Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Track Terrace Opening with Tube & Berger @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2016. június 4.
Helyszín Track Terrace
Stílus House, Deep House
Track Terrace Opening with Tube & BergerA második sikeres szezont követően 2016-ban sem maradunk válogatott elektronikus ütemek nélkül a Rákóczi híd budai lábánál. A Track Terrace a tavaszi nagytakarítást követően egy felejthetetlen, lágy, szinte a Duna hullámzásaira ültetett house estével nyitja meg közönsége és a nyár előtt kapuit.Track Terrace

Track Terrace Opening with Tube & Berger @ Track Terrace

A második sikeres szezont követően 2016-ban sem maradunk válogatott elektronikus ütemek nélkül a Rákóczi híd budai lábánál. A Track Terrace a tavaszi nagytakarítást követően egy felejthetetlen, lágy, szinte a Duna hullámzásaira ültetett house estével nyitja meg közönsége és a nyár előtt kapuit.

A várhatóan forró éjszaka zenei folyamának megteremtésére a house koronázatlan duóját hívja segítségül, azaz érkezik Tube & Berger, hogy a német szerelem világi színvonalú hangjait átadja a magyar táncolóknak, akik a pozitív rezgések által feltöltődve tovább haladhatnak majd az idei nyárba.

Arndt Roerig és Marko Vidovic 2013- és 2014-ben felforgatta a Beatport house listáját, ahol a legkelendőbb house darabokat jegyzik. A közös kezdet messzire nyúlik vissza, melynek első kitörési pontja 2004-ben volt, amikor a Sony Music Entertainment által kiadott Straight Ahead című daluk kiütötte a Billboard listáját.

Mindig az érzelmes, dallamos, vokálos deep houset képviselték, talán ez a belső érzésvilág juttatta el őket odáig, hogy számaikat világszerte ismerik, némelyik lejátszási száma a milliós nagyságrendet mutatja és szettjeik közismerten feledtetik a rosszat és hallgatóit feltöltik pozitív érzésekkel. A Juliet Sikora-val közös Come On Now (Set It Off) című dalt majd 8 millióan, az Imprint Of Pleasure 2 év alatt majdnem 24 (!) millióan játszották le a YouTube-on.

A számok tekintetében a megjelenések is egyre gyarapodnak, köztük a saját alapítású Kittball Records színeiben, mely ízig-vérig house zenéknek otthont adó kiadóvá vált. Itt került 2012-ben kiadásra eddig egyetlen stúdió albumuk is, az Introlution.

A srácok saját stílusukat az ezoterikus techno és a hippi house szavakkal jellemzik, de ez ne tévesszen meg senkit. Ahol ők beállnak a pultba, ott a lágy hullámzással ötvözött kellemes tánc alakul. Zenéikkel lelket simogató érzést keltenek, és az olykor heves táncokat hűsítő ütemek követik. Pontosan ilyen nyárindító élményre számíthatunk június 4-én a Track Terrace nyitó buliján, ahol hazai vonalról Used Disco és Marco Grandi támogatják az emlékezetesnek ígérkező utazást.

Line up:

Tube & Berger

Used Disco

Marco Grandi

Belépő:

- kedvezményes belépő: 2500 Ft

- normál belépő: 3500 Ft

- VIP belépő: 5500 Ft

facebook.com/​events/​366194576837732

Helyszín

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó