Pulzar

Partyajánló

RAW CXC: DOJAS (Berlin) @ AETHER

Fellépők
Dátum június 22.
Helyszín AETHER
Stílus House, Techno
RAW CXC: DOJAS (Berlin)A TAEC mindig a frissességet és egyediséget képviselte, ez most sem lesz másképp! DOJAS egy rendkívül sokoldalú DJ és producer is egyben. Stílusát leginkább sub-heavy és groove-os minimal house-nak lehetne leírni. A B2B Society kollektíva megalakulása párizsi és berlini fellépésekhez is vezetett, 2016-ban és 2019-ben pedig visszatért Franciaországba, hogy fellépjen a Château Perché fesztiválon.AETHER

RAW CXC: DOJAS (Berlin) @ AETHER

A TAEC mindig a frissességet és egyediséget képviselte, ez most sem lesz másképp!
DOJAS egy rendkívül sokoldalú DJ és producer is egyben. Stílusát leginkább sub-heavy és groove-os minimal house-nak lehetne leírni. A B2B Society kollektíva megalakulása párizsi és berlini fellépésekhez is vezetett, 2016-ban és 2019-ben pedig visszatért Franciaországba, hogy fellépjen a Château Perché fesztiválon.

Hangzását és stílusát 2018-ban a Chalet rezidenciájával együtt finomította és alakította, és az elmúlt években megfordult több különböző berlini klubban, mint például a KaterBlau, a Sisyphos, a GoldenGate és a Renate. 2022-ben megalapította az Association of Unison nevű új kollektíváját/kiadót is.

𝗟𝗜𝗡𝗘𝗨𝗣
DOJAS (Berlin)
Solus b2b kD (Nota Bene)
Captain Knuckles

𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦
Elővételes jegyek: https://ra.co/events/1933185

www.facebook.com/​events/​1673117000127132/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó