Pulzar

Partyajánló

CityMood w/ MustBeat label release party

Fellépők
Dátum 2014. április 26.
Stílus Breakbeat, Breaks, Drum and Bass, Electro,
Nu Funk
CityMood w/ MustBeat label release partyA MustBeat label egy olyan független zenei kiadó 2011 óta, ami zenei víziójához eddig Ausztráliától, Europán át, Kanadáig nyert meg magának elõadókat és producereket az elmúlt négy évben. A tört ütemű tánczenék széles skáláján kalandozva, több, mint 21 kiadvánnyal, két olyan kiemelkedõ megjelenés is napvilágot látott a kiadón, ami a 'Juno Download' értékesítési listájának 5. helyéig jutott, valamint három hetet töltött a Beatport Top 100 Breaks Releases' eladási listájának 15. helyén.

CityMood w/ MustBeat label release party

A MustBeat label egy olyan független zenei kiadó 2011 óta, ami zenei víziójához eddig Ausztráliától, Europán át, Kanadáig nyert meg magának elõadókat és producereket az elmúlt négy évben. A tört ütemű tánczenék széles skáláján kalandozva, több, mint 21 kiadvánnyal, két olyan kiemelkedõ megjelenés is napvilágot látott a kiadón, ami a 'Juno Download' értékesítési listájának 5. helyéig jutott, valamint három hetet töltött a Beatport Top 100 Breaks Releases' eladási listájának 15. helyén.

Ezen az estén a MustBeat label a 22.-ik kiadványának megjelenését ünnepli, ami több szempontból is különleges: ez lesz a srácok első, hivatalosan is ingyenesen letölthető megjelenése, egyben a szerző, Zenit Incompatible 3 részből álló EP-sorozatának első darabja.
A kiadvány a buli napján, azaz 26-án válik bárki számára hozzférhetővé.Az est fényét emelendő, csatlakozik a Titus & The Carboonfools egykori basszusgitárosa, a Taifun zenekar ritmus-szekciójának fele, DJ Zsazsa, aki élő baszus gitár játéka mellett, bakelit lemezgyüjteményének ideillő darabjait fogja még felvonultatni, valamint dj Clairvo-val közösen írt, pár hónap múlva napvilágot látó számaikból ad előreláthatóan ízelítőt.

LineUp: 
DJ Nixon [MustBeat]
Zenit Incompatible [rcko.fm]
dj Clairvo [MustBeat]
DJ Zsazsa [Taifun]

✮✮✮
START: 21.00
END: 06.00
✮✮✮

www.facebook.com/​events/​1488266571395463/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó