Pulzar

Partyajánló

Fragment Presents: Fastbinder (BE) @ AnKERT

Fellépők
Dátum 2016. június 4. – 2016. június 4.
Helyszín AnKERT
Stílus Breakbeat, Drum and Bass
Fragment Presents: Fastbinder (BE)A Fragment első bulijának vendége a belga származású DJ Fastbinder, aki bejárta európát breakbeat settjeivel, játszott már Londonban, Prágában, Romániában - Magyarországon először a Fragment színeiben fog fellépni. Rádiós pályafutása 2008-ban kezdődött az iBreaks-nél ahol közös műsort vezetett a spanyol Dj Kultur-al, majd 2011-től az angol NSB-hez került ahol műsora a Future Breakz Live két egymást követő évben is jelölést kapott a Breakspollon. DJ-ként a progressive hangzás jellemzi, szettjei időtlenek, ugyanúgy megtalálhatjuk a 2000 - 2004-es nuskool breakeket, mint a legfrissebb kiadványokat.AnKERT

Fragment Presents: Fastbinder (BE) @ AnKERT

A Fragment első bulijának vendége a belga származású DJ Fastbinder, aki bejárta európát breakbeat settjeivel, játszott már Londonban, Prágában, Romániában - Magyarországon először a Fragment színeiben fog fellépni. Rádiós pályafutása 2008-ban kezdődött az iBreaks-nél ahol közös műsort vezetett a spanyol Dj Kultur-al, majd 2011-től az angol NSB-hez került ahol műsora a Future Breakz Live két egymást követő évben is jelölést kapott a Breakspollon. DJ-ként a progressive hangzás jellemzi, szettjei időtlenek, ugyanúgy megtalálhatjuk a 2000 - 2004-es nuskool breakeket, mint a legfrissebb kiadványokat.

Az est házigazdái a hazai breakbeat szintér fáradhatatlan harcosai: Retroid producerként és DJ-ként is tevékenykedik több, mint 10 éve külföldön és itthon is egyaránt. Inzert - a Remiz Radio Show egyik házigazdája - 5 éve gondozza műsorát a Tilos Rádión. DSH rádiózással kezdte, jelenleg rezidens a SHE FIRE-ben és minden lében kanál a magyar break és dnb scénában.

A warmupról Delt4 és Bukholcz fog gondoskodni. A két vénember 10 év alatt Angliától Magyarországig számos helyen szervezett bulikat és zenélt már együtt porosodó alacsony példányszámú prog break lemezeikről.

Várunk mindenkit szeretettel június 4.-én az Anker’t-ben! ♥

¤¤¤ FRAGMENT PRESENTS ¤¤¤

✘DJ FASTBINDER (BE)

✘Retroid

✘DSH

✘Inzert

✘DELT4

✘BUKHOLCZ

Korhatár / Age limit: 18+

Belépés / Entry: Free!

www.facebook.com/​events/​1874888719404472/​

Helyszín

  • AnKERT

    Paulay Ede u 33. Budapest, Hungary 1061

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-11-30] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
  • [2018-11-09] Friday Downtown
    @ AnKERT

    Bladerunnaz pres. Friday
  • [2018-10-12] Friday Downtown
    @ AnKERT

    Annyira jól sikerült az idei Friday szezonunk, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk elengedni. Ezért októbertől megpróbáljuk havi egy alkalommal az Anker'tben megidézni a nyári hangulatot. Ezt a megszokott dj gárda változatos szelekciója lesz hivatott biztosítani valamint, hogy könnyeben hangulatba kerülhessetek arról pedig a "kettőt fizetsz hármat kapsz!" longdrink akció fog remélhetőleg gondoskodni.
  • [2018-04-07] BP SHOP x BLACK TRAP x KRG
    @ AnKERT

    A HYPEBEAST és a BLACK TRAP Crew a tavalyi nagy sikerű nyári A38-as és a Düreres bulik után ismét összeáll és ezúttal a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Adidas Originals Deerupt presents: KRG 07 Sneaker and Streetwear kiállítás hivatalos afterpartyját dobjuk össze nektek a BP Shop supportjával.
  • [2017-06-03] Heyday - 01
    @ AnKERT

    - és lőn napfény - Mikor az égen napfény vala, szárnyaljatok bódító önfeledtségben. Lépjétek át határaitokat és járjátok el az égi fény varázslatos táncát. A borzongató fényáradat mellé katartikus muzsikaszó társul. Pontban kettő órakor a ceremónia kezdetét veszi, s tart, míg az égen vidáman cikáznak a napsugarak.
  • [2016-10-15] Bike N Nite 014 // Ninjabreakz Night
    @ AnKERT

    A Bike ’n’ Nite egy havonta megrendezett programsorozat, ahol ötvözzük az önkéntességet, a rászorulók segítését, a bringázást, a budapesti kulturális illetve party életet. Célunk, - a Budapest Bike Maffia nagy sikerrel működő közösségi főzéseire alapozva - hogy havi egy olyan akciót hozzunk létre, ahol különböző társadalmi rétegeket, különböző korú embereket összefogva népszerűsítjük az adományozói kultúrát, a rászorulók segítését és egyben csatornázzuk a szociális munkát, az önkéntességet, a kerékpározást és az éjszakai kulturális életet.
  • [2015-12-31] SZILVESZTERI LOOP&REWIND
    @ AnKERT

    Talán a két név mellé nem is kell mit hozzáfűzni, a hangulat adott lesz, mi már nagyon várjuk!:)
  • [2015-12-18] Loop #10
     

    A Loop a nemrégiben indult deep-tech-house sorozat az Ankertben, amely a korábbi !Tape helyébe lépett. Maradtunk straight friendly, maradtunk queer clubbing, továbbra is a héten lezsibbadt agy és az izgága test zenei és ritmikai tuningolása a cél Klokk és Legars b2b szetjével.
  • [2015-12-02] REWIND
     

    REWIND REBIRTH! December 2-tól minden szerdán az Anker’t-ben.
  • [2015-05-09] HAANG bday_01
    @ AnKERT

    Egy éve, hogy nagy izgalmak közepette élesítettük a HAANG weboldalát. Hiányoltunk egy olyan helyet, ahol az itthoni elektronikus zenében jártas, saját kútfőből zenét író művészek dokumentálva vannak. Próbálunk egy átfogóbb képet teremteni, nyújtani a magyar underground közeg történéseiről. Az alkalom adott, ünneplünk kicsit. Őket, titeket, mindahányunkat.
  • [2014-11-08] Lick the Click! SUNBURST #68
    @ AnKERT

    Egy kis pihenő után újra megmozgatjuk a szombat délutánt.
  • [2014-10-18] Lick the Click! SUNBURST #67
    @ AnKERT

    Nagyon büszkék vagyunk a Sunburstön nyáron kialakult hangulatra és közösségre, és mivel nehezen mondunk le erről a közérzetjavító délutáni programról, úgy határoztunk, ahogy a nyári verzióval is úttörők voltunk, úgy a téliesített nappali táncklubbal is teszünk egy próbát.
  • [2013-12-13] NIGHTDRIVE X FARBWECHSEL
     

    //NIGHTDRIVE X FARBWECHSEL @ Anker't//
  • [2013-11-16] STICKY BEATS // OPENING WEEKEND
     

    STICKY BEATS // OPENING WEEKEND @ ANKER'T // SAT, NOV 16
  • [2013-11-15] ANKER’T téli nyitóbuli
     

    Befedjük, alakítjuk, melegítjük, újragondoljuk, hasznos téli funkciókkal látjuk el, pimpelgetjük a helyet, hogy november közepétől újra szabadon látogatható legyen és se eső, se szél, se hó ne tántoríthasson el senkit a belvárosi kerti szórakozástól.
  • [2013-09-06] Sticky Beats w/ Designer Drums
     

    Ezzel a bulival és a Designer Drums vendégszereplésével zárjuk a nyarat az AnKERTben, ezért a megszokottnál is több vidámkodás várható részünkről. Gyertek kötetlenkedni!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó