Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

SANSZ

Fellépők
Továbbá még: RAW-SOUL, Mirmur
Dátum 2019-01-26
Stílus Electronic
SANSZA kínálkozó lehetőséget nem szabad kihagyni, avagy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Ezzel a gondolattal áll össze egy ad hoc csapat az Ambient és Legars vezényletével egy kivételes queer party erejéig. Az ötlet mögé hadrendbe álló DJ-k jó ideje ismerik egymást, és régóta dédelgetnek olyan terveket, amelyek most - talán a különleges csillagállásoknak köszönhetően - végre megvalósulhatnak.
Az esemény résztvevői:
Eddig még egy vendég sem igazolt vissza

SANSZ

A kínálkozó lehetőséget nem szabad kihagyni, avagy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Ezzel a gondolattal áll össze egy ad hoc csapat az Ambient és Legars vezényletével egy kivételes queer party erejéig. Az ötlet mögé hadrendbe álló DJ-k jó ideje ismerik egymást, és régóta dédelgetnek olyan terveket, amelyek most - talán a különleges csillagállásoknak köszönhetően - végre megvalósulhatnak.

Line up:
22:00-00:00 – Nixon & Raw-Soul b2b (Tilos Rádió, MustBeat Crew, NEU - House, Deep House)
00:00-02:00 – Mirmur (Pure Lust – House, Slow House)
02:00-05:00 – Legars (!Tape/ !Szkafander – Deep House, Tech House)
VJ: Miss Virgacs


Behopp: 1000 HUF

www.facebook.com/events/1166484296852890/

Helyszín

 • Ambient

  Múzeum körút 41 Budapest 1053

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-01-11] PUSHIN'
   

  ** 5 év kihagyás után újra indul a Pushin' ** Havi egy alkalommal jelentkezünk az Ambientből bass music, house, garage, electro, idm és jungle trekkekkel.
 • [2018-10-13] VégrePéntek special with Nanoplex /UK/
   

  A Nanoplex, a brit progresszív techno szcéna két úttörője, Ben Coda & DJ Ipcress élő zenei projektje.
 • [2018-10-06] Changing Grey Live & Peter Bernath b2b Komfort
   

  A Changing Grey Zságer Balázs és András Genser alkotta elektronikus zenei duó. Zságer Balázs a ŽAGAR zenekar vezetője, több mint tíz éve a hazai elektronikus zenei színtér vezető egyénisége - a BBC-n és a CNN-n, és az amerikai CSI c. sorozatban is hallhatóak a számai. A duó másik fele Genser András, aki Add2Basket néven az utóbbi években meghódította a külföldi klubokat, több mint 60 városban lépett fel nagy sikerrel. Minden alkalommal új színt bemutató live actjük az IDM, a house és techno hatások mellett számos zenei asszocicációt tartalmaz. A végerdemény egy teljes egységben összeforrt flow-élmény, amit utánuk Peter Bernath és Komfort közös erővel fognak elnyújtani amíg csak lehet.
 • [2018-04-30] Ambient Majális
   

  Sokat tanakodtunk hogy mi legyen az esemény neve. Arra jutottunk, hogy legyen valami nagyon komoly, valami spirituális könyvet nyissunk ki és a harmadik idegen szó amit meglátunk benne. Valami nagyon elvont.
 • [2018-04-06] All night long w/ Erro & Peter Bernath
   

  All night long w/ Erro & Peter Bernath

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó