Pulzar

Művész

Legars

Legars

soundcloud.com/​legars

Archív partyajánlók

 • [2019-01-26] SANSZ
   

  A kínálkozó lehetőséget nem szabad kihagyni, avagy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Ezzel a gondolattal áll össze egy ad hoc csapat az Ambient és Legars vezényletével egy kivételes queer party erejéig. Az ötlet mögé hadrendbe álló DJ-k jó ideje ismerik egymást, és régóta dédelgetnek olyan terveket, amelyek most - talán a különleges csillagállásoknak köszönhetően - végre megvalósulhatnak.
 • [2017-05-27] Szkafander!
   

  !szemfelnyitogató house buli tmx vendégszetjével a nyár megidézésére, esős napok elűzésére. !szombati négynegyedes !szkafanderkedés 3+1 djvel 2 okból: mert mi mixelni imádjuk, te pedig hallgatni. !vitorlát fel.
 • [2016-08-20] A38 Night/Life & Loop present:: Philipp Straub
   

  Az osztrák származású Philipp Straub vagy közismert nevén Dj Felipe a kilencvenes években kezdett az elektronikus zenével foglalkozni, azon belül leginkább a techno, a house és a tech-house műfajokkal. Ő maga alapította a Titan International ügynökséget, amely rengeteg tehetséges előadót közvetít európa nagyvárosaiba.
 • [2016-07-30] Loop On The Roof No. 3
  @ A38

  Klokk és Legars heti sorozata, a Loop idén nyáron is felnéz havi egyszer az A38 tetőteraszára. Az első alkalommal Sazabiót láttuk vendégül, hogy funkkal töltse meg a house-alapokat, ne csípje a még hűvös hajnal a straight friendly queer nemzedéket. Másodszor Nigel Sorter hozta el a legfrisebb tech house zenéket a kissé esős májusba.
 • [2016-07-06] Balaton Sound 2016
  @ Zamárdi

  Tizedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, a MasterCard Balaton Sound 2016. július 6 - 10. között.
 • [2016-06-11] Loop On The Roof no.2
  @ A38

  Klokk és Legars heti sorozata, a Loop idén nyáron is felnéz havi egyszer az A38 tetőteraszára. Az első alkalommal Sazabiót láttuk vendégül, hogy funkkal töltse meg a house-alapokat, ne csípje a még hűvös hajnal a straight friendly queer nemzedéket.
 • [2016-05-07] Loop On The Roof
  @ A38

  Hamarosan itt a nyár, egyre jobb az idő, így a tavalyi, fantasztikus hangulatú bulik után ismét felköltözünk az A38 tetőteraszára, havonta egyszer szombatonként! Ezúttal a vendégünk Sazabio lesz, aki egy különleges szettben hozza el nekünk a diszkó legjavát. A belépés ingyenes! A mottónk pedig továbbra is: Straight friendly queer clubbing.
 • [2016-04-09] A38 Night/Life: POPOF - 3 Hour Long Set
   

  A francia technó egyik legnagyobb alakja, Popof ismét Budapesten, ezúttal az A38 Hajón! Az ibizai klubok egyik legnépszerűbb DJ-je, Svan Väth Cocoon kiadójának egyik húzóneve, nagyszerű remixek gyártója Tigától a Depeche Mode-ig… ez mind Popof, akinek elegáns, deep house-zal kacérkodó, érzelmes minimáltechnójára alkalmanként ezrek táncolnak, és aki most háromórás monumentális szettel készül a hajós fellépésre.
 • [2015-12-18] Loop #10
   

  A Loop a nemrégiben indult deep-tech-house sorozat az Ankertben, amely a korábbi !Tape helyébe lépett. Maradtunk straight friendly, maradtunk queer clubbing, továbbra is a héten lezsibbadt agy és az izgága test zenei és ritmikai tuningolása a cél Klokk és Legars b2b szetjével.
 • [2014-04-30] ImPro Afterlife
   

  Mi történik a legtehetségesebb producer-növendékekkel, miután kikerülnek az iskolapadból? Többek között erre a kérdésre keresi a választ az imPro School által idén februárban elindított Afterlife interjúsorozat, amelyben a főszerep a volt diákoké, akik egy része ezúttal élesben is bebizonyítja, hogy nem csak az órákon és a vizsgamunkáikkal állták meg a helyüket. Az imPro Afterlife estjének első állomása azokra fókuszál, akikre érdemes odafigyelni már most, és persze a jövőben is.

Zenei stílusok

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó