Pulzar

Corvin Club

Budapest, 1085
Blaha Lujza tér 1-2.

A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

A The New York Times által is ajánlott Corvintető Budapest egyik meghatározó underground klubja. Hatalmas tetőteraszáról páratlan kilátás nyílik a budai hegyekre és a pesti háztornyokra. Egyedi fénytechnikával felszerelt nagytermében a legújabb elektronikus zenei műfajokat játszó magyar és külföldi DJk, indie zenekarok, művészeti estek szórakoztatják a közönséget.

Honlap: http:/​/​corvinteto.hu/​

Email: info@corvinteto.hu

YouTube: http:/​/​www.youtube.com/​CorvintetoOfficial

Soundcloud: https:/​/​soundcloud.com/​corvinteto

Flickr: http:/​/​www.flickr.com/​photos/​corvinteto/​

Twitter: https:/​/​twitter.com/​corvintetoinfo

Istengram: http:/​/​instagram.com/​corvinteto

Archív partyajánlók

 • [2018-08-19] Breakbeat Massive x Old School Break Party
   

  Breakbeat Massive pres: Old School breakbeat Party Kizárólag 2006 előtti tört és tech-funk megjelenéseket fogunk játszani :)
 • [2018-07-21] Rattus w/ Ron Costa
  @ Corvin Club

  Folytatjuk a nyári menetelést, ezúttal Párizs első számú rosszarcúja RON COSTA (Official Page) érkezik kedvenc patkányfészkünkbe a Corvin Club-ba.
 • [2018-07-14] Corvin After
   

  Sunday funday after Monoloc with some proper techno presented by Secret Factory ( Official ) and Akos Wex!
 • [2018-07-14] Corvin pres. Sikztah, Gabor Kraft, David Temessi
   

  Corvin pres. Sikztah, Gabor Kraft, David Temessi
 • [2018-07-13] Corvin Black pres. Monoloc
   

  Sascha Borchardt, másnéven Monoloc a techno fehér foltjait térképezi fel. Zenéje egyszerre nyers és szofisztikált, kompromisszummentes és mégis ezerarcú. Minden release önálló művészeti alkotás, olyan labelek megbecsülését élvezi mint a Soma, a Hotflush vagy a Dystopian.
 • [2018-07-12] HERZ
   

  ≡ HERZ event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats. Electronic music doesn’t really have borders! ≡
 • [2018-07-07] Corvin pres. Zvezda Beta All Night Long
   

  Zvezda Beta utaztat egész éjjel, az afterpartit pedig David Mole vezényletével táncolhatjátok végig!
 • [2018-07-06] Summer Session #1 // Blanilla (RO)
   

  Ninjabreakz & Signal presents: SUMMER SESSION 2018
 • [2018-07-05] HERZ
   

  Elkezdjük a Afterlife kiadó hivatalos magyar tribute bulisorozatát! Az olasz Tale Of Us páros labelje, az Afterlife a 2016 nyarán indúlt! Csak a kiadó hangzásvilágához illő zenéket hallhattok majd az estek folyamán!
 • [2018-06-30] Wetyourself x Andrew James Gustav x LIZZ
   

  Egy újabb igazán mozgalmas este a Corvinon: a nagyteremben a Fabric vasárnapi helytartói, a WetYourSelf duó, a Corvin Barban pedig a Mondays: Off és Andrew James Gustav tekergetik a potikat. Az afterórák a letisztult román hangzás jegyében telnek majd, a Stop Thinking prezentálásában.
 • [2018-06-29] Corvin x Dice pres. Dusty Kid (live)
   

  Ő az a producer, aki nem hezitál, amikor klasszikus zenét dark basst és némi pszichedelikát kell összehegeszteni, hogy valami teljesen abszurd és mégis konzisztens hangulatot teremtsen. Az olasz csodagyerek több mint 12 éve békíti össze az oldschool acid hangzás és a modern minimalizmus híveit egyaránt, mindenképpen aligvárós!
 • [2018-06-28] HERZ
   

  HERZ event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats. Electronic music doesn’t really have borders!
 • [2018-06-24] The Official Solomun AFTER
   

  A 10. évadát taposó THE AFTER széria júniusban, nyári kiadásként a ★ Solomun 4hrs set // Hungexpo // Budapest ★ parti után jelentkezik, mint hivatalos reggelizőhely. Hogy szokás szerint csavarjunk egyet az eseményen, a mexikói Vatos Locos stáb egyik, éppen Budapesten tartózkodó tagját Pintot is leigazoltuk. Természetesen a Corvin Club megszokott Aftherhours - Contra Mundum csapata is jelen lesz ezen az igazán ütős reggelen - délelőttön.
 • [2018-06-23] ASAAN pres. Sublee / Giash
   

  ASAAN - Aetas semper aportat aliquid novi. presents
 • [2018-06-23] Rattus w/ Pirupa + Bono Goldbaum
  @ Corvin Club

  Hihetetlen szezon van mögöttünk! Pan-Pot, Monika Kruse, Amelie Lens, Gregor Tresher, Miguel Bastida, Pig&Dan... szép névsor! Viszont itt az ideje szép lassan belecsúszni a nyárba, amihez jobb cinkost nem is találhatnánk az olasz Pirupa-nál. Feszes, ám grooveos zenéi kellőképpen ütemesek, tökéletes recept a napsütésben patkánykodáshoz.
 • [2018-06-22] Corvin pres. DVS1
   

  Intenzív színpadi jelenlét, személyes karizma és páratlan szelektori képességek kellenek ahhoz, hogy valakiből DVS1 lehessen, ám belőle csak egy van. A kilencvenes évek rave kultúráján edződött Zak Khutoretsky az évek során a Berghain/Panorama Bar egyik legfőbb attribútumává vált, akit 06.22-én természetes környezetén kívül, a Corvinon is lemeozhattok.
 • [2018-06-20] BLACK TRAP Summer Opening w/ IVORY (FR)
   

  Nem tudtunk tovább várni, ismételten bevesszük a város tetején található csodálatos CORVIN CLUB szórakozóhelyet, ahová ezúttal a februári Carneváli bulink egyik főhőse IVORY is velünk tart!
 • [2018-06-16] Deepfields w/ Dubtil
   

  Deepfields combine the different unique styles of house and techno in a particular concept, laying great emphasis on projections and visuals enhanced with multiple projectors and painted slides.
 • [2018-06-15] Corvin pres. Mind Against
   

  A berlini bázisú duót egy testvérpár, Alessandro és Federico Fognini alkotja. 2011-es feltűnésük után egy évvel jelent meg első, Cagliostro című EP-jük a Life&Death gondozásában, azóta remixeltek Roisín Murphynek és a Tale of Usnak; olyan kiadókkal kapcsolatban emlegethetjük a nevüket, mint a Kompakt vagy a Cocoon.
 • [2018-06-14] HERZ
   

  ≡ HERZ event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats. Electronic music doesn’t really have borders! ≡
 • [2018-06-09] Contra Mundum pres. Slowdance 10 yrs tour
   

  SLOWDANCE celebrates their 10th year anniversary in 2018 and has organized an international tour around Europe to celebrate this special milestone. Dates in Berlin, Budapest, Frankfurt and Paris, are already under way and more in the making. In Budapest we celebrate them with Maayan Nidam & the Contra Mundum crew.
 • [2018-06-08] Corvin x Dice pres. The YellowHeads
   

  A The YellowHeads - TYH két olyan zenész találkozása, akik gyorsan közös metszetet találtak saját, egyéni stílusuk között. Erejük a hangzásban rejlik, amely, ha fel kellene címkézni az atmoszférikus techno határain belül mozog, enyhe retro stílusjegyekkel megcsavarva.
 • [2018-06-02] Corvin After
   

  A Corvin pres. Metodi Hristov, Nusha után tovább robog az after, Mateo & Spirit, Adam Bence és Obrotka pörgeti egészen délig.
 • [2018-06-02] Robag Wruhme by Hairy
   

  Hairy presents Robag Wruhme at Corvin Club
 • [2018-06-01] Corvin pres. Metodi Hristov, Nusha
   

  A bolgár Metodi igazi kísérletező szellem, a sötét, borongós technotól a nyers house beatekig szinte minden megtalálható a palettáján. 2014 óta a nemzetközi élvonalban karcol, olyan ikonikus arcok szupportálják, mint Marco Carola, Richie Hawtin vagy a Pan-Pot. Nem rossz ómen, hogy vele és a bukaresti bázisú Nushaval indul a nyári időszámítás a Corvinon.
 • [2018-06-01] Stay Hydrated Season Closing
   

  Elérkeztünk a klubszezon záróbulijához. Várunk mindenkit szeretettel a nyár első napján (06.01.) pénteken a Corvin Bárban egy utolsó közös hidratálásra.
 • [2018-05-31] HERZ
   

  ≡ HERZ event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats. Electronic music doesn’t really have borders! ≡
 • [2018-05-26] Der Morgen pres. Athmo
  @ Corvin Club

  Atmoszférikus utazás egy-egy szelíd de annál kevésbé szolid vándor főszereplésével. Agyafúrt ritmusok, érzelmes melódiák könnyed légies hangvételben egy forró kora nyári éjszakán.
 • [2018-05-25] Corvin pres. Felix Kröcher
  @ Corvin Club

  A német techno ezerarcú és igazi tradíció, rengeteg meghatározó artisttal. Nem kérdés, hogy a frankfurti Felix Kröcher is közéjük tartozik. Noha alig múlt 30, a korai kétezres évek óta aktívan formálja a stílust. Sajátos zenei látásmódja trendektől függetlenül mutat be egy kultúrát és egy korszellemet.
 • [2018-05-20] ASAAN pres. Macarie
  @ Corvin Club

  Macarie Alex, our next guest, started Djing 2 years ago, released on Algorhytmic , Cadenza lab. He's the resident of Club AVi in Targu-Mures for one and a half years. He's also a producer for the same time.

Kapcsolódó cikkek

 • Trance Terrace van új a nyári nap alatt

  A Hajógyári sziget szórakoztató komplexumának sokszínű zenei palettája tovább bővül. Május 27-től minden péntek és szombat éjjel Trance Terrace-ként bújik új köntösbe a közkedvelt afterparty-jairól híres Coronita nyári helyszíne.

Biográfiák

 • Deep Junior

 • Arnou

  Arnou nevét a 90-es évek végén hallhattuk, pontosabban láthattuk először a Check magazin hasábjain, ahol is, mint újságíró tevékenykedett.
 • Matthew

  1979. március 21. születésű DJ/Producer . A zenei iránti szeretette hamar megmutatkozott , tini kora óta pörgeti a lemezeket kisebb klubokban !
 • Stamp

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó