Pulzar

Badgirls flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Badgirls @ Retro 2 - Soltvadkert

Fellépők
Dátum 2011. május 13.
Helyszín Retro 2 - Soltvadkert
Stílus Tech-house, Progressive House, House
BadgirlsA térség talán legszebb és legimpozánsabb klubja - a soltvadkerti Retro2 - és az ország egyik legrégibb és legsikeresebb house klubestje egymásra talált! A keceli és a szegedi rezidencia mellett a Badgirls project a South Session duóval karöltve a retro2-ben is jelentkezik partijaival!Retro 2 - Soltvadkert

Badgirls @ Retro 2 - Soltvadkert

A térség talán legszebb és legimpozánsabb klubja - a soltvadkerti Retro2 - és az ország egyik legrégibb és legsikeresebb house klubestje egymásra talált! A keceli és a szegedi rezidencia mellett a Badgirls project a South Session duóval karöltve a retro2-ben is jelentkezik partijaival!

A klub korábbi kisebb nagyobb rendszerességgel megtartott house estjeire alapozva a Keceli Korona mellett ez lesz a megye másik Badgirls rezidenciája. míg Kecelen a külhoni sztárdjkre helyeződik a hangsúly, a Retro2 badgirls estjein a térség fiatal tehetségeit, és az ország house top dj-it mutatják majd be a házigazdák. Íme az első felvonás!

Djs: Pat Duff, James Cole & Duel (live fx and decks), Shabaam, Josic, Áky

Helyszín:
Retro2 club * Cím: 6230, Soltvadkert, Kossuth u. 110.  Info: +36 70.933.18.93 * Belépõ: 24.00-ig csak! 1000huf 24.00-tól: 1500 huf 

Belépés csak 18 éven felülieknek! A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja! érkezz korán! 


Web:
www.retro2.hu


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó