Pulzar

Partyajánló

Classy Classics @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2014. május 2. – 1970. január 1.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Garage, Acid, Disco
Classy ClassicsA stílusok néhány év leforgása alatt folyamatosan reinkarnálódnak valamilyen formában, legyen az garage, house, acid, vagy disco, ezek a stílusok mindig is jelen voltak az utóbbi 30 évben. A Classy Classics bulikban megtalálsz mindent a klasszikus undeground himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, a következő pillanatban pedig egy 90-es évek beli londoni klubban érzed magad.Akvárium Lokál

Classy Classics @ Akvárium Lokál

A stílusok néhány év leforgása alatt folyamatosan reinkarnálódnak valamilyen formában, legyen az garage, house, acid, vagy disco, ezek a stílusok mindig is jelen voltak az utóbbi 30 évben. A Classy Classics bulikban megtalálsz mindent a klasszikus undeground himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, a következő pillanatban pedig egy 90-es évek beli londoni klubban érzed magad.

Mindezt a frissen nyílt VOLT Music Bar-ban az Erzsébet téren, egy igen masszív Martin Audio hangcuccon, hogy ne legyen hiány a basszusokból sem.

A belépés ingyenes!

LINEUP: Stamusic. / TMX / Mheola

✮✮✮

START: 21.00

END: 06.00

✮✮✮

www.facebook.com/​events/​1574939516065303/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó