Pulzar

Partyajánló

Friday Downtown @ AnKERT

Fellépők
Dátum 2018. október 12.
Helyszín AnKERT
Stílus Drum and Bass, Drumfunk, Jungle
Friday DowntownAnnyira jól sikerült az idei Friday szezonunk, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk elengedni. Ezért októbertől megpróbáljuk havi egy alkalommal az Anker'tben megidézni a nyári hangulatot. Ezt a megszokott dj gárda változatos szelekciója lesz hivatott biztosítani valamint, hogy könnyeben hangulatba kerülhessetek arról pedig a "kettőt fizetsz hármat kapsz!" longdrink akció fog remélhetőleg gondoskodni.AnKERT

Friday Downtown @ AnKERT

Annyira jól sikerült az idei Friday szezonunk, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk elengedni. Ezért októbertől megpróbáljuk havi egy alkalommal az Anker'tben megidézni a nyári hangulatot. Ezt a megszokott dj gárda változatos szelekciója lesz hivatott biztosítani valamint, hogy könnyeben hangulatba kerülhessetek arról pedig a "kettőt fizetsz hármat kapsz!" longdrink akció fog remélhetőleg gondoskodni.

Line up:
DJ Ren
Raise Spirit
Statik

Fridayre fel, ősszel is!

www.facebook.com/​events/​258750014677409/​

Helyszín

  • AnKERT

    Paulay Ede u 33. Budapest, Hungary 1061

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-11-30] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
  • [2018-11-09] Friday Downtown
    @ AnKERT

    Bladerunnaz pres. Friday
  • [2018-04-07] BP SHOP x BLACK TRAP x KRG
    @ AnKERT

    A HYPEBEAST és a BLACK TRAP Crew a tavalyi nagy sikerű nyári A38-as és a Düreres bulik után ismét összeáll és ezúttal a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Adidas Originals Deerupt presents: KRG 07 Sneaker and Streetwear kiállítás hivatalos afterpartyját dobjuk össze nektek a BP Shop supportjával.
  • [2017-06-03] Heyday - 01
    @ AnKERT

    - és lőn napfény - Mikor az égen napfény vala, szárnyaljatok bódító önfeledtségben. Lépjétek át határaitokat és járjátok el az égi fény varázslatos táncát. A borzongató fényáradat mellé katartikus muzsikaszó társul. Pontban kettő órakor a ceremónia kezdetét veszi, s tart, míg az égen vidáman cikáznak a napsugarak.
  • [2016-10-15] Bike N Nite 014 // Ninjabreakz Night
    @ AnKERT

    A Bike ’n’ Nite egy havonta megrendezett programsorozat, ahol ötvözzük az önkéntességet, a rászorulók segítését, a bringázást, a budapesti kulturális illetve party életet. Célunk, - a Budapest Bike Maffia nagy sikerrel működő közösségi főzéseire alapozva - hogy havi egy olyan akciót hozzunk létre, ahol különböző társadalmi rétegeket, különböző korú embereket összefogva népszerűsítjük az adományozói kultúrát, a rászorulók segítését és egyben csatornázzuk a szociális munkát, az önkéntességet, a kerékpározást és az éjszakai kulturális életet.
  • [2016-06-04] Fragment Presents: Fastbinder (BE)
    @ AnKERT

    A Fragment első bulijának vendége a belga származású DJ Fastbinder, aki bejárta európát breakbeat settjeivel, játszott már Londonban, Prágában, Romániában - Magyarországon először a Fragment színeiben fog fellépni. Rádiós pályafutása 2008-ban kezdődött az iBreaks-nél ahol közös műsort vezetett a spanyol Dj Kultur-al, majd 2011-től az angol NSB-hez került ahol műsora a Future Breakz Live két egymást követő évben is jelölést kapott a Breakspollon. DJ-ként a progressive hangzás jellemzi, szettjei időtlenek, ugyanúgy megtalálhatjuk a 2000 - 2004-es nuskool breakeket, mint a legfrissebb kiadványokat.
  • [2015-12-31] SZILVESZTERI LOOP&REWIND
    @ AnKERT

    Talán a két név mellé nem is kell mit hozzáfűzni, a hangulat adott lesz, mi már nagyon várjuk!:)
  • [2015-12-18] Loop #10
     

    A Loop a nemrégiben indult deep-tech-house sorozat az Ankertben, amely a korábbi !Tape helyébe lépett. Maradtunk straight friendly, maradtunk queer clubbing, továbbra is a héten lezsibbadt agy és az izgága test zenei és ritmikai tuningolása a cél Klokk és Legars b2b szetjével.
  • [2015-12-02] REWIND
     

    REWIND REBIRTH! December 2-tól minden szerdán az Anker’t-ben.
  • [2015-05-09] HAANG bday_01
    @ AnKERT

    Egy éve, hogy nagy izgalmak közepette élesítettük a HAANG weboldalát. Hiányoltunk egy olyan helyet, ahol az itthoni elektronikus zenében jártas, saját kútfőből zenét író művészek dokumentálva vannak. Próbálunk egy átfogóbb képet teremteni, nyújtani a magyar underground közeg történéseiről. Az alkalom adott, ünneplünk kicsit. Őket, titeket, mindahányunkat.
  • [2014-11-08] Lick the Click! SUNBURST #68
    @ AnKERT

    Egy kis pihenő után újra megmozgatjuk a szombat délutánt.
  • [2014-10-18] Lick the Click! SUNBURST #67
    @ AnKERT

    Nagyon büszkék vagyunk a Sunburstön nyáron kialakult hangulatra és közösségre, és mivel nehezen mondunk le erről a közérzetjavító délutáni programról, úgy határoztunk, ahogy a nyári verzióval is úttörők voltunk, úgy a téliesített nappali táncklubbal is teszünk egy próbát.
  • [2013-12-13] NIGHTDRIVE X FARBWECHSEL
     

    //NIGHTDRIVE X FARBWECHSEL @ Anker't//
  • [2013-11-16] STICKY BEATS // OPENING WEEKEND
     

    STICKY BEATS // OPENING WEEKEND @ ANKER'T // SAT, NOV 16
  • [2013-11-15] ANKER’T téli nyitóbuli
     

    Befedjük, alakítjuk, melegítjük, újragondoljuk, hasznos téli funkciókkal látjuk el, pimpelgetjük a helyet, hogy november közepétől újra szabadon látogatható legyen és se eső, se szél, se hó ne tántoríthasson el senkit a belvárosi kerti szórakozástól.
  • [2013-09-06] Sticky Beats w/ Designer Drums
     

    Ezzel a bulival és a Designer Drums vendégszereplésével zárjuk a nyarat az AnKERTben, ezért a megszokottnál is több vidámkodás várható részünkről. Gyertek kötetlenkedni!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó