Pulzar

Partyajánlók

2016. június 4., szombat

2016. június 4., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-06-04] Fragment Presents: Fastbinder (BE)
    @ AnKERT

    A Fragment első bulijának vendége a belga származású DJ Fastbinder, aki bejárta európát breakbeat settjeivel, játszott már Londonban, Prágában, Romániában - Magyarországon először a Fragment színeiben fog fellépni. Rádiós pályafutása 2008-ban kezdődött az iBreaks-nél ahol közös műsort vezetett a spanyol Dj Kultur-al, majd 2011-től az angol NSB-hez került ahol műsora a Future Breakz Live két egymást követő évben is jelölést kapott a Breakspollon. DJ-ként a progressive hangzás jellemzi, szettjei időtlenek, ugyanúgy megtalálhatjuk a 2000 - 2004-es nuskool breakeket, mint a legfrissebb kiadványokat.
    Bővebben
  • [2016-06-04] ★ Corvin Black pres. RECONDITE ★
    @ Corvin Club

    Recondite az első fényesen ragyogó csillag a Corvin BLACK sorozat éjfekete egén. Június negyedikén, Budapest zeneileg legérettebb underground klubjában lép fel a techno egyik nemrég feltűnt üstököse. Hősünk 2011-ben lépett elő a színen, amikor is Scuba érdeklődését keltette fel. Utána gyorsan jöttek a megjelenések a Hot Flush és saját, Plangent Records kiadóján, majd egy albummal rukkolt elő On Acid címmel, amit a mindenki által ismert és az áttörő sikert meghozó Cleric követett.
    Bővebben
  • [2016-06-04] Budapest Calling x raqpart ● Summer Season Opening
    @ Raqpart

    Hivatalosan is megnyitjuk a nyarat június első hétvégéjén a legmenőbb open air helyen a városban, a Duna-part gyöngyszemén: a raqparton!
    Bővebben
  • [2016-06-04] Track Terrace Opening with Tube & Berger
    @ Track Terrace

    A második sikeres szezont követően 2016-ban sem maradunk válogatott elektronikus ütemek nélkül a Rákóczi híd budai lábánál. A Track Terrace a tavaszi nagytakarítást követően egy felejthetetlen, lágy, szinte a Duna hullámzásaira ültetett house estével nyitja meg közönsége és a nyár előtt kapuit.
    Bővebben
  • [2016-06-04] Lick the Click! SUNBURST #92
     

    Felvontuk a 6. szezonunk lobogóját is, így végre nekilódulunk a nélkülözhetetlen szombat délutánjainknak a hajó teraszon.
    Bővebben
  • [2016-06-04] ❒ Zambon ❒ BPES After ❒
    @ LÄRM

    Bár a kultikus The Very Polish Cut Outs kiadó megszűnt, a berlini székhelyű Maciej Zambon nem a tétlenkedésről híres: jelenleg a Transatlantyk labelt egyengeti. Ez a house és techno koncepciójú projekt 2014 szeptemberében indult. Eddig olyan, kizárólag lengyel producerek zenéi jöttek itt ki, mint Eltron John, Naphta, Selvy, The Phantom, Lutto Lento vagy a Ptaki. A jövőben izgalmas newcomer-ekkel és kevésbé felfedezett, főleg kelet-európai producerekkel bővül a sor.
    Bővebben
  • [2016-06-04] We Need Underground Special
    @ Instant, Budapest

    Hollandiából érkezik a soron következő vendégünk a 18 éves Beau Zwart.
    Bővebben
  • [2016-06-04] Erix Birthday Party & N.R.G Cell (Live)
     

    Erix Születésnapjának tiszteletére Szervezödik eme bulika ;)
    Születésnaposoknak a Belépés Ingyenes !
    Bővebben
  • [2016-06-04] Manhattan
    @ BRKLYN

    Nagyvárosi house klasszikusok, szexi deep feldolgozások akárcsak Manhattanben! Készüljetek fel, mert ez a négyes garantáltan megcsavarja az első júniusi szombatot!
    Bővebben
  • [2016-06-04] BPES X Girls&Mathematics pres: SUNSET JAM
    @ Eiffel tér

    Szombaton a lemenő nap árnyékában, amikor épp narancsban tündöklik a Nyugati fölött az ég, akkor lépkedünk párat jobbra-balra mielőtt átsétálunk a csarnokba! Tökéletes és mosolygós előkészítést tervezünk a GirlsAnd Maths csapatával:
    Bővebben
  • [2016-06-04] BPES presents: Black Coffee
    @ Klauzál Piac

    Black Coffee by BPES & Heineken a LavaLava hostolásában június 4-én, szombaton a KLAUZÁL TÉRI VÁSÁRCSARNOKBAN!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó