Pulzar

Partyajánló

A38 Night/Life: POPOF - 3 Hour Long Set

Fellépők
Dátum 2016. április 9.
Stílus Techno
A38 Night/Life: POPOF - 3 Hour Long SetA francia technó egyik legnagyobb alakja, Popof ismét Budapesten, ezúttal az A38 Hajón! Az ibizai klubok egyik legnépszerűbb DJ-je, Svan Väth Cocoon kiadójának egyik húzóneve, nagyszerű remixek gyártója Tigától a Depeche Mode-ig… ez mind Popof, akinek elegáns, deep house-zal kacérkodó, érzelmes minimáltechnójára alkalmanként ezrek táncolnak, és aki most háromórás monumentális szettel készül a hajós fellépésre.

A38 Night/Life: POPOF - 3 Hour Long Set

A francia technó egyik legnagyobb alakja, Popof ismét Budapesten, ezúttal az A38 Hajón! Az ibizai klubok egyik legnépszerűbb DJ-je, Svan Väth Cocoon kiadójának egyik húzóneve, nagyszerű remixek gyártója Tigától a Depeche Mode-ig… ez mind Popof, akinek elegáns, deep house-zal kacérkodó, érzelmes minimáltechnójára alkalmanként ezrek táncolnak, és aki most háromórás monumentális szettel készül a hajós fellépésre.

A bolgár származású Alexandre Paounov, azaz nemes egyszerűséggel Popof még a kilenecvenes évek közepén kezdte a pályát. A kultikus párizsi rave-kollektíva és underground brigád, a Heretik tagjaként gigantikus szabadpartikat szervezett a fővárosban. Aztán a kétezres években váltott, és egyre inkább a techno, minimáltechno felé fordult.

Ám Popofot sosem a műfaj "underground" vonala érdekelte, mindig is vonzotta az ibizai napfény. Nem véletlen, hogy a "megújult" Popof 2009-ben a Legnagyobb ígéret díját kapta az Ibiza DJ Awardson, úgy, hogy már közel másfél évtizede a pályán volt. De Popof Ibizán valóban új fiúnak számított, ám a népszerűség nem váratott sokaig magára. Leszerződött Sven Väth Cocoon kiadójához, és beindította remix-gőzhengerét. Tiga, Depeche Mode, Chemical Brothers, Moby, Martin Solveig és még sokan mások bízták rá számaikat, amikből aztán Popof biztos ízléssel produkált nagyívű techno-floorfillereket.

Tavalyra aztán saját anyagból is összejött egy lemezre való. A Love Somebodyról mindent elmond, hogy Jamie Jones ikonikus kiadójánál, a Hot Creationsnél jelent meg. Minimáltechnó, de a műfaj érzelmesebb, dallamosabb oldaláról.

Popof az elmúlt évek technójának kétségkívül egyik legnagyobb sztárja, aki több ezres tömegeket táncoltat meg napról napra. Éppen ezért különlegesség ez az exkluzív klubbuli az A38 Hajón, amire ráadásul nagyszabású, háromórás szettel készül.

A Monolit igazából nem monolit, hiszen a név egy producerpárost takar. Szebenyi Dávid és Riederauer Dániel duója 2010-11 táján kezdett zenélésbe, eleinte DJ-ként, aztán hamar eljött az idő, hogy producerként is dolgozzanak. Az eredetileg VJ és dizájner Szebenyi remekül kiegészíti a képzett zenész Riederauert, így aztán a Monolit komoly, koncepziózus tech-house actté nőtte ki magát.

Legars és Klokk két budapesti DJ-producer, akik jórészt külön utakon járnak, de néha összebútoroznak egy-egy DJ-szett vagy közös szám erejéig. Klokk hosszú ideig az MR2-Petőfi rezidens DJ-je volt, Legars pedig színházi és balettzenéket szerzett. Közös vonásuk, hogy szettjeikben mindketten az érzelmesebb, mélyebb techno és tech-house vonalon mozognak, kézenfekvő volt tehát az együttműködés.

:::LINEUP:::

POPOF (Cocoon, Hot Creations / FR) - 3 Hour Long Set
Monolit (Citymatiné, Raw / HU)
Klokk & Legars (Loop / HU)

Jegyár: 3990 Ft, elővételben, limitált számban: 3490 Ft, early bird, limitált számban: 2990 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

www.facebook.com/​events/​112542995800714/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Adatbázis hiba! Próbáld újra később! Ha tartósan fennáll a probléma, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó