Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Black pres. RECONDITE ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. június 4.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
★ Corvin Black pres. RECONDITE ★Recondite az első fényesen ragyogó csillag a Corvin BLACK sorozat éjfekete egén. Június negyedikén, Budapest zeneileg legérettebb underground klubjában lép fel a techno egyik nemrég feltűnt üstököse. Hősünk 2011-ben lépett elő a színen, amikor is Scuba érdeklődését keltette fel. Utána gyorsan jöttek a megjelenések a Hot Flush és saját, Plangent Records kiadóján, majd egy albummal rukkolt elő On Acid címmel, amit a mindenki által ismert és az áttörő sikert meghozó Cleric követett.Corvin Club

★ Corvin Black pres. RECONDITE ★ @ Corvin Club

Recondite az első fényesen ragyogó csillag a Corvin BLACK sorozat éjfekete egén. Június negyedikén, Budapest zeneileg legérettebb underground klubjában lép fel a techno egyik nemrég feltűnt üstököse. Hősünk 2011-ben lépett elő a színen, amikor is Scuba érdeklődését keltette fel. Utána gyorsan jöttek a megjelenések a Hot Flush és saját, Plangent Records kiadóján, majd egy albummal rukkolt elő On Acid címmel, amit a mindenki által ismert és az áttörő sikert meghozó Cleric követett.

Június 4-én, a Corvin BLACK klubestünk keretében látjuk vendégül, a live produkcióval készülő német előadót. Amit már biztosan tudunk, hogy Recondite rég várt budapesti klubefellépését, a sorozat rezidense, Detective Kelly fogja kiegészíteni. A line up-ról további infók hamarosan érkeznek.

★ LINE UP ★

Recondite

Detective Kelly

www.facebook.com/​events/​1717810441790283/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó