Pulzar

Partyajánlók

2011. május 13., péntek

2011. május 13., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2011-05-13] Infinity Sounds
    @ Kashmir Underground, Budapest

    2011.május 13. Jól jegyezd meg ezt a dátumot, mert egy feledhetetlen buli vár rád az Infinity Sounds csapatával és vendégeivel, melynek egy igazán feelinges, underground hely, a Kashmir ad otthont.

    Lesz itt móka és kacagás, tipegős-topogós, ugrálós, táncolós muzsikák, sikítós, mosolygós örömtánc. Az Infinity Sounds csapata közkívánatra megrendezi első buliját. A csapat két rezidens lemezlovasa, Leslie Taylor, és Warped mellett a nagyteremben a Dalkloid Sound (Johnny Bug , Zelosh) hozza el a napfényben pompázó minőségi house muzsikákat, jó szokásukhoz híven egy live produkció keretein belül. A kisteremben pedig kellemes, lelket simogató deephouse zenék csendülnek majd fel Smole valamint a STEREOID (Tom Niel b2b Diamond) srácok előadásában. Várunk szeretettel minden érdeklődőt, valamint a fent említett előadókat favorizáló partyarcokat.
    Bővebben
  • [2011-05-13] Boombox
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A frissen felújított, hangulatos DPU Chachachaba látogat a szakma nagyjai által is elismert brit fenegyerek, A-Skillz, akinek sajátos stílusa felöleli többek között a Funkot, Soult, Breakbeatet, Hip Hopot, Big Beatet és előszeretettel örvendezteti a hallgatóságot kellemes, ismerős dallamokkal, vokálokkal és odabasz amikor kell.
    A-Skillz fellépése előtt és után pedig a hazai breakszcéna nagyjai fogják transzba ejteni a jónépet.
    Bővebben
  • [2011-05-13] Dice!
    @ B-Labor club, Dabas

    Új dobásra készül Pest megye üde partysorozata, a DICE! legénysége. A sikeres áprilisi kockavetés folytatására a dabasi B-Labor klubban kerül sor május 13-án, pénteken. A játszma résztvevői Nigel Snorter, Rich, Kornél, Smoke Sykes, Reelow, Niceberg és Strypee lesznek.
    Bővebben
  • [2011-05-13] Badgirls
    @ Retro 2 - Soltvadkert

    A térség talán legszebb és legimpozánsabb klubja - a soltvadkerti Retro2 - és az ország egyik legrégibb és legsikeresebb house klubestje egymásra talált! A keceli és a szegedi rezidencia mellett a Badgirls project a South Session duóval karöltve a retro2-ben is jelentkezik partijaival!
    Bővebben
  • [2011-05-13] Space Is Called
    @ A38, Budapest

    Cadik és az A38 Hajó együttműködéséből már született egy sorozat – ez volt a Real Your Nature, ami a tavalyi év egyik leginnovatívabb elektronikuszenei vállalkozása volt. Bár a Real Your Nature dicsősége teljében kimúlt, eljött az idő egy újabb sorozatra: ez a Space Is Called, ami ideológiamentesen és műfaji kötöttségek nélkül próbálja meg bemutatni a kortárs – elsősorban európai – elektronikus színtér irányzatait. A Space Is Called sorozatnyitóján a grime-mal és hiphoppal ötvözött „future soul”-é a főszerep: két londoni producer, a Spacekből ismert Morgan Zarate, illetve a soul-funk-downtempo-mágus Eric Lau mellett Cadik, Sabák Péter és Mango közös, műfaji kötöttségeken igencsak túlmutató live actje, a Travel Agency lép fel.
    Bővebben
  • [2011-05-13] Feel The Funk Baby!
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-05-13] Happy End
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-05-13] Tilos Disco
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-05-13] ImpulseCreator (drumandbass.hu) 12th Birthday Bash
    @ Corvintető, Budapest

    Bővebben
  • [2011-05-13] Truesounds pres. Jim Rivers
    @ Prestige (ex Privé), Budapest

    A hihetelen hangulatú szülinapi Truesounds után Jim Rivers érkezik május 13-án a Prestigebe.
    Bővebben
  • [2011-05-13] Irie Maffia Soundsystem
    @ Teka

    Egy igazán forró hangulatú, dancehall & reggae, hip-hop estre szeretnénk meginvitálni benneteket, ahol Kecskemét történetében elöször lép fel az Irie Maffia Soundsystem. Előzenekaruk a megannyiszor remekül vizsgázott kecskeméti Afrodzaqm lesz, a ropogós ütemekről az Afro Sounds házigazdája, DJ Diamond fog gondoskodni, a szájhagyományait pedig a 2010-es It’s Rite szájdob bajnok Beatbox Döme fogja átadni nektek. Várunk mindenkit sok szeretettel!
    Bővebben
  • [2011-05-13] I Love MACALLAN NIGHT!
    @ Macallan, Nyíregyháza

    Club MACALLAN
    május 13 péntek
    I Love MACALLAN NIGHT!
    Exclusive clubest a clubteremben!
    dj.s.:
    JULIAN
    TOMY MONTANA
    Bővebben
  • [2011-05-13] Hairy 5. Birthday Party
    @ Cinema Hall, Budapest

    Ha az elektronikus zene története trend-tündöklések sora, akkor ebben a 2000-es évek második fele a 'minimal-forradalomnak' becézett váltás- ez az időszak maga a Hairy sztori. Bár az alapító dj-k és az Ablak A Dubra klub, már a zászlóbontáskor is a magyar szcéna 'makacs szennyeződései' voltak, a Hairy misszióval egy új zene, egy új generáció, új közösség és egy új attitűd elindítására vállalkoztak. Dice és Magda még pár száz fős klubkörnyezetben játszottak (a szervezők fogvacogása közepette), de nem kicsi kockázatot jelentett a bevésődött under es overgrund reflexek tagadása sem, vagy akár a bukdácsoló és szétszórt művészeket következetes ügynöki háttérrel segitő szervezet megteremtése. Ma ezekből a debütáló külföldiekből fesztiválok és arénák sztárfellépői lettek, az új zenei stilus pedig a meghódította a magyar klubokat over es under fronton egyaránt, s talán igaz az is, hogy pár itthoni művész sikeréhez is hozzá tudtunk tenni valamit. a Hairy műhely nélkül talán ma szegényebb volna a hazai zeneélet egy-két kimagasló tehetséggel (Polymorphin, Nigel Snorter, Andras Toth vagy Roland Handrick, Faktorix Laci), klubesttel (H2H, Le Frenetics, Motown Budapest), legendás emlékkel (Naga-Beta - Balatonsound 2008), és tanári szettekkel (Andre Doktor). Talán valamivel közelebb került a vidék és a főváros, az 'under' az 'over'-hez, a kicsi a nagyhoz (AAD szerdák), s talán a jóféle naivitásunkból is meg tudtunk tartani egy keveset. Tudjuk, sok mindennel adósaitok vagyunk, lemezekkel, fellépés ígéretekkel, szervezéssel, de ennyi fért az első 5 évbe. Boldog szülinapot Hairy! Nagy gyerek vagy már...
    Bővebben
  • [2011-05-13] Bershka presents: Late Night Shopping with Live DJs
    @ Bershka Luxus Budapest - Vörösmarty tér

    A spanyol Inditex Group egyik legdinamikusabb divatmárkája a Bershka, amely a fiatalok, az éjszakában jártas klubberek és "celebek" körében egyaránt kedvelt, "Cutting Edge Design"-t képviselő termékcsaládjával, kollekcióival és elérhető áraival vált világhírűvé a mára közel 800 üzletével a világ nagyvárosaiban. A nyár beköszöntét ünnepelve a Bershka Budapest Luxus üzlete, a Vörösmarty téren, 2011 május 13-án pénteken, egy különleges éjfélig tartó "Late Night Shopping"ra invitálja a divatot kedvelő vásárlóit, ahol a hosszú nyitvatartás mellett most egy különleges DJ Live produkcióval valamit más meglepetésekkel színesített, igazi Club hangulatban köthetik össze a vásárlást a szórakozással!
    Bővebben
  • [2011-05-13] Strange Line Night
    @ After 8 Disco Club, Bő

    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó