Pulzar


Kövess minket!

Helyszín

AETHER

AETHER

Király utca 13
Budapest, VII. ker.

www.facebook.com/AetherClub/

Aktuális partyajánlók

 • [2018-11-16] RAW LXXVI
   

  A világ egyre több pontjáról érkeznek a hírek, hogy egy nagyon furcsa vírus ütötte fel fejét a zömében fiatalabb lakosság körében. Kezdetben a járásuk változik meg és alakul át lépegetéssé, majd a felsőtestük is mintha ütemre rángana, később kezeikkel is hadonászni kezdenek, míg a végén ez az egész szinkronba kerül és az őrült ravelés az utolsó stádium.
 • [2018-11-17] Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)
   

  Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk. Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével. A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.
 • [2018-11-23] Aether Heroes
   

  What defines a hero? They’re supposed to represent hope, opportunity, and strength for everybody. Heroes overcome their fear of danger in order to do good for others. Their actions tell us that is it possible to beat whatever comes our way. They connect with us personally by surviving and thriving. This time Jaffa Surfa & Sabani will put you on the right path, just keep your energy high!
 • [2018-11-24] Lab at Aether
   

  A Roland Handrick és Roocha fémjelzte közös móka tovább folytatódik az Aetherben. Az eddig megszokott (de nem szokványos) dj-szetteket most egy különösen izgalmas live act-tel vegyítjük. Novemberben Coloboma teszi tiszteletét nálunk szintetizátorai és dobgépei társaságában. Ha még nem hallottad öt eddig akkor azért gyere, ha meg már igen, akkor pedig úgyis ott leszel. Mi meg várunk mint mindig; szeretettel!
 • [2018-12-01] Aether pres. Nick Curly
   

  The Master is back! It is now a decade since Nick Curly "official" announced himself on the international stage, and the Mannheim artist remains very much at the heart of the scene. Still innovating in the studio, subtly evolving his sound and serving up forward thinking sets around the world, he has continued to establish his 8bit Records label as one of the most influential out there.

Archív partyajánlók

 • [2018-11-15] Seed ▞
  @ AETHER

  A heti csemege a Seedtől nektek egy csipetnyi Vilmos Vagyóczki, egy szórás Andras Baderrel és Zvezda Betaval fűszerezve. Izgalmas ízkavalkád várja tehát a zene-ínyenceket ezen a csütörtökön is.
 • [2018-11-10] Sobekin w/ Pablo Fierro
   

  The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe. Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated afro-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
 • [2018-11-09] Analogue Soul By Ramin Sayyah S4E2
   

  First of all, let me thank you for the craziness that you brought to the previous episode!!!
 • [2018-11-08] Seed ▞
   

  A Seed következő vendége a DAIDAI család tagja, Komfort. A formáció sokat tett az elektronikus zene népszerűsítése érdekében: mind a vidéki élet élénkítésében nagy szerepük van, de nemzetközi szinten is elismert hazánknak. Másik vendégünk Vatsanah pedig a hölgyek egyik legnevesebb képviselője itthon, különleges szelekciója mindig elkápráztatja közönségét. Az est házigazdája Roocha.
 • [2018-11-03] Aether pres S. A. M
  @ AETHER

  Régi álmunk válik végre valóra, ugyanis vendégül láthatjuk a dán származású fekete öves vinyl dj, live actor és producer S. A. M. mestert aka Samuel André Madsent.
 • [2018-11-02] RAWloween
   

  Újra feltámasztjuk az ősi kelta népszokást, felrángatjuk az ördögöt a tivornyánkkal a pokolból, hogy ugyan játszon már velünk egy kicsit! Mindehhez a 2 legmegátalkodottabb rezidensünk veti egymásnak hátát, csapja le egymás kezéről a legfrissebb track-eket, kihasználva az Aether 4db 18"-os basszusvetőjét az ördögkergetéshez.
 • [2018-11-01] Seed ▞
   

  November első csütörtökén is várjuk táncos lábú barátainkat a AETHERben egy zenés összejövetelre, ahol a talpalávaló bemelegítőt Peti Helecz biztosítja. Őt a Lab egyik fele, Roland Handrick követi majd, a házigazda szerepében pedig Zvezda Beta.
 • [2018-10-31] Aether Halloween
   

  Aether Halloween
 • [2018-10-27] Perspektiva Genesis w/ Jessica Diaz
   

  Welcome to the first episode of perspektiva. This new project will encompass several different factors. It will open up as a blooming flower in spring - going into the winter darkness of the club season.
 • [2018-10-26] Aether Heroes
   

  A true hero is not someone who thinks about doing what is right, but one that simply does what is right without thinking. Without them, we are all plain people and don't know how far we can go. Welcome back our guides Poli and Ramin Sayyah, we can only hope that they will do their best to save our lives! You’re welcome to catch up with 'em!!
 • [2018-10-25] Seed ▞
   

  Az októbert egy igen izgalmas line up-pal zárjuk: vendégeink ezúttal Peter Bernath, aki óriási gyűjteményéből mindig a legjobb darabokkal kápráztatja el közönségét, illetve a mélyek mestere, Baco. A warm up-ot a Seederünk, Zvezda Beta biztosítja.
 • [2018-10-20] Truesounds Music Season Opening
   

  Tele vagyunk D vitaminnal és energiával, a nyári bulik pezsgése és a boogie még a lábunkban van, kirobbanó formában várjuk az őszi szezont. Ha Truesounds Music és Budapest, akkor természetesen megint az AETHER-ben kell keresned minket. Egységesebb és tudatosabb zenei koncepcióval vágunk neki az előttünk lévő szombatoknak. Havonta egy alkalommal totális TS hangzással jövünk kedvenc fővárosi klubunkban. A szeptemberi lazítás és nyaralások után, nagyon várjuk a veletek való találkozást.
 • [2018-10-19] RAW LXXIV
   

  - Jó estét kívánok! - Jó estét, miben segíthetünk? - Szeretnék kérni 2 kiló csontos karawjt, kéne még 1,5 kiló marha farawk és vagy 20 darab kakas tarawj. - Rendben, parancsoljon! Viszont elnézést, megkérdezhetném, hogy mi készül belőle? - Természetesen! Rawkott becsinált!
 • [2018-10-13] Sobekin w/ David Mayer
   

  Sobekin - The light in the night The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe. Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated afro-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
 • [2018-10-12] Analogue Soul By Ramin Sayyah/ Season Opening
   

  Let the Analogue show begin with more machines and sounds...
 • [2018-10-11] Seed ▞
   

  A második epizódban a Plaisir Records család tagja, Giash lesz a vendégük, aki live szettjeivel és DJ-ként is magával ragadó zenei hangzást garantál bemelegítésnek.
 • [2018-10-06] Aether pres. ARGY
   

  Mindíg is erős késztetést éreztem, hogy vízióimat ki tudjam fejezni és át tudjam adni“ mondja a görög származású ám londoni székhelyű Argy, kinek az elmúlt 10 évi szerteágazó produceri és rendkívüli dj munkásságát talán több mint alátámasztja, hogy már 20 éves kora óta játszik a Panoráma Bar-ban, és olyan helyeken látott el rezidenciát, mint az Amnesia, a Space, a Destino vagy a Pacha. 2003-as első megjelenése óta rengeteg kislemezével számos hangzást kigyúrt, nemcsak a minimal, a house, a techno de pl a Krautrock vagy a Uk bass terén is és nem kevesebb mint 4 egész estés kiadvánnyal is büszkélkedhet.
 • [2018-10-05] RAWpening
   

  Mélyen tisztelt romlásba taszajtott egybegyűlendők! Élvezzétek ki a nap utolsó sugarait. Ugyanis meglepő módón megint csak nincs menekvés, hamarosan folytatódnak a sötét üzelmek! Mikor pedig ütött az óránk, az egyetlen észszerű cselekedet már csak az lehet, hogy szembenézünk végzetünkkel és a föld alá merülünk. Oda ahová zord időkben az éji vadak zarándokolnak éhinségtől zavarodottan.
 • [2018-10-04] Seed season opening
   

  Egy klubsorozat picit más mint egy rendezvény. Ide nem az épp fellépő szupersztárt jössz meghallgatni. Ide azért jársz rendszeresen, mert anélkül, hogy a programot figyelnéd, tudhatod, itt mindig azt kapod, amit vársz.
 • [2018-09-29] Lab Season Opening
   

  Szeptember 29-én valami különleges rezgéssel és szeretettel àtitatott örömködés és önkéntes zenehallgatással egybekötött felhőtlen tánc várható.
 • [2018-09-28] Aether Opening
   

  ÉS igen! Ahogy a vénasszonyok szépen kivonulnak a színről, újra beköszönt az a bizonyos klubszezon. Aetherke pedig a negyedik szezonját kezdi, és úgy alakult, hogy most már muszáj volt beíratni az óvodába. Nagy szó ez hiszen menni már tud, beszélni annál kevésbé, viszont mióta nyári álmából keltegetjük folyamatosan egy szót ismételget kristály tiszta Funktion 1 hangszínen üvöltve: “Sinááááájjjukmáááááá!!!”. Arra gondoltunk, hogy első útjára jobb lenne ha mindannyian elkísérnénk, hogy azért mégse érje szó a ház elejét. Nehogy elkezdjék már csúfolni vagy szekálni, tudjátok mire képes..
 • [2018-05-19] Aether Season Closing with Joey Daniel
   

  After this magical season, it's time to close our doors for a while, as summer is almost here. We will not let you go without a last celebration, so on the 19th of May we are waiting for you with Joey Daniel!
 • [2018-05-18] ZáRAW
   

  Az évek és az emlékek, mint egy kígyófészek egymásba tekeredve rezegnek a memóriánkban. Vagy nem.
 • [2018-05-12] CityMatiné Heroes
   

  After a really Mexican day spending with your friends at CityMatiné, what is better than celebrate at AETHER? One thing is for sure, they do not let you go home early, we just hope that you have the batteries to dance off your feet!!
 • [2018-05-11] We Are Cre8tion w/ Sean Doron
   

  Május 11-én tartjuk a 2017/18-as We Are Cre8tion - Aether bulik szezonzáró estjét, aztán pedig indul a parádés nyári szezon, melyről később tájékoztatunk Benneteket.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó