Pulzar

Partyajánló

Seed season opening

Fellépők
Dátum 2018. október 4.
Stílus House, Minimal
Seed season openingEgy klubsorozat picit más mint egy rendezvény. Ide nem az épp fellépő szupersztárt jössz meghallgatni. Ide azért jársz rendszeresen, mert anélkül, hogy a programot figyelnéd, tudhatod, itt mindig azt kapod, amit vársz.

Seed season opening

Egy klubsorozat picit más mint egy rendezvény. Ide nem az épp fellépő szupersztárt jössz meghallgatni. Ide azért jársz rendszeresen, mert anélkül, hogy a programot figyelnéd, tudhatod, itt mindig azt kapod, amit vársz.

Természetes, hogy mindig az a zene szól, ami te vagy, nem kérdés, hogy mindig ott zajlik ahol épp jól érzed magad és magától értetődő, hogy a barátaid, akik hozzád hasonlóan gondolnak, szintén itt vannak. Hiszen ez a te klubod!
Ebben a szellemben működött az Ablak A Dubra vagy épp a Move éveken keresztül és úgy gondoltuk - hogy bár a pesti klub élet nagy változásait éljük - mégsem jó, ha megszokott találka hely nélkül maradunk a hűvösebb szezonra. Ezért a már említett két hősi sorozat speciális fúziójaként megszületett a SEED!
Októbertől csütörtök esténként várunk minden kedves zeneimádó, táncoslábú barátunkat az AETHER klub falai közé Roocha, Beta és vendégeik vezényletével, hogy onnan folytathassuk...


Line up:

Delay

Coloboma live

Zvezda Beta

www.facebook.com/​events/​663607297358405/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó