Pulzar

3rror + Futurevibez Premium Event flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után1 800 Ft

Partyajánló

3rror + Futurevibez Premium Event @ Teka

Fellépők
Dátum 2011. február 19.
Helyszín Teka, Kecskemét
Stílus Drum and Bass, Nu Beats, Dubstep
3rror + Futurevibez Premium EventÚttörőkre mindig szükség van, még a zenei világ kevésbé populárisabb szegleteiben is. Napjaink magyar elektronikus zenei kultúrájának egyik ilyen úttörője a Robotrock. A dj csapat megalakulása 2007-ben történt. A kezdeti nu-rave, indietronic stílust hamar felváltotta a hazánkba is begyűrűző electro és dubstep, és lett a meghatározó hangzása a csapatnak mind a mai napig. 2009-ben belefogtak a modern budapesti elektronikus parti világ sorsfordító sorozatába a Noise Night Life-ba. November 26-án egy dubstep sorozatot hoztak létre Otherside néven. A sorozat keretein belül olyan nevek jutottak el kishazánkba mint Bar9, Cookie Monsta, Bare Noize, Calvertron vagy Hostage.Teka

3rror + Futurevibez Premium Event @ Teka

Úttörőkre mindig szükség van, még a zenei világ kevésbé populárisabb szegleteiben is. Napjaink magyar elektronikus zenei kultúrájának egyik ilyen úttörője a Robotrock. A dj csapat megalakulása 2007-ben történt. A kezdeti nu-rave, indietronic stílust hamar felváltotta a hazánkba is begyűrűző electro és dubstep, és lett a meghatározó hangzása a csapatnak mind a mai napig. 2009-ben belefogtak a modern budapesti elektronikus parti világ sorsfordító sorozatába a Noise Night Life-ba. November 26-án egy dubstep sorozatot hoztak létre Otherside néven. A sorozat keretein belül olyan nevek jutottak el kishazánkba mint Bar9, Cookie Monsta, Bare Noize, Calvertron vagy Hostage.

3RROR + FUTUREVIBEZ

P R E M I U M E V E N T

[DUBSTEP / ELECTRO / FIDGET / DRUM & BASS / BREAKBEAT]

2011 FEBUÁR 19.

KECSKEMÉT, TEKA

ROBOTROCK

Otherside

http:/​/​robotrock.hu/​ | http://www.facebook.com/robotrockmusik | http://soundcloud.com/robotrockmusik



I HEART DUBSTEP VOL. 12. BY BUZZLIGHT (ROBOTROCK) by RobotRock DJs

CHRIS.SU
Subtitles . Commercial Suicide . Tactile

Chris.SU, azaz Kovács Krisztián több mint 10 éve színesíti a hazai drum’n’bass szcénát.Az Impulsecreator olvasói több ízben is az év producerének és az év DJ-jének isválasztották illetve a nevéhez fűződik a 2009-es év remixe is, amit Björk „All Is Full Of Love” című számából készített. Megannyi szóló single és kollaboráció után úgy döntött, hogy megérett arra a nagy feladatra, hogy egy saját szerzői albumot jelentes sen meg, amit F.A.T.E. címre keresztelt el. Krisztián úgy érezte, hogy élete során többször is nem puszta véletlenek szerencsés közrejátszása, hanem valami magasabb erő „irányította” a vele kapcsolatos eseményeket, innen ered a megnevezés. Az album saját szerzeményeken (pl. a „First Snow”, ami már hallható volt egy Hospital válogatáson) kívűl tartalmaz közös zenét többek közt a Mindscape-pel, SKC-vel és Axiom-mal is. A megjelenés 2011 első felében esedékes a Teebee által irányított Subtitles UK kiadón.


http:/​/​facebook.com/​chrissuofficial | http://myspace.com/chris.su | http://soundcloud.com/chrissuofficial


3RROR STAGE (dubstep / electro / fidget)

ROBOTROCK Otherside

BOC Forecast . Bassism . Radio Mi . innit

Visual by LUCKY LUX

FUTUREVIBEZ HALL (drum and bass / breakbeat)

CHRIS.SU Subtitles . Commercial Suicide . Tactile

KOMIX . ETHAN . IAN Autorun

LEVO . STABILE Earwig

JEGY ÁRAK: 1500 HUF

ÉJFÉL UTÁN 1800 HUF

KAPUNYITÁS: 21:00

CÍM: TUDOMÁNY ÉS TECHNIKA HÁZA, KECSKEMÉT (RÁKÓCZI u. 2.)

WEB

http:/​/​futurevibez.hu/​

http:/​/​earwig.hu/​

http:/​/​facebook.com/​earwigofficial

http:/​/​autorun.hu/​

http:/​/​facebook.com/​autoruncrew

FACEBOOK EVENT

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=15970762074


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-09-10] Futurevibez pres. Ludmilla
    @ Teka

  • [2011-08-20] Earwig pres. 3RROR - Season Closing Open Air
    @ Teka

    Ahogy azt az alcím is takarja: szezont zárunk a 2011-es szabadtéri bulikkal, hisz elérkezett a fesztivál szezon és a nyár nem várt vége. Az idén 4 alkalmat megélt open air sorozatunk méltó zárásáról ezúttal a ROBOTROCK, az Ideal Sound-ból VARIAL, és hazai vizekről LEVO és GREENHELL gondoskodik. Mind emellett pedig egy nem mindennapi beatbox show-ra számíthattok, ahol a 'Vugyvurugy Lények' atyja DÖME és társa SHACKLE mutatja meg milyen dubstep basszusok férnek ki egy emberi torokból. A látvány felelős SZECSKA lesz a Lucky Lux csapatból.
  • [2011-06-24] Futurevibez - Summer Open Air series
     

    Itt az idő a szabadtéri dobbasszusokra és törtekre, melynek keretein belül a következő csillagsátras bulira a Szabadidő Központ csúszdáját választottuk ismét. A vizparti táncteret ezúttal az Earwig fiúk mellett az Ideal Sound ikrek lemezei fogják megtölteni ritmussal, az Autorun képviseletében pedig IAN érkezik. Sok szeretettel és törttel várunk mindenkit!
  • [2011-06-10] 3RROR pres. ROBOTROCK (Otherside)
    @ Teka

  • [2011-05-27] Futurevibez
    @ Teka

    Gyertek, és búcsúztassuk együtt a “fedett pályás” megmozdulásokat, a Futurevibez szezonzáró buliján a szeptemberi visszatérésig! Nyáron se hagyunk magatokra, hisz több szabadtéri bulival is készülünk!
  • [2011-05-13] Irie Maffia Soundsystem
    @ Teka

    Egy igazán forró hangulatú, dancehall & reggae, hip-hop estre szeretnénk meginvitálni benneteket, ahol Kecskemét történetében elöször lép fel az Irie Maffia Soundsystem. Előzenekaruk a megannyiszor remekül vizsgázott kecskeméti Afrodzaqm lesz, a ropogós ütemekről az Afro Sounds házigazdája, DJ Diamond fog gondoskodni, a szájhagyományait pedig a 2010-es It’s Rite szájdob bajnok Beatbox Döme fogja átadni nektek. Várunk mindenkit sok szeretettel!
  • [2011-04-23] Futurevibez: State Of Mind (NZ)
    @ Teka

    Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.
  • [2011-04-16] EDM Fest
    @ Teka

  • [2011-03-19] Futurevibez
    @ Teka

  • [2010-11-20] Robotrock @ 3RROR
    @ Teka

    Jó hírünk van mindazok számára akik lemaradtak az októberi 3RROR epizódról, vagy éppen megismételnék, ugyanis November 20-án újra tiszteletüket teszik városunkban a ROBOTROCK DJ-k!
  • [2010-10-08] Earwig pres. Error. ROBOTROCK
    @ Teka

    Error névre keresztelt sorozat következő partyja Október 8-án lesz.
  • [2010-12-17] Drum & Folk
    @ Teka

    December 17-én 19:00 órától Konyári Németh Zsolt kiállítását tekinthetitek meg a kecskeméti TEKA-ban, majd 21:00 órától a Drum & Folk népzenei és elektronikus vegyületeket használó zenekar koncertje következik, amit mi azaz az Earwig oldskool dnb szettje követ majd.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó