Pulzar

Partyajánló

AETHER OPENING w/ FABRIZIO MAURIZI @ AETHER

Fellépők
Dátum 2015. december 12. – 2015. december 12.
Helyszín AETHER
Stílus Techno, Tech-house, House
AETHER OPENING w/ FABRIZIO MAURIZINem sokkal éjfél előtt a Gozsdu udvar egyik, egy a sok közül helye előtt találtuk magunkat. Hangos zene és részeg ordibálás zaja hallatszott bentről. A kilincsért nyúltam, mikor egy szőke magas lány a karomba kapaszkodott és nevetve elhúzott. -Tudunk egy sokkal jobb helyet! - súgta és mosolyogva a tekintetem kereste.AETHER

AETHER OPENING w/ FABRIZIO MAURIZI @ AETHER

Nem sokkal éjfél előtt a Gozsdu udvar egyik, egy a sok közül helye előtt találtuk magunkat. Hangos zene és részeg ordibálás zaja hallatszott bentről. A kilincsért nyúltam, mikor egy szőke magas lány a karomba kapaszkodott és nevetve elhúzott. -Tudunk egy sokkal jobb helyet! - súgta és mosolyogva a tekintetem kereste.

Óráknak tűntek a percek, miközben a szombati esti forgatagban átvágtuk magunkat a passzázson. Tarka fények, különböző szagok, illatok, rettenetes zenék villogtak előttem, amíg meg nem érkeztünk.

A Király utca felőli oldalon egy elegáns, a többitől eltérő terasz fogadott, amit a 4 testvérhez címeztek. Ismerős arcokat láttam elsuhanni, ahogy a lány kacagva húzott át a tömegen, aztán le a lépcsőn, majd egy furcsa folyosó végén álltunk meg.

A küszöböt átlépve valami egészén új érzés fogott el, mintha a testem elhagyta volna Földet és a világűr súlytalan mindensége kezdett volna átölelni, mialatt a dobhártyám egyre tisztuló hang áradatban kezdett lüktetetni... A terem minden síkján fénycsíkok villództak, amíg a dj felől érkező basszushullámok jobbra és balra pofoztál testem ebben az édes lebegésben. A tér és az idő szűnő végtelenjébe feledkeztünk.

Másnap tudtam meg, hogy ezt az élményt Fabrizio Maurizi, COLLECTIVE MACHINE és Monolit nem mindennapi triójának köszönhettem és a hely neve ahol mindez megtörténhetett, az AETHER volt.

www.facebook.com/​events/​1671391319775891/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó