Pulzar

Partyajánló

MOVE

Fellépők
Dátum 2014. április 2.
Stílus Electro, House, Minimal, Tech-house
MOVEA látszólagos végzet ellenére idén tavasszal poraiból támad fel újra a Move!!

MOVE

A látszólagos végzet ellenére idén tavasszal poraiból támad fel újra a Move!!

Téli álmunkban is kitartottunk az Akvárium mellett, és a kölcsönös hűség azt az eredmény hozta, hogy a helyszín felújítását követően FOLYTATJUK az elmúlt években betöltött szerepünket! Azaz újra dobokkal, basszusokkal és harmóniákkal töltjük meg az elárvult budapesti hétköznapokat. 

Az idei szezonban sem lesz más a célunk, minthogy családias feelingben, a house és a techno különböző árnyalatainak hazai (és alkalmanként külföldi) DJ-it és producereit szerepeltessük szerdánként a VOLT Music Bar-ban, és az Akvárium teraszán. 

A MOVE mindig is egy olyan esemény volt ahol a szakma öregjei és az új generáció közös nevezőn pörgethette a fekete lemezek, ahol mindenki tudja: a techno nem gépzene, ahol nem kell VIP ahhoz, hogy jó társaságban érezhesd jól magad; ahol mindig találkozhatsz régi barátokkal és új ismerősökkel. 
Ezt a hagyományt most lehetőségünk nyílt folytatni. A MOVE gerincét alkotva Polarize, Beta, Roocha és Roland Handrick mellett egy seregnyi előadót látunk vendégül az elkövetkezendő szerdákon.

Move, Akvárium // VOLT Music Bar … Találkozzunk ott!

START: 21.00
END: 06.00

Belépő: ingyenes

www.facebook.com/​events/​1435282513376965/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó