel The Funk Baby! Június 27-én tartja 4. születésnapját az Instantban, melyre nem kisebb névvel kedveskedik, mint a reggae színtér egy meghatározó alakjával, Dreadsquaddal!
 • [2014-06-21] CityMood
   

  A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. BadboE számára készített remixük után, a Breakspoll - International Breakbeat Awards 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt jelent meg legújabb számuk, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a Juno Download összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát. Hogy valóban olyan sokoldalúak-e a srácok fellépéseik során is, mint szerezeményeikben, arról mindenki győzödjön meg maga!
 • [2014-06-14] CityMood
   

  E heti vendégünk az elmút 8-10 évben megkerülhetetlen alakja volt a budapesti klubboknak és bároknkak. Megszámlálhatatlan mennyiségű órát töltött már el azzal, hogy kellemes baráti beszélgetésekhez belevarázsolja a ritmust az emberek szájába. Ma este nálunk a lábainkkal fogja ugyan ezt tenni a táncoláshoz. Mindenki a puha talpú cipójében jöjjön!
 • [2014-06-07] CityMood
   

  A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. BadboE számára készített remixük után, a Breakspoll - International Breakbeat Awards 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt jelent meg legújabb számuk, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a Juno Download összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát.
 • [2014-05-31] CityMood
   

  A City Mood klub-est a funk zene sokszínűségét hirdeti.
 • [2014-05-24] CityMood
   

  Ezúttal rendhagyóan, péntek estén, de annál nagyobb rákészüléssel csapunk a ritmusok közé: nu-funk, ghetto-funk, funky-breaks.
 • [2014-05-09] CityMood
  @ Akvárium Lokál

  Ezúttal rendhagyóan, péntek estén, de annál nagyobb rákészüléssel csapunk a ritmusok közé: nu-funk, ghetto-funk, funky-breaks.
 • [2014-04-26] CityMood w/ MustBeat label release party
   

  A MustBeat label egy olyan független zenei kiadó 2011 óta, ami zenei víziójához eddig Ausztráliától, Europán át, Kanadáig nyert meg magának elõadókat és producereket az elmúlt négy évben. A tört ütemű tánczenék széles skáláján kalandozva, több, mint 21 kiadvánnyal, két olyan kiemelkedõ megjelenés is napvilágot látott a kiadón, ami a 'Juno Download' értékesítési listájának 5. helyéig jutott, valamint három hetet töltött a Beatport Top 100 Breaks Releases' eladási listájának 15. helyén.
 • [2014-04-12] CityMood
   

  A város legdögösebb és legfrisebb nu/funk sorozata a VOLT Music Bar-ban minden SZOMBATON.
 • [2014-02-15] Freestyle Extravaganza
   

  Freestyle Extravaganza bulisorozatunkkal fordulóponthoz érkeztünk: immáron ötödik éve szlalomozunk a budapesti éjszakában.
 • [2014-02-05] DJ az ablakban
   

  Szerdánként is beköltözik egy-egy DJ a Mika ablakába, hogy hallgatóbarát, igényes háttérzenét szolgáltasson a Mika földszintjén a Mulató kedves közönségének.
 • [2014-01-10] Freestyle Extravaganza
  @ Mika Tivadar Mulató

  Folytatva a tavalyi klubtúránkat a szabad felfogású, tört ütemû tánczenék tengerében, idén elôször az egyik kedvenc klubunkban, a Mikában kötünk ki gumicsónakunkkal! Saját megjelenéseinkből csakúgy szemezgetünk majd, mind a világ számos szegletében működő független, kis zenei kiadóknál megjelent barátiank szerzeményeiből. Ahogy szoktuk, először lassabb, aztán gyorsabb lesz.
 • [2013-12-31] Tilos Rádió Szilveszter
  @ Mika Tivadar Mulató

  Idén is lesz Tilos Rádió Szilveszter a Mika Tivadar Mulatóban, amire mindenkit szeretettel várunk!

Zenei stílusok

 • Euro-Trance

 • Trance

  A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
 • Tech-house

 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Biográfiák

 • W!ld

  Hihetetlen, hogy Guillaume Duchastel de Montrouge aka DJ W!LD tornádásszerűen söpört végig 2010-ben az elektronikus zene underground klubjain világszerte. A 36 éves francia Dj fenomén már a ’80-as években elkötelezte magát a zene oltárán, megérintette a funky, a disco, a hip-hop. Laurent Garnier hatására indult el a techno és a house útján, és szép lassan kiteljesítette magát az elektronikus zene világában. Kizárólag érzéseire és ösztöneire hallgat, ha produceri munkáról van szó, nem törődik a trendekkel, vagy szabályokkal, a zene puszta önkifejezés számára. 1996-ban már Párizs legmenőbb techno klubjaiban játszott, majd elindult szép lassan világkörüli turnéjára és bejárta a Twilo-t (Tenaglia New York-i rezidenciája), elmerült a híres brazil és argentin mega bulikba, meghódította Miami-t, újjat mutatott a Burning Man-en, és a Sonar Festival közönségének is.
 • Nigel Snorter

  A 90-es évek elején, mint műkedvelő és egyben az elektronikus tánczene híve, egyre erősödő elkötelezettséget érzett a diszkósvilág felé. 1995-ben megkapta elsö lemezjátszóját és megvásárolta elsö bakelit lemezét. Innentől fogva a lemezlovasi ambíciók vezették.
 • Paul van Dyk

  A dance műfaj rajongói Paul van Dyk-ot 2005-ben a Világ Legjobb DJ-jévé választották a DJ magazin Top 100 listáján. A Grammy díjra jelölt művész, zeneszerző, producer és politikai aktivista az első helyezettnek szóló díjat a londoni Ministry of Sound Clubban megrendezett ünnepségen vehette át.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó