Pulzar

Partyajánló

Aether pres. ARGY

Fellépők
Dátum 2018. október 6.
Stílus House, Techno
Aether pres. ARGYMindíg is erős késztetést éreztem, hogy vízióimat ki tudjam fejezni és át tudjam adni“ mondja a görög származású ám londoni székhelyű Argy, kinek az elmúlt 10 évi szerteágazó produceri és rendkívüli dj munkásságát talán több mint alátámasztja, hogy már 20 éves kora óta játszik a Panoráma Bar-ban, és olyan helyeken látott el rezidenciát, mint az Amnesia, a Space, a Destino vagy a Pacha. 2003-as első megjelenése óta rengeteg kislemezével számos hangzást kigyúrt, nemcsak a minimal, a house, a techno de pl a Krautrock vagy a Uk bass terén is és nem kevesebb mint 4 egész estés kiadvánnyal is büszkélkedhet.

Aether pres. ARGY

Mindíg is erős késztetést éreztem, hogy vízióimat ki tudjam fejezni és át tudjam adni“ mondja a görög származású ám londoni székhelyű Argy, kinek az elmúlt 10 évi szerteágazó produceri és rendkívüli dj munkásságát talán több mint alátámasztja, hogy már 20 éves kora óta játszik a Panoráma Bar-ban, és olyan helyeken látott el rezidenciát, mint az Amnesia, a Space, a Destino vagy a Pacha. 2003-as első megjelenése óta rengeteg kislemezével számos hangzást kigyúrt, nemcsak a minimal, a house, a techno de pl a Krautrock vagy a Uk bass terén is és nem kevesebb mint 4 egész estés kiadvánnyal is büszkélkedhet.

Mindezt olyan kiadók gondozásában mint PokerFlat (Stebe Bug), a Cocoon (Sven Vath), az Objektivity (Dennis Ferrer), a Desolat (Loco Dice), saját cimkéje a These Days, a Bedrock (John Digweed) vagy a Cadenza (Luciano), hogy cask egy párat említsünk. Arról nem is beszélve, hogy már 2008-ban a Martinez Bross-al és Solomunnal dolgozott.
Amellett, hogy garantáltan márkás zenei utazásban lesz részünk, azért a klub mivoltából fakadóan számíthatunk az oldalfalak lábbal való kitágítására is. Argy nem fog kímélni minket, házigazdája pedig Captain Knuckles lesz, hogy már a felvezetésben is a keményebb house-okkal alapozzunk.
Nem győzzük várni, hogy kezdődjön újra a klubszezon!

be: 2000 Huf

www.facebook.com/​events/​2164692383773158/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó