Pulzar

Partyajánlók

2018. október

2018. október

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
 • [2018-10-04] Seed season opening
   

  Egy klubsorozat picit más mint egy rendezvény. Ide nem az épp fellépő szupersztárt jössz meghallgatni. Ide azért jársz rendszeresen, mert anélkül, hogy a programot figyelnéd, tudhatod, itt mindig azt kapod, amit vársz.
  Bővebben
 • [2018-10-05] Technokunst / SNTS
   

  A Technokunst speciális őszi eseményeinek nyitányaként vonul be a történelemkönyvekbe az első októberi hétvége. A sorozat legerősebb szezonjának futunk neki, amit a két héttel korábbi klubestünkön Codex Empire nyit meg. Az A38 hajós 'kunstok mindig különleges ünnepek. A stílust kedvelők a hazai és a környező országok távoli vidékeiről utaznak fel hozzánk, hogy betekintsenek a tartalmas, mély zenék világába. Snts, a Kiégő Izzók, Dork és Isu ebben a társtettesek, akik a hajó kormányosaiként veszik bitrokukba szem és hallójáratitokat. Sötét, mély és hangos. Erre készüljetek Október 5-én!
  Bővebben
 • [2018-10-05] Anetha \ Setaoc Mass \ Der Morgen
   

  Folytatjuk. nem is egy, hanem két közönségkedvenccel, legutóbbi szezonunk számtalan bombafellépője közül talán a leglehengerlőbbekkel. a Der Morgen energia mit sem csökkent, sőt mi több, majd kicsattanunk, és sosem látott lelkesedéssel vágunk neki a meglepetésekkel teli új évadnak.
  Bővebben
 • [2018-10-05] Corvin Club x Terem pres. Klaudia Gawlas
   

  Klaudia Gawlas esetén nem egyszerű eldönteni hol is kezdjük; precíz mixtechnikáját, kiemelkedő szelektori képességeit és a közvetlen közönség iránti hozzáállását már saját bőrünkön is tapasztalhattuk, mikor Sanfranciscobeat helyett mászta meg a Corvin pultját nagyjából egy éve.
  Bővebben
 • [2018-10-05] Lost Minute ▩ ▩ Vid aka Egal 3
   

  Lost Minute Season Opening w/ VID aka Egal 3
  Bővebben
 • [2018-10-05] RAWpening
   

  Mélyen tisztelt romlásba taszajtott egybegyűlendők!

  Élvezzétek ki a nap utolsó sugarait. Ugyanis meglepő módón megint csak nincs menekvés, hamarosan folytatódnak a sötét üzelmek! Mikor pedig ütött az óránk, az egyetlen észszerű cselekedet már csak az lehet, hogy szembenézünk végzetünkkel és a föld alá merülünk. Oda ahová zord időkben az éji vadak zarándokolnak éhinségtől zavarodottan.
  Bővebben
 • [2018-10-06] Budapest Jungle :: Total Science | Safire
   

  Budapest Jungle pres. Total Science, Safire
  Bővebben
 • [2018-10-06] LavaLava Season Opening ▩ Ian Pooley
   

  Baaaang, berlini legendával nyitjuk a várva várt Lärmes szezont!
  Bővebben
 • [2018-10-06] Aether pres. ARGY
   

  Mindíg is erős késztetést éreztem, hogy vízióimat ki tudjam fejezni és át tudjam adni“ mondja a görög származású ám londoni székhelyű Argy, kinek az elmúlt 10 évi szerteágazó produceri és rendkívüli dj munkásságát talán több mint alátámasztja, hogy már 20 éves kora óta játszik a Panoráma Bar-ban, és olyan helyeken látott el rezidenciát, mint az Amnesia, a Space, a Destino vagy a Pacha. 2003-as első megjelenése óta rengeteg kislemezével számos hangzást kigyúrt, nemcsak a minimal, a house, a techno de pl a Krautrock vagy a Uk bass terén is és nem kevesebb mint 4 egész estés kiadvánnyal is büszkélkedhet.
  Bővebben
 • [2018-10-06] Changing Grey Live & Peter Bernath b2b Komfort
   

  A Changing Grey Zságer Balázs és András Genser alkotta elektronikus zenei duó. Zságer Balázs a ŽAGAR zenekar vezetője, több mint tíz éve a hazai elektronikus zenei színtér vezető egyénisége - a BBC-n és a CNN-n, és az amerikai CSI c. sorozatban is hallhatóak a számai. A duó másik fele Genser András, aki Add2Basket néven az utóbbi években meghódította a külföldi klubokat, több mint 60 városban lépett fel nagy sikerrel. Minden alkalommal új színt bemutató live actjük az IDM, a house és techno hatások mellett számos zenei asszocicációt tartalmaz. A végerdemény egy teljes egységben összeforrt flow-élmény, amit utánuk Peter Bernath és Komfort közös erővel fognak elnyújtani amíg csak lehet.
  Bővebben
 • [2018-10-06] Colors II Ritmo - Iboga Records
   

  A főváros talán legjobb adottságokkal rendelkező klubjában várunk benneteket! A "ház a házban" technológiával épült, az eredeti épülettől teljesen eltartott, hangvetőkkel és elnyelőkkel telepakolt tér VOID Acoustics Hungary kiegészítése elképesztő zenei élményt biztosít!
  A TEREM Budapest hatalmas belmagasságával, a Kiégő Izzók által tervezett vizuális előkészítéssel lehet a miénk egy őszi estére!
  Bővebben
 • [2018-10-06] Christøpher Birthday​ ✘ Tesla
   

  1006/ Christøpher Birthday​ ✘ Tesla Budapest
  Bővebben
 • [2018-10-06] MADTING
  @ FRAME

  ~~~~~ MADTING ~~~~~
  Bővebben
 • [2018-10-06] Underground Techno - Last Minute
   

  Minden szombaton #techno az Underben! Az estét lágyabb dallamokkal kezdjük, míg végül elérünk a legdurvább és legsötétebb ütemekig!
  Bővebben
 • [2018-10-11] Drum Club ▩ ▩ Mindscape
   

  ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ Mindscape ▩
  Bővebben
 • [2018-10-11] Seed ▞
   

  A második epizódban a Plaisir Records család tagja, Giash lesz a vendégük, aki live szettjeivel és DJ-ként is magával ragadó zenei hangzást garantál bemelegítésnek.
  Bővebben
 • [2018-10-12] Friday Downtown
  @ AnKERT

  Annyira jól sikerült az idei Friday szezonunk, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk elengedni. Ezért októbertől megpróbáljuk havi egy alkalommal az Anker'tben megidézni a nyári hangulatot. Ezt a megszokott dj gárda változatos szelekciója lesz hivatott biztosítani valamint, hogy könnyeben hangulatba kerülhessetek arról pedig a "kettőt fizetsz hármat kapsz!" longdrink akció fog remélhetőleg gondoskodni.
  Bővebben
 • [2018-10-12] Analogue Soul By Ramin Sayyah/ Season Opening
   

  Let the Analogue show begin with more machines and sounds...
  Bővebben
 • [2018-10-12] Pure Lust Night
   

  Pure Lust Night By Toldi
  Bővebben
 • [2018-10-12] LÄRM ▩ Kez YM
   

  A house-ról sokszor elmondták már, hogy az egy body thing és soul thing, de kevesen tudják ezt a gondolatot olyan szépen a való életben is desztillálni, mint Kez YM. A klasszikus groove-iskolát detroiti hatások alatt pároló, jelenlétével Berlint boldogító japán olyanoktól kapott respektügyi biccentéseket, mint Moodymann, Theo Parrish, Larry Heard vagy Osunlade, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy életre kel az a body és táplálékot kap az a soul ezen az estén.
  Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó