Pulzar

Dice! flyer

Partyajánló

Dice! @ B-Labor club, Dabas

Fellépők
Dátum 2011. május 13.
Helyszín B-Labor club, Dabas
Stílus Deep House, Electro, House, Jazzy House,
Minimal, Progressive House, Tech-house
Dice!Új dobásra készül Pest megye üde partysorozata, a DICE! legénysége. A sikeres áprilisi kockavetés folytatására a dabasi B-Labor klubban kerül sor május 13-án, pénteken. A játszma résztvevői Nigel Snorter, Rich, Kornél, Smoke Sykes, Reelow, Niceberg és Strypee lesznek.B-Labor club, Dabas,

Dice! @ B-Labor club, Dabas

Új dobásra készül Pest megye üde partysorozata, a DICE! legénysége. A sikeres áprilisi kockavetés folytatására a dabasi B-Labor klubban kerül sor május 13-án, pénteken. A játszma résztvevői Nigel Snorter, Rich, Kornél, Smoke Sykes, Reelow, Niceberg és Strypee lesznek.

 Nigel Snorter a régió közkedvelt játékosa, virtuóz stílusának köszönhetően hamar kellő figyelmet vívott ki magának. A mendei Club Prince házigazdájakánt rendszeresen pörgethet és öregbítheti hírnevét. Jó ideje a prominens Hairy istálló tagja és az exkluzív I Love Deep bulik állandó fellépője. Ambícióját kamatoztatva nemrég elmélyült a zeneíró szoftverek világában, majd Collins társaságában megalapította a Cross Nine Troll formációt.  

Rich éveken át az idő kerekét forgatta, így a Time Machine kedvelt klubest és a Justmusic.fm egyik rádióműsora lett. Aztán egy huszárvágással Richárdunk újabb vízekre evezett és megalapította a Budapest Groove projectet Kornél és Rizkid támogatásával a mélyebb hangzások szerelmeseinek.

Kornél, mielőtt találkozott volna Rich komával, a No Talking égisze alatt ténykedett. E név klubestet, kiadót és rádióműsort is takart, melyben Mannel is szorgoskodott. Néhány eredményes esztendőt követően a változás itt is bekövetkezett, miközben Kornél produceri babárokra tört.

Smoke Sykes a DICE! estek atyja, aki legutóbb bizonyította: vele érdemes kockázni. Szervezőként és fellépőként is odateszi magát rendesen, ami nem marad hálátlanul. 

Kitartása el is repítette a méltán ismert Monique Musique kiadóig.

Reelow szintén zenész, lemezpörgetőként és zenehegesztőként ugyanúgy megállja helyét, mint fent említett társai. A DICE! másik házigazdájaként rendszeresen találkozhat vele a dabasi közönség.

Niceberg és Strypee két helyi erő, akik áprilisban már letették névjegyüket. Kenik-vágják, hogyan kell megalapozni egy jó kis péntek esti riszálást, így a bemelegítés ismét rájuk hárul.

Péntek 13 lévén amúgy sem szimpla buli kerül megrendezésre a patinás B-Laborban. A rögtönzött maszkabál a horror nagy alakjai előtt tiszteleg, mintegy ötvözve Halloween és a farsang hangulatát.
Öltözz be egy negatív, rossz arcú figurának és nyerj egy kétfős vacsorát a Dabas Motel jóvoltából!

DICE! – a második dobás: kockázz, bulizz, nyerj!


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó