Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

VégrePéntek special with Nanoplex /UK/

Fellépők
Dátum 2018-10-13
Stílus Progressive, Psychedelic, Techno
VégrePéntek special with Nanoplex /UK/A Nanoplex, a brit progresszív techno szcéna két úttörője, Ben Coda & DJ Ipcress élő zenei projektje.
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

VégrePéntek special with Nanoplex /UK/

A Nanoplex, a brit progresszív techno szcéna két úttörője, Ben Coda & DJ Ipcress élő zenei projektje.

Ben Coda nem szorul bemutatásra, tech-prog hangzásvilága határokat bontogat – kemény beatek és hömpölygő bassline-ok szárnyaló dallamokkal szembeállítva, a keményebb techno és tech house hangzásának szeretete ötvözve a klasszikus progresszív house elemeivel.
Sűrű nemzetközi fellépéseivel, Ben Coda a tömegek elé tárja sajátos hangzását.

DJ Ipcress a brit underground dance szcénából emelkedett ki és az elmúlt 5 évben kemény élű techno zenéjével átsöpört európán és a világ többi részein. A rá jellemző techno és house zene fúzióját mély minimál groove-val spékeli, Ben Coda-val összeállva mindig is lesimult és előremutató techno hangzást teremtenek.

Line up:

Nanoplex /UK/
Wegha
TSU

Entrance:
00:00-ig 2000
00:00-tól 2500

www.facebook.com/events/330856417678474/

Helyszín

 • Ambient

  Múzeum körút 41 Budapest 1053

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2018-10-06] Changing Grey Live & Peter Bernath b2b Komfort
   

  A Changing Grey Zságer Balázs és András Genser alkotta elektronikus zenei duó. Zságer Balázs a ŽAGAR zenekar vezetője, több mint tíz éve a hazai elektronikus zenei színtér vezető egyénisége - a BBC-n és a CNN-n, és az amerikai CSI c. sorozatban is hallhatóak a számai. A duó másik fele Genser András, aki Add2Basket néven az utóbbi években meghódította a külföldi klubokat, több mint 60 városban lépett fel nagy sikerrel. Minden alkalommal új színt bemutató live actjük az IDM, a house és techno hatások mellett számos zenei asszocicációt tartalmaz. A végerdemény egy teljes egységben összeforrt flow-élmény, amit utánuk Peter Bernath és Komfort közös erővel fognak elnyújtani amíg csak lehet.
 • [2018-04-30] Ambient Majális
   

  Sokat tanakodtunk hogy mi legyen az esemény neve. Arra jutottunk, hogy legyen valami nagyon komoly, valami spirituális könyvet nyissunk ki és a harmadik idegen szó amit meglátunk benne. Valami nagyon elvont.
 • [2018-04-06] All night long w/ Erro & Peter Bernath
   

  All night long w/ Erro & Peter Bernath

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó