Pulzar

Partyajánló

CityMood

Fellépők
Dátum 2014. június 7.
Stílus Breaks, Glitch, Nu Funk
CityMoodA Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. BadboE számára készített remixük után, a Breakspoll - International Breakbeat Awards 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt jelent meg legújabb számuk, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a Juno Download összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát.

CityMood

A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. BadboE számára készített remixük után, a Breakspoll - International Breakbeat Awards 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt jelent meg legújabb számuk, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a Juno Download összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát.

A héten vendégünk pedig DJ Sam Starion, aki nem egy régi harcos az éjszakában, viszont annál felkészültebb. Lassan fél évtizede gyüjtögeti már a bakelit korongokat és scarth tudása is igen figyelemre méltóvá fejlődött az utóbbi időben. Aki rendszeresn járja a pesti klubbokat, sokszor összefutthatott már a nevével, és ha csatlakozik hozzánk ma este is, újra nem fog csalódni!

line up:

DJ Nixon [MustBeat]
Lack Jemmon [Scour Records]
DJ Sam Starion

✮✮✮
START: 21.00
END: 06.00
✮✮✮

www.facebook.com/​events/​1488266571395463/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó